< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (620. sayfa)

-
-
Hocam merhabalar, uzun süredir foruma uğramıyordum. Yeni gördüm mesajınızı. Muhtemelen sorunu çözmüşsünüzdür ama başka arkadaşlarım da başına gelebilceği için masıl çözdüğümü paylaşayım. Microsoft supportla iletişime geçtim. Burda XBOX temsilcisine aktarılmak önemli direkt isteğinizi bu şekilde belirtin. Durumu açıkladım be temsilci tek tek 6 aylık üyelikler TR bölgesine taşıdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Multiplayer 👾twitter
Multiplayer 👾https://twitter.com/Multiplayer_TV/status/1549351431462948865?t=EIaaqVfNx2uS2ve13EiJXg&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 19 Temmuz 2022; 15:55:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umutların tükendiği anda hızır gibi yetişecekler inş.
PS Plus kahramanlık hikayelerini okumaktan sıkılmıştık, devran dönecek
Hocam yukarıda bir yorumda kodun son kullanma tarihinden bahsedildi, aldığınız kodların son kullanma tarihi var mı? Üyeliğim 2023 mayısta bitecek zam gelmeden kod almayı planlıyorum da ondan sordum :)
Valla hocam ilk kodu Kasım 2021 de aldım sonra kalan kodları son 3 ayda aldım. Bende bir sorun olmadı.
Microsoft activision blizzard satın alımı daha tam gerçekleşmeden bile cod oyunları fiyat olarak sanki daha alınabilir olur. Konsolu ilk aldığımda 8-9 ay önce falan hepsinin fiyatı uçuktu diye hatırlıyorum ayrıca store'da da daha çok ön plana çıkmaya başladılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox kullanıp crew oynayan görmek garip geliyor bana, vaadedilen yapılabilseydi güzel olabilirdi ama hiç zevk vermemişti pc'de deneyimlediğimde.
Sizin için söylemiyorum tabi yanlış anlaşılmasın ama dediğiniz gibi gamepass'e de gelebilir
Ben oynamam zaten FH5 yarış oyunlarına doyurdu ama büyük ihtimalle yakında The Crew ve Ghost Recon oyunlarından birini verirler.
Gamepasse eklenen as dusk falls oyunun konusu yok mu forumda yada ben mi göremedim coop oynamaya çalışıyoruz ama bağlanamıyoruz bir türlü
Far Cry 6 Gamepass'e geliyormuş diye bir söylenti gördüm.
Gelmesi olası. Valhalla Ps ye FC6 Xbox a. Ubi işini biliyor
Umarım gerçektir :)
Battlefield 5'i gamepass kardeşlik ile multisini oynayamiyor muyuz acaba bilgisi olan var mı? P1 gamepass ultimate var ve multiye girmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NekrotikAdam -- 21 Temmuz 2022; 12:37:30 >
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirebilir miyiz? Benim gpu aboneliğimin bitmesine 1 yıl var. Aralıklarla 6 aylık live Gold alıyorum. Bunların kullanım süresi var mı?
Arkadaşlar merhaba 6 kez 6 aylık live gold üyeliği hediye ettim kendi hesabıma kontrol ettim ödemeler gerçekleşmiş kodlar kullanılmış ve doğru hesaba etmişim burada bir sıkıntı yok sıkıntım şu üstüne 1 ayda xbox ultimate aldım hesabım ultimate hesaba dönüştü,ben bu işlemi 22 temmuz 2022de yaptım ama 3 yıllık ultimatein bitişi 21 şubat 2025 olarak gözüktü yani 31 ay algıladı ben toplamda 6 kez live gold parası verdim ama neden böyle oldu müşteri hizmetlerini arasam sorunumu çözmeye yardımcı olurlar mı bilen cevaplarsa çok yardımcı olur lütfen.
-
Keşke alsaydım
5 tanesini girmişsiniz muhtemelen hocam 1 tanesi gözden kaçmış.
-
hocam 6 kodada tıklıyorum bu kod zaten kullanılmış diyor yani hata yaptıgımı düşünmüyorum ve gerçekten çok dikkatli yapmıştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X