Şimdi Ara

Xbox Game Pass abonelik ücreti zamlandı: İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
7.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xboxuda satamayız bu saatten sonra elimizde patlıcak :o

• mysterygate M kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına selam söyle Burhanettin'e söyleyin böyle Ucuz işlere girmesin 2010 yılında açılmış hesap mesaj bile atmamış hep aynı Ucuz bayatlamış taktikleri kullanıyorsunuz kimse yemiyor artık. | Kaybol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Ekim 2025; 22:12:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyler şuan itibariyle xbox tamamen anlamını yitirmiştir. düne kadar savunduk daha mantıklı dedik artık bu tezim çürümüştür :) ama birkaç defa haberler yapıldı üstü kapalı cümlelerden anladım zam yolda dedim ve 2 gün önce 28.09.2028 ' e kadar ultimate paket yapmıştım daha önceden 3 yıllık yaptığımızda alanlarda yeni yöntem çıkar mı diye beklediler beklemeyin dedik :)neyse bu fiyat sabit kalsa bile 3 sene sonra yine mantıklı değil sistemi değiştirecekler bence steam ve benzeri platformlar eklenirse belki bişeyler olur aksi halde güle güle xbox seninle çalışmak güzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 1 Ekim 2025; 22:45:36 >
    +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
  • İptal ettim. Buna her ay 800 vereceğime oyun kütüphaneme 1-2 oyun eklerim. Sonsuza kadar benim olur. Cazibesini yitirmiş bir servis.

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • Şimdi Beyler benim anlamadığım şey sadece pc için alanlara zam gelmemiş mi? Sadece cod oynuyorum ona göre iptal edicem. Xboxm yok benim.
    Xbox Game Pass abonelik ücreti zamlandı: İşte yeni fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aktif aboneliğin olduğu için öyle kasdımda güncellenecek xbox yoksa sadece call of duty için artık mantıklı değil

+G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
  • 2021

Xbox Game Pass abonelik ücreti zamlandı: İşte yeni fiyatlar

M.Kemal Atatürk
  • fiyatlar çok fuhuş olmuş

• ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Tamam iptal ediyorum yenilemeyi

xbox series s ikinci el fiyatını söylemiş büyük ihtimal ki haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 2 Ekim 2025; 2:43:18 >

Dolar bazında yapılan zam için Microsoft eleştirilebilir ama Türkiye'deki zam oranı globaldekinin 3 katıysa o zaman durup ülkedeki ekonomiyi de düşünmek gerekir. İnsanlar Microsoft'tan önce hükümeti eleştiriyorlar çünkü zam sadece Microsoft'un ürün ve hizmetlerine gelmiyor. Bugün 3-4 farklı ürün ve hizmete zam geldi mesela durduk yere.

Gamepass'e geri dönelim. Ben Xbox kullanıcısı değilim ama eğer Dolar sürekli yükselirken fiyatlarda uzun bir süre değişim olmadıysa bu zaten indirim gibi bir eşy oluyor zamanla. Microsoft globalde Dolar zammını yaparken hazır eli değmişken güncel kur ve hatta ilerisini de görerek biraz daha fazla zamlı olarak fiyatı güncellemişse önceki fiyata göre devasa bir zam vibi görünebilir. Aynısını PS+ zamlarında oldu 400 küsür TL'ye PS+ Deluxe mü ne alıyorduk bi dolar zammı geldi globalde o sırada uzun süre kurdaki değişime gmre güncellenmeyen TL fiyatını da Dolar zammı + güncel lurdan bi verdiler bir anda fiyat 400 TL'den 1600'e mi 2000'e mi ne çıkmıştı. % hesabını buradan sana bırakıyorum.

Beni ürküten şey şimdi Microsoft bunu yaptı diye Sony bir daha zam bindirmesin, zaten her şeye globalden fiyat arttırıp duruyorlar. En son konsolda bi gizli zam yapmadıkları kalmıltı onda da fiyat etkinini değiştirmemek için SSD kapasitesini küçükttüler, ekmeğin gramajını düşürür gibi. Bu video oyunları oyunculuğu hiç de iyi bir yere gitmiyor, yakında yasal yollarla oyun da oynayamayacağız anlaşılan. Bi oyuna zam gelir, bi servise zam gelir, bi konsola zam gelir, ona zam buna zam.

• Para biriktirdim; Game pass'den dolayı kasımda xbox alayım diye niyetlenmiştim ama yine cenabetliğim tuttu. pc'den devam o zaman.

Batmasını istediğiniz güzide bir firma, uygun fiyat politikası izleyenler vesaire varsa bana söyleyin ona niyetleneyim; kaderi anında değişir.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Bilgisayar da Online platform daki oyunları oynamak için Pc+Essential almak gerekecek doğru mudur ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.