Şimdi Ara

Xbox Game Pass abonelik ücreti zamlandı: İşte yeni fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
7.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ayrıca, o nakit parayı farklı şekilde değerlendirse bir yerden sonra abonelik ücreti bedavaya gelir. Ekonomi okur yazarlığı şart.

• Ya ben anlamıyorum. Zam yapan Microsoft. Bir tane Microsofta laf eden yok ya!!!! Nasıl bir mantık sizinki, nasıl bir kafa. Neredeyse %200 ultimate de %300 zam var. Verecek parası olanlarada aboneliklerini iptale davet ediyorum.

&amp;amp;#1576;&amp;amp;#1587;&amp;amp;#1605; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1607; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1585;&amp;amp;#1581;&amp;amp;#1605;&amp;amp;#1606; &amp;amp;#1575;&amp;amp;#1604;&amp;amp;#1585;&amp;amp;#1581;&amp;amp;#1610;&amp;amp;#1605;
  • Tam diyordum Xbox Türkiye'ye özel fiyat sunuyor ps5'i satıp geçeyim, adamlar beni duydu herhalde.

Gamepass ile kalmaz bu yakında oyunlara da zam gelir. Yeni bir AAA oyun 4500'den koyulur artık. Geçmiş olsun.

• Ve Xbox hikayesi burada biter...

• Öğrenci ve düşük gelirliler için kötü haber. Zaten acı reçeteden en çok bu grup etkileniyor. Zam oranı yüksek ama dolar bazında bakarsak nispeten uygun bir fiyat.

• Boldrex kullanıcısına yanıt

Güzel bir binek. Masrafı da yok. Xbox Game Pass abonelik ücreti zamlandı: İşte yeni fiyatlar 

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuh abartı olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hiçbir avantajı kalmadı artık. İptal ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • Boldrex kullanıcısına yanıt
    qBittorrent eyer olarak en kalitelisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meSs666 -- 1 Ekim 2025; 19:26:53 >
  • Tayyip Erdoğan sayesinde; "Türkiye Yüzyılı" günlerini Zam yüzyılı olarak geçirmeye devam ediyor aynı gün içerisinde; Xbox & Spotify & BYD & Disney Plus zamlandı çünkü neden? neden ucuza Hizmet veriyorsunuz diye Soruşturma açılıyor bu ülkede size kulak arkası bile kalmayacak şekilde Haşırt diye geçirmeniz lazım illa. Xbox Game Pass abonelik ücreti zamlandı: İşte yeni fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Ekim 2025; 19:40:49 >

• gamepass hikayesi de burada bitmiş oldu. Cazip fiyatlara 3 yıllık aldığımız zamanlardan bu zamanlara.. güle güle xbox.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC aboneliğini yeni oyunlar için 1-2 aylık almak hala mantıklı gibi. Konsolculara geçmiş olsun çok yüksek gerçekten işe yarar paket. Xbox da her ay abonelik olayı artık bizim için kapandı diyebiliriz. Şaşırdık mı tabi ki de ben şahsen şaşırmadım. O oyunları ilk günden ne kadar daha verebileceklerdi zaten? İyi oyun çıkarsa aylık alıp kaçarım artık. Taze oyunu gamepass de de göremeyiyeceğiz anlaşılan.

• Said GÜNERyoutube
    bill gates allah seni kahretsin bill geyts
    https://www.youtube.com/watch?v=Mji9bPHIL3Q&feature=youtu.be

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.