Tam da ultimate üyelik almak için girdiğimde okuduğum mesaja bak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (633. sayfa)

-
-
Hocam biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz sisteme yabancıyım 3 yıllık Ultimate hesap almak için araştırma içerisindeyim şu an gold hesap ile 36 aya ulaşıp + 1 aylık ultimate almayı düşünüyordum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
windows pc niz üzerinde olan hani goldu 6 aylık aldıgımız yerde ultimate de satılıyordu
3-6-12 seklinde onu tamamen kaldırmışlar
siz xbox.com a giriceksiniz 3 aylık gold satın almaya gelip 75 liraya 12-24-36 ay goldu ekleyip sonrada 1 aylık ultimate satın alıcaksınız tamam
-
Sisteme uzağım çözmeye çalışıyorum ama anladım tek soru işareti benim için sistemi Pc de kullanacağım ultimate alınca zannedersem konsol oyunlarını da oynayabiliiorum doğru mudur hocam.
konsolonuz yoksa sadece pc de kullanıcaksanız sadece pc gamepass aylık abone olabilrisiniz
-
Teşekkürler hocam. sadece gamepass katıl var üyelik süresi satın alamıyorum her ay yenileniyor bu şekilde. Konsol olmasada 36gold+1ultimate almak maliyeti garanti altına almak oluyor daha mantıklı sanki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 26 Eylül 2022; 23:52:35 >
Valhala değil valheim miş. Kusura bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 27 Eylül 2022; 0:29:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
link varmı
-
vallahi mi
-
-
Beyler ultimate ödülleri hala gelmedi
Sizde durumlar nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaynak nedir hoca heveslenmeyelim
Pc ile gamepass kullanmak istediğimi belirtmiştim hesap paylaşımı halinde hangi hakkı almam gerekiyor p1 ya da p2.
Forumda araştırmam sonucu ulaştığım sonuç ihtiyacı olan olursa faydalanır bırakıyorum.
Alıntı:
"pc ile konsol kardeşlik yapacaksa pc P2 olmak zorunda p1 ise konsol olmak zorunda.P1 ilgili hesabı konsola home xbox olarak tanımlayacak sonrasında kendi herhangi bir hesaptan oynayabilecek.tekrardan gpu tanımlı hesaba girmeyecek.P2 yani pc ise direkt ilgili hesaptan giriş yapıp oynayacak."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 27 Eylül 2022; 0:56:50 >
Yanlış anlamışım :) valheim oyunu geliyormuş
Valheim miş hocam
PC Gamepass'e geliyor o da.
Bende sadece pc ile gamepass oynamak için hesap paylaşımı bakıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı anda iki pc kullanıcısı ne yazık ki kullanamıyormuş olsa alabilirdik
xboxı olan arkadaşlarım var.Ben alsam sonrasında onlara hesabı versem (başarımlar vs. için) oynayabilir miyiz ?
-
Daha önce 24 aylık yaptığım gold+ultimate süresi dolmuş. Şu an aynı hesap üzerinden yenileyebilir miyim acaba 36 aylık şeklinde, deneyen oldu mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X