Şimdi Ara

Xavi mi? Gerrard mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerrard tabiki de
  • Gerrard
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection
    Bir arkadaş yukarıda tüm kariyere bakılırsa gerard demiş de asıl tüm kariyere bakılırsa xavi dir. Xavi'nin oynadığı kadar maç oynamış mıdır acaba gerard ? Xavi Barcelona tarihine geçti mesela en çok forma giyen oyuncu olarak.

Ayrıca tüm bjklilerin gelip konuya guti yi katması oldukça düşündürücü ve komik...

Gerrard Liverpool tarihine gecememis sanki. Ben Gerrard diyorum her turlu yetenek var adamda.

Ayrica Guti'ninde assagi kalir bir tarafi yoktu bu oyunculara gore, komik ve dusundurucu demissin ama asil senin bu aciklaman Besiktasi nasil kiskandiginin gostergesi.
  • Xavi tabiki.
    Ama şuan gerrard çok kötü iyi olsa bile xavi kadar olamaz.
  • gerrard ingiliterede bir üniversitede bir spor fakültesinin açılmasına 25m£ mi ne vermiş , aradaki farkı varın siz görün,
    ayrıca mükemmel bir robot yapsan bu adam kadar ancak oynayabilir
    Steven George Gerrard - 8
  • gerrard
  • Gerrard tabi ki .....

• Ikisini karsilastirmak zor.

Gerrard ayagi yere saglam basan ve savasan bir oyuncu.

Xavi ise daha cok kacarak futbol oynayan ama attigi olumcul paslarla skora dogrudan katki yapan bir oyuncu.

Takimda savasan top kapan bir oyuncu varsa Xavi'yi tercih ederdim. Eger yoksa o zaman Gerrard'i tercih ederdim.

Basari bakimindan kiyasladigimiz zaman Xavi daha onde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Bir arkadaş yukarıda tüm kariyere bakılırsa gerard demiş de asıl tüm kariyere bakılırsa xavi dir. Xavi'nin oynadığı kadar maç oynamış mıdır acaba gerard ? Xavi Barcelona tarihine geçti mesela en çok forma giyen oyuncu olarak.

Ayrıca tüm bjklilerin gelip konuya guti yi katması oldukça düşündürücü ve komik...

kimse guti yi katmadı durduk yere iyi oku yazılanları..
    ayrıca, guti katsak niye komik oluyor onu anlamadım?(git istatistiklere falan bak istersen en azından)
  •  Xavi mi? Gerrard mı?
  • Gerrard takım içinde takımdır başlı başına
  • nasıl mantık bu ya

messi'yi kıyaslarlar, "arkasında xavi var" derler.
    xavi'yi kıyaslarız, "yanında iniesta var" derler.

yani bu adamların kabahati sanki barcelona'da oynamaları. aksine bu sistemin mükemmel bir parçası olabildikleri için yetenekleri de büyüktür.

kıyaslamada nasıl bir mantıktır bu ya, barça'da oynadığı için kaybediyor bu adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

nasıl mantık bu ya

yani bu adamların kabahati sanki barcelona'da oynamaları. aksine bu sistemin mükemmel bir parçası olabildikleri için yetenekleri de büyüktür.

kıyaslamada nasıl bir mantıktır bu ya, barça'da oynadığı için kaybediyor bu adamlar

harbiden ya, hadi messinin arkasında xavi iniesta var diyorlar da bu adamları kim taşıyor peki zaten barcelonanın mükemmel futboluna topçuların etkisi yok forma oynatıyor, ya da cem yılmazın deyimiyle mekan oynatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

nasıl mantık bu ya

Benim anlamadığım nokta her zaman Messi ye laf atarken arkasında Xavi-Iniesta var diyorlar.Tamam Barcelona taraftarıyım ama bu adamlar Messi ilk 11 oynamadan önce de vardı ama böyle mükemmel paslaşamıyorlardı.Ronaldinho kadrodayken böyle bir oyun neden yoktu?Çok konuşmıyım neyse

Bana kalırsa Gerard ve Xavi karşılaştırılabilecek oyuncular değil,çünkü pozisyon olarak ve özellikle taktik olarak çok farklı oynatılıyorlar.Xavi pas,Gerard şut ustası.

Gerard ın karşılaştırılacağı oyuncu Totti falan olabilir çünkü 2 oyuncu da yıllardır takımı sırtlıyor.

Bu karşılaştırma için objektif olamasam da ancak Xavi=Gerard diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal-Yiğit 1903

takıma göre performansları değişir

kesinlikle.

üst düzey bi takımın varsa barça gibi xavi daha iyi olur. gerrard ise tek başına takım; liverpool gibi bir level aşağıda çok daha faydalı olur.

hangisini daha çok seviyon diye soracak olursan da tabiki gerrard :)
  • Xavi tabikide.
  •  Xavi mi? Gerrard mı?
  • Pirlo ikisinide ezer,Gerrard daha sonra Xavi.

Sistemin verdiği rahatlıkla xavinin rahat işler yaptığını hepimiz biliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.