< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (899. sayfa)

-
-
Yok hocam, estağfurullah. Kimseyi maddi olarak zorlar zorlamaz anlamında söylemedim ama ben üniversite yaşına yakınım, arkadaşlarım hâlâ üniversitede. Şöyle söyleyeyim: Açık ara farkla en uygun ve zaman alan hobi ne yazık ki bu. En dandik sinema bileti bile 300-400 TL olmuş, saçma sapan bir hâl aldı.
En azından Game Pass tarzı servisler, Netflix gibi platformlar, zaman olarak verdiğinizin karşılığını veriyor. Yoksa şu durumda gerçekten bitik haldeyiz. En kötü konsol veya PC zaten bir asgari ücret seviyesinde. Bizde herkes en uygun şekilde oynamaya çalışıyor.
Zam gelse bile PC Game Pass 370 civarı olacaktır. Dediğiniz gibi bir tık fazla olabilir ama aslında gerçekten içeriğine göre çok uygun. 1-2 ufak kesintiden buraya aktarmak, çok daha faydalı olacaktır.
Bu sene verdiği oyunları diğer konuda paylaştım: 1500 dolara yakın tutuyor. Sıfırdan alınmaya kalksa ya da sadece COD oynayan biri için bile çok büyük rahatlık sağlar bu sistem. En kötü, üç ayda bir yeniler, oynar arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfırdan kaç tl mal alıyor ben yeni PC aldım ilk defa bu abonelik alacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zam gelebilir haberi çıktıktan sonra burası şenlendi.
Eğer belirli bir süreli GPU'nuz varsa Microsoft Rewards ile puan toplayıp bu süreyi koruyacak şekilde ayda bir 1 aylık GPU kazanabilirsiniz. Sıkı takip ile 30 günde 12.000 rewards puan toplanabiliyor; onunla da 1 aylık GPU alınabiliyor. Series X konusunda bunun muhabbeti olmuştu, işte tüyolar:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161331693
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 15 Haziran 2025; 23:19:41 >
Eger uyeligin yoksa 12 ay core ustune 1 aylik ulti yuklersen 7 ay ulti olur, eger hazirda ulti uyeligin varsa arkadasin paylastigi oranlarsa uzar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 16 Haziran 2025; 0:53:1 >
Öyle pahalıya gelmiyor mu
-
Olabilirligini soyledim, tabi fiyat olarak uyguna gelmryebilir,maliyetlere bakmak gerek
Anladım hocam,hesapladım da 300 400 TL civarı fazla oluyor.Eskisi gibi sistem yok artık,benimde 1 ay sonra bitiyor ultimate sürümü,pc sürümü alacağım bakalım.
-
Aynen tr de hesapli olmuyor bu sekil
Bende 2 hesaptan yardırıyorum. Hatta yan hesabı direk vpn açıkken rewards kaydettim direkt gamepass kodları aktif geldi. Hatta referans oalrak kayıt ettiğim için diğer hesaba da puan geliyor her arama başına. Bakalım nereye kadar devam ettirip pes ederim duruma bakıcaz.
-
-
Nasil alindigini anlatmiyorlar.belli bir kâr karşılığı yapiyorlar bu işi.yaptiklari yontem tahminimce vpn uzerinde amazondan hint 12 aylik core alip yapiyorlar sanirim.ben olsam hesabimi bunlara vermezdim
Hocam hint değil Türk hesabı üzerinden yapıyoruz diyorlar. İster yeni hesap aç yada istersen eski hesabını ver diyorlar. Bende güven konusunda sıkıntı yaşıyorum açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony ve Microsoft konsolları deli zam yedi bugün.
Plus zaten zam yemişti geçtiğimiz aylarda Gamepass'in de eli kulağındadır. Uzatmayan kalmasın
-
Xbox series X'i 7000 liraya almıştım. Dolar kuru 7 lira idi ama. 1000$ yapıyordu.. Dolar kuru olarak 600 dolara kadar indi fiyatı aslında Türkiye'de. O esnada alanlar şanslı. Fiyatlar dediğiniz gibi fırladı.
arkadaşlar xbox game pass ultimate ile pc game pass içerikleri aynı mı? yani ea play olsun ubisoft olsun ultimatede bulunan oyunları pc game pass üzerinde oynayabiliyor muyuz?
bende konsol yok. uzatmalarda boşu boşuna fazla para vermeyeyim. şu an bitişi 2026 mayıs. zam gelecek diye araştırıyorum
-
Ben olsam kimseye hesabımı vermem. İşin içinde mutlaka bir hile hurda hırsızlık vs vardır. Değilse açıklasınlar o zaman. Şuan en mantıklısı, bankaların puan kampanyaları, iş bankasında bu ay da %50 puan veriyor mesela, bir ay da olsa değerlendirilir.
-
İcerikleri az da olsa farkli.linkten oyunlari kontrol edin.
Maxiumda 200 e 25 var. %50 yi bulamadım.
Ona ek olarak;
"İlk dijital platform ödemenize veya gaming harcamanıza 300 TL'ye varan maxipuan" diyor, 2025 yılında ilk kez seçili yerlerden alışveriş yapacaklar için geçerli denmiş. Ancak içerikte pazarama da satılan dijital ürünlerde de geçerlidir diyor. Pazarama nın kendisi pazarama dijital adında mesela 300-tl kod satıyor, iki tane alınsa yarısı puan gelecek olarak anladım, müşteri hizmetlerine soracağım. 600-tl bakiyeye ekleme yapılıp 2 aylık daha uzatılabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X