İkiside aynı yaşta Futbolda hangisi daha iyi? Xavi mi? Gerrard mı?
Xavi'yi ne kadar beğensemde Gerrard'ın yere bir çok sporseverde ayrıdır.
Gerrard
Gerrard > Bütün orta saha oyuncuları
Gerrard tek basına bir orta saha. Xavi ise yanındaki adamlar olmasa bu kadar etkili olamazdı belki de.. >Gerrard hem atıyor hem gol attırıyor hem daha güçlü.
Tüm kariyerleri boyunca dersen GERRARD.
ama son birkaç senenin en iyi ortasaha oyuncusu XAVİ.
Xavi-Iniesta ikilisi dünyanın en iyi orta sahasıdır ancak bireysel olarak en iyi orta saha Gerrard'dır.
Gerrard tabiki, adam her takımda oynayabilecek kapasitede. Xaviden tek eksiği sistemsiz oynaması.
Xavi her türlü tokatlar
Bu adamki zeka dünya üzerindeki hiçbir futbolcuda yok. Şahsi fikrim, kızmayın
xavi şuan dünya üzerindeki en iyi orta saha oyuncusudur, oyunu bukadar iyi yöneten öldürücü paslar atan adam yok, tüm kariyerlerine baktığımızda gerardla kariyer olarak performansları eşit gibi görünebilir ama gerard hiçbir zaman xavinin şuanki muhteşem performansına yetişemedi ya da en azından ben gerardtan xaviyi izlerken aldığım keyifi almadım ( istanbuldaki milan maçı hariç )
takıma göre performansları değişir
quote:
Orijinalden alıntı: De-Niro
Xavi her türlü tokatlar
Bu adamki zeka dünya üzerindeki hiçbir futbolcuda yok. Şahsi fikrim, kızmayın
zidan ve guti ... bu adamların futbol zekası xavi den aşşağı kalır yonu yok özellikle zidanın
Xavi gibi öldürücü pas atan oyuncu yok. Gerrard'ın yeri bende ne kadar ayrı olsada Xavi diyorum.
Xavi
Gerrard bana göre Dünya'nın en iyisi.
Objektif değilim bu konuda Steven sempatizanıyım fakat O, tam bir lider.
Suan Xavi Hernandez
xavi şeytanın sağ ayağı guti sol. ben değil ispanyollar söylüyor.. gerrard da mükemmel ama tabiki
gerrard top ten e bakmak yeterlı hocam..
Bir arkadaş yukarıda tüm kariyere bakılırsa gerard demiş de asıl tüm kariyere bakılırsa xavi dir. Xavi'nin oynadığı kadar maç oynamış mıdır acaba gerard ? Xavi Barcelona tarihine geçti mesela en çok forma giyen oyuncu olarak.
Ayrıca tüm bjklilerin gelip konuya guti yi katması oldukça düşündürücü ve komik...