Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (636. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • overactive kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543#116336543
    Buraya da yaz istersen abi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bu yıllık game pass ultimate i yapmak için, sıfır hesap açıp kendi hesabımıza hediye olarak mı yapabiliyoruz sadece? Bazı yerlerde kendi hesabınız diyor bazı yerlerde sıfır hesap. Çok bilgi kirliliği var kafam karıştı. Şu an kendi hesabımda 1 aylık game pass ultimate im var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt

kendi hesabınıza direk alabilirsiniz sadece hesabınızda hiçbir üyelik olmaması gerekmektedir

• asko56 kullanıcısına yanıt

Anladığım şu; şu an ki mevcut 1 aylık game pass ultimateim bitince; 3 aylık live gold üyeliği alıp, otomatik yenilemeyi kapatıyorum. Ve bu şekilde her defasında yenilemeyi kapatarak 3 defa daha 3 aylık live gold üyelik alıyorum. Ardındanda 1 defa gamepass ultimate alıyorum. Bu işlemler sonucunda 1 yıllık game pass ultimate aboneliğim oluyor. Bu kadar, doğrumudur?

dogru +1

3+3+3+3 goldlar +1 ultimate yükseltme yap diyeceksiniz tamamdır

• cloud gaming e turkiyeden erismek mumkun mudur ?

• Signum S kullanıcısına yanıt
    VPN ile mümkün. İnternet bağlantı hızı 50/8 Mb/s; bağlantı türü mümkünse kablolu, mümkün değilse kablosuz 5Ghz bandı tercih edilmeli. Rekabetçi, online oyunlar gecikmeden dolayı tercih edilmezken single player hikaye modlu oyunlar oynanabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

bir sorum olacak. benim xbox'um yok. fakat; bu bahsedilen 3+3+3+3+3....goldlar ( toplam 36 ay ) +1 ultimate yükseltme işini yapsam; bu hesabı pc'de kullanabilir miyim ? yani illaki xbox'um olmalı mı ?

@asko56

• grk3m G kullanıcısına yanıt

pc dede kullanırsın sonuçta ultimate olan pakete yükseltiyorsunuz ultimate de

ea play + xbox konsol + pc + cloud var ama cloud tr de açık degil

• tayaydin kullanıcısına yanıt

siz yaptiniz mi ? ben regionumu uk olarak ayarladim, vpn ile ingiltereden baglandim ancak odeme kisminda 1euroluk odemeyi yapamiyorum, region hatasi veriyor

Otomatik yenileme nasıl kapatılıyor

• azizsilin A kullanıcısına yanıt

buradan hesabına girip ayarlar kısmından kapatabilirsin

GAME PASS [ANA KONU]www.microsoft.com
    Microsoft account | Sign In or Create Your Account Today – Microsoft
    https://account.microsoft.com/account?lang=en-hk
  • Arkadaşlaşlar Store uygulaması üzerinden Games Pass Ultimate satın alımı da kaldırılmış. Şimdi Live Goldları hesaba yükledikten sonra +1 aylık Ultimate'yi Store dışında satış yapan sitelerden mi alacağız ?

Edit: Store üzerinden değil de site üzerinden satış varmış şimdi fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 7 Ekim 2022; 13:42:38 >
  • Signum S kullanıcısına yanıt
    Ben VPN'i XCloud'dan oyun oynamak için kullanıyorum; satın alma işlemi hiç yapmadım. X360'dan biliyorum satın alma için o ülke bankalarının kartlarını kabul ediyordu. Kampanyalı Game Pass almak için deniyorsanız yapmayın; bu türlü hileler sebebi ile Microsoft ülkemize tanınan avantajları kaldırdı. Örneğin iki sene önce ilk defa Game Pass Ultimate alana 1 aylığı 5 TL idi; ben dönüştürme için onu kullanmıştım mesela. Şimdide 6 aylık hediye Xbox Live Gold'u ülkemizden kaldırdı.

• Beyler PC'de Football Manager'i arkadaşlarımla online oynayabilmek için 29.99tl olan GamePass'i almam yeterli mi yoksa online oynayabilmek için GamePass Ultimate mi almamız gerekiyor? Ayrıca tek GamePass alıp konsoldaki gibi iki kişi kullanabilir miyiz?

TR gamepass hesabınızla mı VPN'e bağlanarak XCloud'u kullanıyorsunuz?

• Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Evet; konsol ve Xbox uygulama konumunu kullandığınız VPN ülkesi olarak değiştirdiğinizde tamamdır.

Tr'ye ait hesapla cloud oyunlarina erisim oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.