|
Xbox Game Pass abonelik ücreti zamlandı: İşte yeni fiyatlar (5. sayfa)
-
-
O zaman bu mantıkla siz hükümeti suçlamaya devam edin onlarda zamı kallavi yapmaya devam etsinler. Sizde almaya devam edersiniz. Para sizin sonuçta.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ha ses çıkarmadıkçada diğerlerinin artırmatacağınıda düşünmek saflıklık olur biraz
PC gamepass 450TL tüm oyunlar ilk günden geliyor ve kütüphane genişliyor şeklinde yorumladım. Bence ok fakat bu da kapitalizm arkadaşlar kapitalizm! He tabi steamden sonra xbox ın da bize gol atması torrent piyasasını canlandırır gibi, bağımsızlar dışında hiç karşı olmadığım bir sistem :)
_____________________________ -
Tamam benim haziran 2027 tarihinde bitiyor ultimate.4 Kasım 2025 tarihine kadar eski fiyattan alabiliyor muyum?Onu anlamadım.Peki öyleyse neden 799? olarak gözüküyor?
-
oyunları satın alalım daha iyi. 800 tl ultimate pakete ödemem.
_____________________________ lg 55sj800v, mutand hd51, x96 max+ 4/64, vu+ solo, yamaha rx-v361, sony xb6 hoparlörleri, jbl e25, klipsch rsx-4, pioneer sw 110s, dark cinemania, sony mhc rx110av. -
iptallerden dolayı sitesi kitlenmiş bir ara
sadece tr'de değil hani bu durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roltec -- 2 Ekim 2025; 11:28:59 >_____________________________ imza -
Paketleri inceledim içerisine bir çok oyun için Day One ve Ubisoft+ ilave edilmiş, yani ubisoft'un neredeyse tüm oyunlarını almış biri olarak gerek yok. Globalde ise tepkiler çığ gibi, iptal sayfası çökmüş ve yetkililerden zamla ilgili hala bir açıklama yok. Microsoft pişkin, pişkin sayfanın düzeltilmesi için çalışmalarımız devam etmekte diyor.
Türkiye'de bir çok sosyal medya platformunda itiraz sesleri yükselmiş durumda kendi sayfasında %50 zam diyip %160 zam yapması kabul edilebilir bir şey değil.
En güzeli PC'ye dönüş; online için ücret yok, istediğin gibi mod yapılabilir. Bu saatten sonra yeni konsollar için uğraşana kadar düzgün bir sistem kurup epic'ten steam'den amazon gaming'den oyun kovalarsın olur biter.
Epic'in ve Amazon'un zebil gibi oyun ücretsiz verdiği yerde eğer yeni oyunları ilk günden oynamak zorunda değilseniz ya da bazı rekabetçi oyunları sürekli oynamak zorunda değilseniz hiçbir manası kalmıyor. Ya şu anki 1 aylık parasına, 2 yıl önce 36 ay abonelik almışım. Şaka gibi lan gerçekten. Kaç kişinin yıllık 200$ vereceğini düşünüyorlar bu ülkede merak ediyorum. Tamam 2-3 tane AAA oyun parası da kaç kişi verebilecek bunu. İnanılmaz ya.
Not: Ben işim ve yaşım gereği, keyfine genelde tek oyunculu ve hikayeli oyunları oynuyorum, o nedenle birkaç yıllık da olsa o bedava oyunlar çok çok işimi görür. Alır sistemi günlük işlerimden ayırır ve virüs mü girecek, trojan mi bulaşacak, ne olacak demem basarım fitgirl vs. Yanına da tablet kafasında bi laptop günlük ihtiyaçları ve kişisel işleri görmeye tamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 2 Ekim 2025; 12:38:1 >_____________________________ Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600 -
Ben sorumlu kimse onu suçlarım. Bir şeye zam geliyorsa firmayı, her şeye zam geliyorsa hükümeti suçlarım. Çünkü kafası çalışan her insan evladı zamların kaynağını, sebebinin anlayabilir. Buradaki suç senin de iddia ettiğin gibi sadece Microsoft'a ait değil. Tamam o da var, bu ülkenin ekonomik durumu da var. Bir şey gereğinden pahalıysa da almam. Zaten almadım da. Sony zammı yapıştırınca almadım. Xbox'ım zaten yok bu zamlarla Gamepass'e de bulaşmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeni açılan hesaplar dikkat çekince böyle yöntemlere başvurmaya başladılar demek ki xD
-
Zam için microsoft'u suçlamayın. Yurt dışında gamepass 19.99 dolardan 29.99 dolara yükseltildi. Bizim ülke rezil halde.
atm ye gitmeye üşenmeyecektim yaaa off moralimi bozdu
Series S çok rahat 10kdan bulunur.
Hayret bu seferki zamdan sonra "bir sigara parası" tayfası henüz damlamamış. Noldu YouTube premium, Netflix gibi dakika başı zam yapan cukkacı firmaları övmek için para alan tayfa neredesiniz? Savunsanıza Microsoft'u da?
-
Senin tek olumlu yönün gamepass o da kalmadı artık. özel oyunun zaten az hepsini PlayStation a vermeye başladın üstüne bu zam! İptal ediyoruz
2026 sonuna kadar Türkiye'den aldığım abonelik var. ABD'deyim ve aylık 30 USD burada vermek tamamen saçma. Açıkçası uygun fiyata aldığım için açık duruyordu ama yenilemem. Belki PC üyeliği ile devam ederi ve bu durumda Xbox ile işim kalmaz.
Kütüphane üyelikleri yerine indirimlerden zaten almak benim gibi çok da fazla oyun oynamayanlar için artık daha doğru bir yol olacak.
forza horizon 6 çıkınca hepsi unutulur
youtube
13 seconds · Clipped by PragmaTube · Original video "BUNDAN SONRA SİZE OYUN YOK PİS FAKİRLER !!" by Pintipandahttps://www.youtube.com/clip/Ugkxlrx9-1XH352qWSB9VoHhcvFjFXaD1aMR?si=i2H4WX4DwBIUqDG1_____________________________ -
Türkiye de bir asgari ücretli bir günde 736,82 TL kazanıyor. Gamepass ultimate aylık 799 TL. Nerden nereye.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt