Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • rock rawa dönüyor.foley sürprizi olabilir

Orijinalden alıntı: the wow

rock rawa dönüyor.foley sürprizi olabilir

Foley zaten son 1 haftada 2 tane House Show'a çıktı ve Awesome Truth'la feuda girdi. TV şovlarında görünmesi an meselesi.

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

rock rawa dönüyor.foley sürprizi olabilir

Foley zaten son 1 haftada 2 tane House Show'a çıktı ve Awesome Truth'la feuda girdi. TV şovlarında görünmesi an meselesi.

house showlar önemli değil.önceden 14 ve 21 kasım için duyurulmuştu.gerçek olur umarım.rock foley olursa raw reytinglerde beklediği seviyelere ulaşabilir

Orijinalden alıntı: X-FI

yav heel batista nın house showlarda izleyilcere ve announcer a yaptığı şeyler çok komik yaa youtubeda bulabilrisinz...

ah ah eskiden batista vardı

Orijinalden alıntı: PlayerX

Chris Jericho kesin olarak güreşe dönmeyecekmiş.

evet tweet atmış.hayallerinde hep müzik vardı.hayallerini gerçekleştiriyor şuan.sürpriz olsa fena olmaz ama
  • John Morrison ayrıldı ayrılacak derken Survivor Series için USC maçına çıkacak D.Zigler ile. yani yeniden push veriliyor JoMo'ya. Enteresan şeyler oluyor cidden. Sözleşme yenileneceği gibi bir haber de yok.

John Morrison ayrıldı ayrılacak derken Survivor Series için USC maçına çıkacak D.Zigler ile. yani yeniden push veriliyor JoMo'ya. Enteresan şeyler oluyor cidden. Sözleşme yenileneceği gibi bir haber de yok.

melina ile arası kötü diye haberler çıkmıştı.tweet falan atmış melina.bu gelişme ile push alması alakalı olabilir
  • John Morrison'nın kontratı kesin olarak Kasım sonunda bitiyor. 28 Kasım'dan sonraki hiç bir event için duyrulmamış belki SS'de Morrison U.S.A title alıp kontrat yeniler veya hiç alamaz. Dolph yaklaşık 5 aydır title ı tutuyor ama daha fazla tutabillir. The Miz 8 ay boyunca tutmuştu ve çok başarıllıydı. Ayrıca Dolph daha fazla push u hak ediyor. Survivor Series'te ADR'nin title korumasını bekliyorum ama T.L.C de muhtemelen bir Cm Punk vs ADR ladder match olacak ve Cm Punk bu ladder match ı kazanır. Mark Henry title Wm ye kadar korur.

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

John Morrison'nın kontratı kesin olarak Kasım sonunda bitiyor. 28 Kasım'dan sonraki hiç bir event için duyrulmamış belki SS'de Morrison U.S.A title alıp kontrat yeniler veya hiç alamaz. Dolph yaklaşık 5 aydır title ı tutuyor ama daha fazla tutabillir. The Miz 8 ay boyunca tutmuştu ve çok başarıllıydı. Ayrıca Dolph daha fazla push u hak ediyor. Survivor Series'te ADR'nin title korumasını bekliyorum ama T.L.C de muhtemelen bir Cm Punk vs ADR ladder match olacak ve Cm Punk bu ladder match ı kazanır. Mark Henry title Wm ye kadar korur.

JoMo kontrat yenileyip Heelturn yapsa tadından yenmez. Hatta şuan heel olan eski kankası RTruth ve Miz'le beraber yeni bir oluşuma girebilirler. Heel'likte yakışıyordu JoMo'ya zamanında. Umarım kontrat yeniler ve kalır.

Bu arada WWE Ted Dibiase'ye push vermeye başladı buyur buradan yak diyorum. WWE'nin Dibiase hakkında planı kaldı mı merak ediyorum. Bu kadar torpilli bir güreşçi daha görmedim ben.

• Babası Million Dollar Man olunca haliyle.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • güncel raw-smackdown haberlerini bulabileceğim bir site söylermisiniz
    « I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin, but by the content of their character. » " Martin Luther King "

• quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

güncel raw-smackdown haberlerini bulabileceğim bir site söylermisiniz

yerli mi yabancı mı neyse ikisindende yazayım

yerli olarak güreştürkiye.org bende kullanıyorum bu siteyi nickim aynı.yabancı olarakdahttp://www.wrestlenewz.com/wrestling/ takip ettiğim site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wow -- 18 Kasım 2011; 13:05:36 >

• quote:

quote:

yerli mi yabancı mı neyse ikisindende yazayım

yerli olarak güreştürkiye.org bende kullanıyorum bu siteyi nickim aynı.yabancı olarakdahttp://www.wrestlenewz.com/wrestling/ takip ettiğim site

çok makbule geçti
    « I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin, but by the content of their character. » " Martin Luther King "

• quote:

Www.progures.net in üstüne tanımam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    #Playstation
  • quote:

Resim koymadan yapamazdım. Arkadakilerin surat tipleri çok iyi. Bu arada resmen kan gövdeyi götürmüş.

Birbirlerine gerçekten vurmuyolar diye biliyodum. Olay kaza falan mı ?

Orijinalden alıntı: Dante*

Uyusturucuya karsi olan bi guresci vardi neydi onun ismi ya nexusun basina gecmisti.. sembolu yumruk simsek

neydi bu adamin ismi 2 gundur kafami patlattim bu adamin ismi bulmak icin...
    #Playstation
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.