Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (634. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • call of duty serisi ne zaman gelecek acaba bilen var mı,?

• TrendMark kullanıcısına yanıt

2023 un sonunda anca gelir sony anlaşma ile ilgili sürekli sorun çıkarıyor boşa bekleme eger mw2 için veya diger cod oyunları için

• Aylık PC Gamepass üyeliğim var. Bunu yıllığa nasıl çevirecem ? Ultimate falan hikaye sadece 1 aylık oluyor store üzerinden

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]Xbox.com
    Xbox Game Pass'e Katılın | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join
  • Gravaze kullanıcısına yanıt

Evet, 3 aylık şekilde gold alıp istediğiniz süre kadar yani üzerine ultimate yaparsanız o kadar üyeliğiniz oluyor, var olan üyeliğin bitmiş olması lazım .

• bi araya gireyim. pc gamepass var bende. gold 3 aylık alırsam ulitmate'e yıllık geçebiliyormuyum ?

GAME PASS [ANA KONU]
  • Evet bitmiş hocam, kart kesiminden sonra yine uzun bir süre için alayım bari. Yine eskiden yaptığım gibi gold alıp son kez bir kere ultimate alınca olacak galiba.

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mevzu biraz karışmış sanki..

Durum şu değil mi ?

Daha önce 12 aylık live gold kodu varken 3 kere alıp 36 aylık kodu ultimate olmayan hesaba tanımlayıp sonrasında da 1 aylık gamepass ultimate üyeliği yapıyorduk ve tüm süreyi ultimate üyeliğine çevirmiş oluyorduk.

Şimdi12 aylık kod kalkmış anladığıma göre, 3 aylık ile yine aynı süreci uyguluyoruz.

ister 3 aylık live gold un üstüne 1 aylık ultimate abonelik alıp 3 aylık ultimate aboneliği sahibi olunabilir isterse 3 ay katları şeklinde 36 a kadar live gold tanımlanıp aynı sistem işletilebilir..

• anlaşıldı. PC için bir anlamı yok şu an. 4 tane 3 aylık alacan da üstüne 1 aylık ultimate alacan da toplamda aylığı 27,5 liraya gelecek. zaten 30 lira aylıkğı PC için GAME PASS [ANA KONU] 

• pc gamepass'in süresi bittikten sonra alman lazım. 3 aylık gold alırsan gold olarak işliyor, kod olarak vermiyorlar eskisi gibi.

• anladım da baya sıkıntı olmuş. deneyen var mı son günlerde ? kod geliyormu gerçekten. en az 8 kere gold almak lazım ki bi işe yarasın

• call of duty vanguard oynamak istiyorum da pahalı. Warezlerde eskisi gibi değil. Hikaye modunu oynamak istiyorum.

• TrendMark kullanıcısına yanıt

illegal yöntemler sizin pc nize zarar verir eger xbox konsolunuz varsa forumdan vanguard ın p2 hesabını alıp hikayeyi bitirip satabilirsiniz

• Merhabalar kendi Gamepass'im bittiğinde, başka bir hesaptan gamepass satın alırsam xbox'taki oyun kayıtlarımı kaybeder miyim? Yoksa oyuna sıfırdan mı başlamam gerekir.

Ha bir de, oyun save'lerimi yedeklemek mümkün mü arkadaşlar?

• Selamlar,

Konsol sahibiyim.

Halihazırda PC üzerinde gamepass ultimate üyeliği olan bir arkadaşım ile kardeşlik yapabiliyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umitbjk kullanıcısına yanıt
    evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde 2 yıllık yeni bitti bu sefer sadece pc oyuncusuyum konsolum yok ortak arıyorum..

• eKsTazi kullanıcısına yanıt

ben de yeni pc alıcam konsol ps var sadece pc gamepass düşünüyorum ama ortaktan kastın nedir psdeki kardeşlik gibi mi=?

• KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Konsol konsol yada konsol pc şeklinde gpu ortak olabiliyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 aylık alma olayı bitti herhalde değil mi ?

• hiç bir şey anlamadım sanırım arkadaşlar yeni xbox series s aldımda bu ultimate satışı kaldırıldımı 6 ay veya 12 ay alamıyormuyum

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.