Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (637. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet niye olmasın sonuçta gamepass ultimate in içinde cloud hizmeti var sony ps daki gibi tr de sadece duluxe üyelik diye satılıcak diye bir durum söz konusu degil

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Guzelmis.

1 ultimate hesabini 2 farkli konsol oyuncusu kullanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 8 Ekim 2022; 10:0:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet p1-p2 seklinde kullanabilirsiniz ama gamepass ı alıcak kişi eger siz olucaksanız kullanıcagınız kart yurtdışı menşeili bir kart ise ban yeme riskiniz mevcut yada ban olmasa bile ürünü kullanamayabilirsiniz çünkü bu yapılan ms ın kuralları geregi yasal degil bölge degiştirip ucuza ürün alma vs vs

• Gamepass de örneğin 2 ay önce kütüphanede olan ancak şimdi silinen bir oyunu 2 ay önce biz xboxumuza indirip silmissek,1 sene sonra o oyunu tekrardan yükleyip oynayabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimrt27 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Game Pass kütüphane listesinden kaldırılan oyunu (sizde kurulu olsa bile) oynayamazsınız. "Oyunun sahibi değilsiniz" diye uyarı alırsınız. Game Pass'i oyun oynama hakkı şeklinde düşünebilirsiniz, bu hak kaldırıldığında oyunun yüklü olmasının bir anlamı kalmamış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Ekim 2022; 13:23:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık bir hafta sonra 2 yıllık gamepass ultimate aboneliğim sonlanacak. Yine 1 yada 2 yıllık aboneliği yenilemek istiyorum. Fiyat olarak en uygun şekilde nasıl uzatabilirim?

• BoltAction kullanıcısına yanıt

Hesabınızdaki üyelik biter bitmez yapmayın 12 saat veya garanti olması açısından 1 gün bekleyip yapın. Ben işlemleri yaparken üyeliğim bilgisayardaki uygulamada bitti görünüyordu fakat telefondaki uygulamada hala devam ettiğini söylüyordu ufak çaplı bi sıkıntı yaşamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 8 Ekim 2022; 17:14:43 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

1 hafta sonra gelecek Xbox konsolunlm, sadece forza 5 oynamak için alıyorum, bu oyun sürekli kütüphanede duruyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Forza Microsoft'un kendi oyunu uzun süre kütüphanede kalır. Sanırım araçlarla ilgili lisans söz konusu olduğundan uzun bir süre sonunda kaldırılıyor. Bu yazdığım lisans konusu Forza için mi yoksa Forza Motosport için mi geçerli (araba yarışı oyunlarını çok takip etmediğimden) emin değilim.

Sadece Forza için aldım ben de. Horizon 4’ün bile hala kütüphanede olduğu düşünülürse uzun süre kalır gibi.
    Müzik ve araç telifleri süresince oyunlar kullanımda oluyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jetsons kullanıcısına yanıt

hocam ben yeni uyelik acacagim.

once 1 aylik gamepass alip daha sonra hesaba ayri zamanlarda 3 aylik gold live mi almamiz gerekiyor?

• John Denver kullanıcısına yanıt
    Tersini yapacaksınız; önce XLG alıp en sonunda 1 aylık Game Pass Ultimate alacaksınız. Böylelikle XLG süreleriniz GPU ya dönüşecek. Şu mesajımı okuyunuz:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154035644

anladim hocam 3 x 3XLG alip uzerine 1 aylik Ultimate aldigimizda toplamda 10 ay ultimate'e sahip oluyoruz degil mi?

Peki daha sonra uzerine ekleme yapmak istersek ayni sekilde devam edebilir miyiz? mesajinizda donusturmeye uzatma yok demissiniz. o halde cozum ne?

Dönüştürdükten sonra üzerine ekleyeceğiniz XLG'lar 1/3 oranında GPU olarak hesabınıza tanımlanıyor. O sebeble bire bir dönüştürme ile uzatılamıyor demek istedim.
    Ekonomik alım için tavsiyemiz ilk alışta mümkünse bire bir dönüştürmenin max. süre olan 36 aylık yapılması... Diğer türlü normal GPU alarak tabiki uzatabilirsiniz.

Bahsettiğim oran resmi web sitesinde belirteç tablosu olarak mevcut:

xbox.com
    Xbox Live Gold Üyeliğinizi Ultimate'a Yükseltin | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/live/gold/upgrade

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Ekim 2022; 22:18:1 >
  • Beyler PC'de Football Manager'i arkadaşlarımla online oynayabilmek için 29.99tl olan GamePass'i almam yeterli mi yoksa online oynayabilmek için GamePass Ultimate mi almamız gerekiyor? Ayrıca tek GamePass alıp konsoldaki gibi iki kişi kullanabilir miyiz?

• Efe E kullanıcısına yanıt
    Bende ayni durumdayim, bilgi rica ederim deneyimli arkadaslardan

Anladim hocam haklisiniz. Peki herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu live gold uyelikleri aldiktan sonra ultimate'e donusturmek icin yoksa 1 aylik ultimate hesabi otomatik olarak digerlerini ultimate yapiyor mu?

Ikinci olarak bunlari site uzerinden kod olarak mi alip etkinlestirmeliyiz yoksa direkt hesaba tanimlamamiz yeterli mi netflix uyeligi gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 9 Ekim 2022; 5:37:34 >
    Son adımdaki 1 aylık GPU yu aldıktan sonra dönüştürme onayı için bir bildirim geliyor onu onayladığınız zaman tamamdır.
    Direkt hesap veya kod farketmiyor ama konsol sahibi iseniz XLG alımların tamamını konsoldaki hesap bilgilerinde görmeden son adıma geçmeyin. XLG alımları hesaba biraz geç düşebiliyor...

• Microsoft store'da (bilgisayar uzerinden) 3 aylik live gold uyeligini hediye karti olarak alamiyorum. Buton gorunmuyor. Yardimci olabilecek olan var mi?

• zenithelprimero Z kullanıcısına yanıt
    Hediye al seçeneği kaldırıldı.

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.