Yüzbaşı
10 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Konu ekşide paylaşılmış ordan direk buraya copy paste yapıyorum. Amaç bu tarz olayların olduğunu insanlara duyurmak ve bilinçlendirmek. 2 dk nızı ayırıp olayı okuyun lütfen.

Twitter’ da konu ile alakalı olarak murat ağırel tarafından son gelişmeler paylaşılmıştır.

linkhttps://mobile.twitter.com/AgirelMurat/status/1108428366426894337

--- spoiler ---

vicdanlarınıza sesleniyorum! küçük bir kız çocuğunun ve ailesinin verdiği hukuk mücadelesindeki feryadı duyun,duyurun dostlarım.. bugün davayı takip etmek için tarsus’a geldim..onlarca davada yargılanan ve bir o kadar davada da izleyici olan biri olarak yüreğim kaldırmadı..

konu hakkında daha önce yeniçağ gazetesindeki köşemde yazmıştım.e.s.12 yaşında kuran kursuna gittinde caminin imamı tarafından istismar ediliyor.çocuk yaşadıklarını unutmak için ilaç kullanıyor ve intihara teşebbüs ediyor.okulundaki rehberlik öğretmenine durumu anlatıyor

yapılan şikayet ile şahıs tutuklanıyor.adli tıp raporları ve kızın ifadeleri sabit. çocuğun ‘’olayın yaşandığı yerde pencere yok ‘’ ifadesinden sonra olay yerinde hemen pencere açılıyor.. deliller karatılmaya çalışılıyor .

akp ilçe başkanıda olan bir avukat tarafından savunması yapılan şahıs serbest bırakılıyor.mahkeme halen devam ediyor.bugünkü duruşmada savcı sanığın tutuklanması yönünde mütalaa verdi.çocuğun avukatları da tutuklanmasını istedi.

ancak buna rağmen mahkeme başkanı talebi red etti..ara karardan sonra tutanaklara geçmeyen konuşmasında ‘’ beraat alması suçsuz olduğu anlamına gelmiyor.üst mahkemeye itiraz edebilirsiniz’’ dedi..mahkeme salonundaki herkes adeta dondu kaldı.

mahkeme 29 mart 2019 tarihi saat 13:30 a ertelendi.tüm avukatlar ve davayı izleyenlerde oluşan genel kanı sanıpın birdahaki duruşmada beraat edecek olması.

çocuk mahkeme çıkışı feryat etti artık.annesi akrabaları feryat etti bu karara... sayın bakan
@abdulhamitgul
mahkeme başkanı kararını alenen ilan etmiştir.davayı kapatmak istemektedir.bu aileye ve bu davaya lütfen sahip çıkınız.

davaya gelemiyorsanız dahi bu istismarı herkese duyurun ve üzerinin kapatılmasını engelleyin. hepinizin vicdanına sesleniyorum.lütfen kamuoyu oluşturmak için bizlere destek olun.gelebiliyorsanız 29 mart’ta ki duruşmaya gelin.

şahsın görevi bizleri ilgilendirmemektedir.lakin söz konusu bir kız çocuğunun istismarıdır.bu davanın kapatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.lütfen çocuğun ve ailesinin sesi olun.bu çığlığı duyurun... #tarsuscocugunasahipcik
Merhaba beyler

10 Haziran Cumartesi, 13:00 – 17:00 arasında Teknosa Cevahir mağazasında bir YouTuber Buluşması düzenleniyor.

Etkinliğe gamer OyunBros, gamer Stratera, LOL oyuncusu ve YouTuber Duygu Köseoğlu ve YouTuber Mervan Tepelioğlu katılacak.

YouTuber’lar etkinlik boyunca hayranlarıyla buluşacak ve daha sonra, OMEN by HP laptoplar ile League of Legends kapışması gerçekleştirecekler.

İlgili alakalı kişiler gidebilir bilginiz olsun.
Sıkıntı başlıkta yüksek divan kurulu üyesi olmama rağmen bilet alamıyorum. FB.org da aynen şu yazıyor '' 15 – 17 Ekim 2015 tarihleri arasında Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyelerine ve Temsilci üyelere (1 Adet Bilet)'' buna rağmen pasoligin sitesinde bilet alma kısmında üyelik kampanya tipinde sadece kongre ve temsilci üyelere var ve seçip devam edince hata alıyorum kimlik bilgilerim doğrulanmıyor. Yüksek divan kurulu uyelerıne satış mı yok yoksa bizim üyelik falan mı iptal oldu. Divan kurulu üyeliği ile bilet alan almaya çalışan yada bu konuda bilgisi olanlar yazabilir fikir verebilirlerse sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki bahar dönemi erasmus'la yurtdışına gitmek istiyorum. Fakat üniversitemin (Anadolu Üni.) Erasmus Sınavı'nı kaçırdığım için, ÜDS/YDS/KPDS sınavlarının birinden yeterlilik göstermem gerekiyor. ÖSYM nin sitesinden gerekli bilgiye ulaşamadım. Bahsettiğim sınavlardan birine başvurup girmek istiyorum.
Bu sınavlara başvuru tarihi ne zamandır ve en yakın sınav tarihi ne zamandır? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yeni bir fantastik seriye başlamak istiyorum. İki seri arasında kaldım Zaman çarkı ve Ejderha mızrağı. Sizce hangisini okumalıyım, daha önce Kara küle serisini okudum ama film ve dizi olarak fantastik türü çok seviyorum. Açlık oyunlarınıda okudum ama o bana pek fantastik gelmedi. Birşey daha var filmini izlediğim hobbit yada lotr serilerinin kitaplarını okusam sararlarmı yoksa hiç bulaşmıyım mı olayları biiliyorum diye. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 3 yıllık kablo net kullanıcısıyım internet hızımdan çok memnun değilim 2 kişi kullanınca yavaşlamalar oluyor d smart'a spor kanalları için geçmek istiyorum ama interneti hakkında bilgi sahibi değilim.Geçeceğim internet paketi 8gb bağlantı hızı 50 gb a kadar sınırsız 50 den sonra 3gb bağlantı hızı olan paket. Bu söylenenler doğrumudur kullananlar fikir verirse yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Öncelikle selamlar :)

Dota 1 ve lol cok oynadım oyunun mantığını falan biliyorum sadece heroları tanımıyorum ve ıtemlerı buıldleri bilmiyorum bir kaç sorum olacak oyunu şuan yüklüyorum sorular saçma gelirse şimdiden pardon :)
1-) botlarla oyun mümkünmüdür, mümkünse botların yapay zekası nasıldır ?
2-) parayla alınan herhangi birşeyin oyun içinde oyunculara çok avantajı varmıdır ?
3-) skill kısa yolları q w e r midir ? değilse istediğimiz tuşa atama yapmamız mümkünmüdür ?
4-) normal oyunlara başlamadan önce 3 adet heroyu gerçekten öğrenmek istiyorum heroların zorluğu önemli değil yani bu hero cok zor başlama mantığıyla değilde şu mantıkla cevap veririseniz iyi olur : bu heroları öğrenen takım oyunu + oyun içi mantığı baya öğrenmiş olur mantığı... 3 hero 3 farklı rol olursa iyi olur bir carry bir ganger yada jungle tabi aktif jungle varsa oyunda birde supp.
5-) sizce normal oyunlarda oynarken herşeyi bilerek ( tabi kendimce yanlışıyla doğrusuyla pro. oyuncu olarak algılamayın herşeyi bilerek kelimesini) hareket etmem kaç günümü alır ? tahmini :)
Asya serverında gayet başarılı ve güzel bir adet wizardım var tanky dps + 60 m gold var bunları bir şekilde elimden çıkarmak istiyorum aranızda asyada oynayanlar varsa onlarla bir şekilde trade yapmak isterim herşey değerlerının altında verilicek buna golda dahil.Mesela 60 m goldu eu serverının 35 m golduna veririm.Bilginize Teşekkürler :)
Rmah da satış yapmak için bir adet authenticator alıcam da elden direk olarak nerden alabilirim bir fikri olan varmı ? Şimdiden teşekkürler.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4fOOfJkBnjw Video benden yorumlar sizden.

not:Paylaşıldımı bilmiyorum paylaşıldıysa silinebilir konu.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PS4
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 827
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 8.210 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 537 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.