call of duty serisi ne zaman gelecek acaba bilen var mı,? |
GAME PASS [ANA KONU] (634. sayfa)

-
-
2023 un sonunda anca gelir sony anlaşma ile ilgili sürekli sorun çıkarıyor boşa bekleme eger mw2 için veya diger cod oyunları için
-
Aylık PC Gamepass üyeliğim var. Bunu yıllığa nasıl çevirecem ? Ultimate falan hikaye sadece 1 aylık oluyor store üzerinden
-
Evet, 3 aylık şekilde gold alıp istediğiniz süre kadar yani üzerine ultimate yaparsanız o kadar üyeliğiniz oluyor, var olan üyeliğin bitmiş olması lazım .
-
bi araya gireyim. pc gamepass var bende. gold 3 aylık alırsam ulitmate'e yıllık geçebiliyormuyum ?
-
-
Mevzu biraz karışmış sanki..
Durum şu değil mi ?
Daha önce 12 aylık live gold kodu varken 3 kere alıp 36 aylık kodu ultimate olmayan hesaba tanımlayıp sonrasında da 1 aylık gamepass ultimate üyeliği yapıyorduk ve tüm süreyi ultimate üyeliğine çevirmiş oluyorduk.
Şimdi12 aylık kod kalkmış anladığıma göre, 3 aylık ile yine aynı süreci uyguluyoruz.
ister 3 aylık live gold un üstüne 1 aylık ultimate abonelik alıp 3 aylık ultimate aboneliği sahibi olunabilir isterse 3 ay katları şeklinde 36 a kadar live gold tanımlanıp aynı sistem işletilebilir..
-
anlaşıldı. PC için bir anlamı yok şu an. 4 tane 3 aylık alacan da üstüne 1 aylık ultimate alacan da toplamda aylığı 27,5 liraya gelecek. zaten 30 lira aylıkğı PC için
-
pc gamepass'in süresi bittikten sonra alman lazım. 3 aylık gold alırsan gold olarak işliyor, kod olarak vermiyorlar eskisi gibi.
-
anladım da baya sıkıntı olmuş. deneyen var mı son günlerde ? kod geliyormu gerçekten. en az 8 kere gold almak lazım ki bi işe yarasın
-
call of duty vanguard oynamak istiyorum da pahalı. Warezlerde eskisi gibi değil. Hikaye modunu oynamak istiyorum.
-
illegal yöntemler sizin pc nize zarar verir eger xbox konsolunuz varsa forumdan vanguard ın p2 hesabını alıp hikayeyi bitirip satabilirsiniz
-
Merhabalar kendi Gamepass'im bittiğinde, başka bir hesaptan gamepass satın alırsam xbox'taki oyun kayıtlarımı kaybeder miyim? Yoksa oyuna sıfırdan mı başlamam gerekir.
Ha bir de, oyun save'lerimi yedeklemek mümkün mü arkadaşlar?
-
Selamlar,
Konsol sahibiyim.
Halihazırda PC üzerinde gamepass ultimate üyeliği olan bir arkadaşım ile kardeşlik yapabiliyor muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde 2 yıllık yeni bitti bu sefer sadece pc oyuncusuyum konsolum yok ortak arıyorum..
-
ben de yeni pc alıcam konsol ps var sadece pc gamepass düşünüyorum ama ortaktan kastın nedir psdeki kardeşlik gibi mi=?
-
Konsol konsol yada konsol pc şeklinde gpu ortak olabiliyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 aylık alma olayı bitti herhalde değil mi ?
-
hiç bir şey anlamadım sanırım arkadaşlar yeni xbox series s aldımda bu ultimate satışı kaldırıldımı 6 ay veya 12 ay alamıyormuyum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X