Evet hocam. Benim mevcut üyeliğim 2027 Haziran'a kadar var zaten. Üstüne +1 +1 ekleyerek tekrar 36 aya tamamlayacağım. |
GAME PASS [ANA KONU] (887. sayfa)

-
-
Bu doğru mu arkadaşlar?
-
Nasıl yapılıyor hocam?
-
Aylık normal satılan aboneliği, aynı normal şekilde hesabına alıyorsun. Özel bir durum yok. Eğer abonelik satın alım butonu çıkmazsa, yenilenen aboneliği (aboneliği değil) iptal et diyorsun. Bu şekilde üzerine ekleme yaparak 36 ayda durabilirsin mantıken sürekli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biogim yok ama adam nasil alindigini aciklasa da bari komisyon odememis oluruz adama.
İşbankası gaming platform ödemelerine %50 puan veriyordu sanırım. aylık 300-tl ise 150-tl puanla en azından 1 ay eklenebilir gibi. akşam evde deneyeyim.
-
Hocam deneseniz yazar mısınız ben de işbanklıyım
36 aya tamamladım bende, son 1 senem kalmıştı. 309 TL şuan bedava bu sisteme, zam kesin gelir ortalık karışık imkanı olan uzatsın.
-
Her ay 1 kere ve 100 liralık puan ..
-
13 ay kaldı benimde. Nasıl tamamlayabiliriz?
-
Normal şekilde uzat seçeneğinden alıyorsun. Sonra yenilenen ödeme seçeneğini kapatıp tekrar alıp bu göngüyü 36 aya kadar devam ettireceksin.
-
Selamlar gamepass ultimate aboneliğim var arkadaşla beraber kullanıyoruz xboxlarda ve ayrıca ben pcde kullanıyorum. Arkadaş yeni pc aldı gamepassi kullanmak için xboxtaki hesabını silse sadece pcde kullanabilir mi?
-
309x36 olarak mı
-
Evet
-
CoD MW2 ne zaman geliyor bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 mayıs diye okumuştum bir yerlerde emin değilim ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 21 Nisan 2025; 3:24:25 >
maximum 150tl, world 100tl kampanyası var böyle böyle 36 aya tamamlayacam 4 ay sonra tekrar 36 ay tamamlanmış olacak zaten, her ay oyun oynuyor muyum oynamıyorum ama şuan arttırabiliyorken imkan varken geriye düştükçe tamamlamak lazım
-
Merhaba arkadaşlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz
Yaklaşık iki senedir bir arkadaşımla konsol üzerinden kardeşlik ile GP ultimate hesabını kullanıyoruz şimdi ikimizde de PC de oldu arkadaşım kendi hesabından PC gamepass kullandığı için sorun olmuyor fakat benim PC de gamepass oyunları ultimate olduğu halde çalışmıyor ultimate olan arkadaşımın hesabını Microsoft store hesabı olarak ayarladım Windows Xbox app de ise kendi hesabım ile giriş yaptım ultimate yazısını görüyorum ama GTA V, COD BO6 oynamaya çalıştığım zaman Xbox hesabınız ile store hesabınız farklı diyip oyunun açmıyor kendi store hesabına geçince ise gamepass üyeliği satın al diyor ama birçok oyunda bu hatayı almıyorum GTA ve COD oyununda yapıyor ayrıca şunu da belirteyim hem Acitivision hesabıma hemde Rockstar hesabıma kendi Xbox hesabımı bağladım iki oyun konsolda aynı yöntem ile çalışırken PC de maalesef açamadım nerde yanlış yapıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba saygılar iyi oyunlar
Hindistan kodu kabul etmiyor mu artık bilgisini olan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X