< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (618. sayfa)

-
-
Cok sık olmasada bazen konsol acilsa bile ekrana goruntu vermiyor. Boyle bir sorun yasayan var mi peki ?
Birde kasasinda renk solmasi yasayan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 8 Temmuz 2022; 22:4:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablonetin aile güvenlik duvarını pasif ettim oldu. Oh beee. 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar elimde 1.5 yıllık pc gamepass var (Aralık 2023e kadar)
İlgilenen varsa yazabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben çok sık kullanmadım konsolu hatta aylarca yattı sonra sattım. Bu sorunlarla karşılaşmadım.
-
Bilgisayar kullanıyorum gamepass ultimate alıp bir konsol oyuncusuyla paylaşmayı düşünüyorum. Aynı hesapta aynı anda biribirimizden bağımsız oyun oynayabiliyor muyuz?
-
Evet. Kardeşlik yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgisayar oyuncusu p1, konsol oyuncusu p2 olarak oynarsınız.
Tamamdır teşekkürler. O zaman geriye konsol oyuncusu bulmak kalıyor :)
Hayır tam tersi,pc p2 olmak zorunda
-
Gamepass@hotmail.com hesabına GPU aldık diyelim.
Konsol sahibi: bu hesabı cihazın ana hesabı yapacak. Oyunları bu hesaptan indirecek. İkinci bir P2 hesabı açacak kendine. P1 hesaptan indridiği oyuna girerken P2 hesabından girecek. Bu kadar.
PC sahibi: Microsof store ve Xbox uygulamasına gamepass@hotmail.com hesabına girecek. Bu onun ana hesabı olacak. EA ve Ubisoft hesaplarını bu hesaba bağlayacak buradan devam edecek. Bu hesap PC oyuncusunun ana hesabı olacak.
Eğer konsol oyuncusu oyuna P1 den girerse senin saveye ulaşır.
Çok teşekkür ederim hocam kaydedeyim bunu
Doğru karıştırmışım pc girişi için p2 olmak zorunda
geç gördüm kusura bakmayın.
bize hep 3 aylık olarak çıktı
-
Tam olarak anlamayan arkadaşlar için bir daha anlatım.
Biz arkadaşla 6+6 olmaz üzere toplamda 3 aylıkdan 36 ay LIVE GOLD üyeliği aldık.
Son olarak ben kendi hesabıma 1 aylık ULTIMATE alarak 3 yıllık ULTIMATE üyeliğimiz olmuş oldu.
Bunu yapabilmeniz için hesabınızda devam eden bir üyeliğin KESİNLİKLE OLMAMASI gerekli.
6 aylık veya 1 senelik kod bulursanız onlarlada yapabilirsiniz.
Burada ki püf nokta devam eden bir üyeliğiniz ÜSTÜNE EKLEYEMEMENİZ.
Ya sıfır hesap açıp o mail adresine alacaksınız yada aboneliklerinizin bitmesini bekleyeceksiniz.
Kodların KULLANMA SÜRESİ 15gün bana gelen mailde öyle yazıyordu ki anında kullandığımdan sorun yok.
aldığınız kodlar ( bende öyle oldu sizde olacak değil) aşırı derecede geç geldi toplam 12 kod tek mail adresıne 4 5 saati süren bekleme sonucu geldi.
Önce hediye kodlarınızı giriyorsunuz kod girmeleriniz bittikten sonra o hesaba 1 aylık ULTIMATE alıyorsunuz.
Dikkat etmeniz gereken 2. husus mutlaka ULTIMATE'i en son almanız.
-
Elimde 2 aylık game Pass ultimate kodu var kullanacağım bir yer yok ihtiyacı olan iletişime geçsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 13 Temmuz 2022; 12:50:43 >
Hocam alınan Live Gold kodlarının son kullanma tarihi yok diye biliyordum ben. Size gelen mailin neresinde yazıyor son kullanma tarihi bende bir kontrol edeyim.
Ayrıca EA Play yıllık ücretine büyük zam gelmiş. Live Gold, Ultimate ücretlerine de zam yakındır diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 14 Temmuz 2022; 8:16:36 > -
Aboneliğim Kasım’da bitiyor. Fiyatlara zam geleceği aşikar. Bu zamdan kaçınmak için kendi ne yapabilirim? Hediye kod alımından bahsediyorsunuz bunu alsam Kasım’dan sonra yükleyebilir miyim?
Ben Aralıkta liveları Şubatta aktif etmiştim. Bende süre sınırı yoktu
merhaba bi sorum olacak, benim hesabımda 2020 yılından önce 6 tane game pass ultimate alınmış ve daha da o yıldan beri abonelik alınmamış yani baya eskiden, sorum ise ben şuan da toplam kaç yıllık game pass ultimate abonesi olabilirim?
Yani herhangi bir sınır varmı, işte sen eskiden 6 tane kullanmış sın şimdi 30 aylık hakkın kaldı gibi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X