xclouda far cry 5 eklendi. |
GAME PASS [ANA KONU] (616. sayfa)

-
-
Arkadaşlar çok sorulmuştur, tartışılmıştır. Ama bende gamepass alayım dedim.
Artıları eksileri neler ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artısı çok eksisi yok.quote:
Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.
Arkadaşlar çok sorulmuştur, tartışılmıştır. Ama bende gamepass alayım dedim.
Artıları eksileri neler ?PS Plus sistemine göre eksisi olabilir, o da AAA oyun azlığı var biraz. Önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarla telafi etmelerini umuyoruz.
Biraz araştırdım ama senin bu yazdıkların kadar etkili olmadı :) şimdi alacağım üyeliği. Sağol üstad
-
Oyunun ek paketleri ile bu özellikler açılıyor. Bu ek paketler yıllar içerisinde ayrı ayrı küçük ya da büyük yapıda sunuluyor. Kimi ek paket yeni bir radyo kanalı, bina ya da bina konsepti eklerken kimi ek paket ise endüstri, üniversitesi kampüsü, ulaşım sistemleri, park alanları gibi geniş yenilikler getiriyor.
Eğer gamepass ile indirdiyseniz ya da sadece basic oyun aldıysanız ana oyunu oynayabilirsiniz sadece. Diğer paketleri mağazanın arama kısmında cities skylines yazarak ulaşabilirsiniz. Bu ek paketleri yine 3'er 5'erli olarak da mesela "Mayor Edition" gibi farklı isimler altında da sunuluyorken tek olarak da satın alınabiliyor.
Zamanında yoğun simcity oynadığım dönemlerde cities skylines çıktığında çok detaylı gelmişti ve uzun süre adapte olamadığımda uzak durmuştum fakat biraz alıştıktan sonra ve pc'de Türkçe yama ile epey içine çekmişti beni. Konsolda deneyim açıkçası pc gibi değil ve pc'nin mod dünyası uçsuz bucaksız olduğundan şehrinizi milyonlarca insan yaşayacak kadar rahatça büyütebiliyorsunuz fakat bir yerden sonra donanıma bağlı olarak ciddi kasmalar yaşanıyor. Özellikle ram ve depolama biriminin hızı önemli faktörken tabii ki cpu'ya da ciddi olarak gereksinim oluyor.
Konsolda yanlış hatırlamıyorsam modlar epey kısıtlı gösteriliyor (steam'de aşırı derecede gerekli gereksiz çok mod var). Bu kısıtlı modların da yine hepsini aynı anda indirip çalıştıramıyorsunuz yani hatırladığım kadarıyla 500mb gibi bir sınır vardı. Her ne kadar pc'ye nazaran kısıtlamaları olsa da konsolda da keyifli bir oyun. Ancak şunu söylemeliyim ki endüstri, liman, campüs, parklife, transit paketleri (başka bu tarz büyük var mıydı hatırlayamadım) bu oyunu asıl üst noktaya taşıyan paketler olsa da oynanışı da bir o kadar karmaşıklaştırıyor. Özellikle endüstri paketi cidden karmaşık ve stabil bir düzen kurup kazanç sağlamak için epey kafa patlamak gerekebiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hali hazırda 4 aylık gamepass for pc üyeliğim mevcut.Fiyatların artacağından korkuyorumda,36 aylık olayı şuanki üyeliğime yapabilir miyim ? Yoksa stoklayayım mı ?
-
-
Rica ederim, evet bunu satın almalısınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yarın itibariyle 3 yıllık gamepass sürem doluyor. Bende buna hazırlık olarak geçen ay 6 tane xbox gold kodu satın almıştım şimdi üyeliğim yarın dolduktan sonra bu kodları hesaba tanıtıp üstüne de 1 aylık ultimate ödeyince tekrar aynı hesabım 3 yıl daha uzuyor değil mi?
-
Oluyor kardeşim yeni yaptık.
arkadaşla 6+6 3 aylık live gold aldık
Yani 36 Ay live gold alıp üstüne 1 aylık ultimate çaktım 37 aylık ultimate'im oldu
ne zaman aldın diye sorarsan eğer 25 haziran'da yaptık
-
Children of Morta oynayan varmı ben 4 defa yeniden başladım baştan oyun kayıt olmuyor.
-
Ben oğlumla başlamıştım aylar önce ama bıraktık bir daha da devam edemedik.
Oyunun türü roguelike ve mağaraları temizledikçe oyun kayıt alıyor. Girdiğiniz mağarada ölürseniz tekrar başa dönüyor ve o yüzden kayıt olmuyor sanmış olabilirsiniz.
Her mağarayı temizledikçe kazandığınız yetenek puanlarını harcayıp, açılan yeni karakterleri de kullanarak tekrar tekrar aynı mağaralara girip düşmanları temizlemek, ölmeden yeni açılacak mağaralara ulaşmak, bu arada da verilen görevleri tamamlamak gerekiyor. Biraz sancılı bir oyun süreci var ama 2 kişi oynanınca zevkli oluyordu. Tek başına asla oynanacak bir oyun değil bence.
Özetle oyunda kayıt var ama dediğim şekilde ilerleme yapmanız lazım.
-
Dostum eski ultimate üyeliğiniz bittikten sonra yaptınız değil mi? nette pek çok yerde bir kere 36 ay ultimate aldıktan sonra tekrar 36 ay live gold alarak uzatılamadığına dair bazı bilgiler gördüm de emin olmak istedim.
-
Yakuza serisinin ilk 3 oyunu tekrar eklendi kütüphaneye.Çok güzel bir seridir oynamayanlar için
Aa ciddi mi ya, ulan çıktılar diye Steam'de indirimden almıştım, iade etmeye çalışayım olmadı...
Evet bakıyorum 04.07 diyor geliş tarihine de... Vay düdükler ya, ters köşe oldu, neyse iade olursa başka oyun bakarım
-
Aynı hesapta kullanabiliyor muyuz ? Hesap değiştirmeye gerek var mı bunun için
-
evet hocam eski üyeliğimiz bitmişti
ama biz hediye kartı kodu yükledik
toplam 12 tane kod girdik hesabıma en son kendim 1 adet ultimate aldım.
kendi hesabımdan 6 kod arkadaşın hesabından 6 kod kodlar biraz geç geliyor ama hepsinin gelmesi 5 6 saati buldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X