Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direkt Ultimate satışı var; Xbox Live Gold'u Ultimate'e dönüştürme en ekonomik yöntemdi, hediye al ile 6'şar aylık kodlar alınabiliyordu. Şimdi en fazla 3 aylık XLG alabiliyorsunuz. Onu da şöyle yapıcaksınız: Ultimate olmayan veya bitmiş hesabınıza 3'er aylık XLG'lardan alıcaksınız (her alıştan sonra Otomatik Ödeme Uzatma'yı kapatarak) istediğiniz toplam süreyi bu şekilde tamamladıktan sonra üzerine 1 aylık Game Pass Ultimate alınca XLG süreleriniz (+1ay) Game Pass Ultimate'e dönüşecek. Bu şekilde en fazla 36 aylık dönüştürebilirsiniz ve GPU olan hesapta dönüştürme ve dönüştürme ile uzatma olamamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 30 Eylül 2022; 10:58:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 aylık gold gift etme olayı tamamen kalktı mı, ms storeda hediye kutusu gibi bir şey vardı :(

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Var dostum, arkadaş yukarıda detaylıca yazmış, 3 senelik Game pass almak için 6 aylık kodları kullanıyorduk, şimdi 3 aylık kodları kullanacağız. O kodlar hediye edilince daha ucuza geliyordu sanırım. Panik yok yani.
    Sen şimdi diyelim 2 senelik game pass istiyorsun, gideceksin 3 aylık LIVE GOLD kodlardan 8 adet alıp tanımlayacaksın. Sonra da 1 aylık game pass ultimate kodu alacaksın, live goldları da hesabında game pass ultimate’e dönüştüreceksin, tamamdır. Sadece tanımlayacağın kod sayısı arttı.
    Sonrasında otomatik uzatma seçeceğini kapatmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 30 Eylül 2022; 15:32:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Bu kodları illa MS den mi almak gerek yoksa sağdan soldan sitelerden vb toplasak istediğimiz kadar 3 aylık kod hepsini ard arda girip sonunda da ultimate alıp 3 yıllık yapabilirmiyim

Yani kodların alındığı yer önemlimi

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla aldığınız yer önemli değil hocam, ama geçerlilik konusunda bir şeyin garantisini veremem. Ben MS sitesinden almıştım, farklı kod alışverişim olmadı. Ayrıca ben alırken en ucuz MS sitesiydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 75den ucuza 3aylık gold satan site vs var mı ki trde? yıllıklar uçmuş zaten 500 falan yazmışlar şaka gibi :)

• | OMG! | kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış bilgilendirme olmasın kod diye birşey yok hesaba üyelik ekleme var hiçbir şekilde hediye kod alamıyorsunuz ms türkiye en berbat firma yönetimine sahip ülke bizdedir herhalde sony türkiye x5 daha iyi bu üyelik fiyatlandırma ve satın alma konusunda bir ip blok atma ve banlamak bukadar zor olmamalı yada sadece türkiye de çalısan banka kartlarına yazılım yaz sadece türkiyeden alabilsin bunları yapmayıp kolaya kaçıp rusya çinden alım çok biz kaldırdık demek saçmalıgın son raddesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silphatos kullanıcısına yanıt

12 aylık bi ttnet playstore satıyor sanırım şuan 429 tl bandında

• Merhaba arkadaşlar. Paralı bi oyunu gamepass ile ücretsiz indirince süresiz şekilde bedavaya mı oynuyoruz?

• azizsilin A kullanıcısına yanıt

Gamepass üyelik satın aldığınız zaman üyeliğinizi devam ettirdiğiniz sürece oynarsınız. Süreniz biterse erişiminizde biter.

• İlk kez xbox kullanıyorum. Game pass ultimate aldım. Listede görünen oyunlardan mesela fifa 22yi indiriyorum belirli bir kısmı indikten sonra oynamaya hazır olduğunda açıyorum ama oyunu satın alma sayfasına yönlendiriyor. Oyun ücretli ise para ödemeden nasıl indirebiliyorum bu konuyu bir türlü anlayamadım. Bir de psdeki kardeşlik sistemi bu platformda da var sanırım ama konusunu bulamadım bilen arkadaşlar bu iki konuda yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

• EspiritusSancti E kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543

• azizsilin A kullanıcısına yanıt

Oyun GamePass içerisinden kaldırılmadığı sürece oynayabilirsiniz. Zaman zaman bazı oyunlar kaldırılıp bazı oyunlar ekleniyor. Kaldırılmadan bir süre önce uygulamada kaldırılacağına dair bildirim oluyor.

• EspiritusSancti E kullanıcısına yanıt
    oyunun tamamen inmesini bekleyin. fifa 22 game pass ile ucretsiz su anda

• P2 game pass ultimate aldığımızda tum hesaplardan gp oyunlarını ve online oyunları oynayabiliyor muyuz ? Tek şart p2 hesaba girip onu aktif etmek sanırım ?

• Arkadaşım ile PC konsol kardeşlik yapıyoruz. Aşağıdaki oyunu satın aldığımızda hem konsol hem pcde oynayabilir miyiz ? Hangimizin satın alması gerekir?

Oyun adı: Call of Duty®: Modern Warfare® II - Cross-Gen Paketi

• mockingjay kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.p2 hesabından oturum açılacak sonra istediğin hesaptan girip oynayabilirsin

• Umitbjk kullanıcısına yanıt

hayır oynayamazsınız call of duty pc deki satıs noktaları steam,battlenet dir

• Xbox live gold hediye etme seçeneği kaldırılmış. Mevcut abonelik varsa üyeliği uzatma konusunda gücel bir yöntem var mı ?

Edit: browser dan microsoft store a girdiğinizde ultimate için 3 aylık hediye etme seçeneği mevcut fakat fiyatı yine aylık 45 TL ye geliyor. Şu an için xbox live gold kodu satın alsak (playstore) mevcut ultimate üyeliğimde uzatma için kullanabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overactive -- 4 Ekim 2022; 16:33:34 >
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.