Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Yeter artık,konu da çok saçma adamlar var.Bu konu takip edilmez artık.Adama bak edge cm punk'tan iyi diyor,artık sinirleniyorum yazacağım.Bu birisinin yazısı aynen kopyalıyorum.

CM Punk... Güreş kariyerine ilk olarak Backyard Wrestling'de başladı. Sonraki yıllar ROH,ECW ve son olarak WWE de güreşti. WWE yıllarında CM Punk,Geldi ve Mr. Money In The Bank oldu(2 kere üst üste MITB sahibi). Edge'in elinden World Heavyweight Champ kemerini aldı. Ama Unforgiven'de yapacığı maç öncesi Randy Orton'dan Punt Kick yediği için maça Chris Jeriicho kazandı ve ünvanını elinden aldı. Daha sonra ise rövanşını Jeff Hardy'den aldı ve 2. kez WHC oldu ve Heel Turn geçirdi. Night Of Champions da kemerini yine Hardy'e kaptırdı fakat rövanşıyla beraber 3. kez WHC oldu. Jeff Hardy ile kariyer maçına çıktılar ve Punk yenince Jeff Hardy alkış ve gözyaşlarıyla beraber gitti. Straight Edge Society grubunu kuran Punk,bir süre düşmanca bir grup olan S.E.S ile maçlara çıktı fakat Luke Gallows'un Backstagede boğazını sıkması sonucu maça çıktılar ve grup dağıldı. Bunun üzerine Punk New Nexus'un lideri oldu. Capitol Punishment'te Rey Mysterio ile yaptığı maçı kazanır ve Face Turn geçirir. Daha sonra John Cena ile maça çıkar ve WWE Champ olur. Money In The Bank sahibi Alberto Del Rio,yorgun anında Punk'a saldırır ve kemerini elinden alır. Rövanş maçında ise ADR pes ederek kemerini kaybeder. Böylece 434 günlük WWE Champion olduğu dönem başlar. Royal Rumble'da,şampiyonluğunun 434. gününde kemerini The Rock'a kaybeder ve bu yenilgiyi kabullenemez. Elimination Chamber rövanş maçını kaybeder. Wrestlemania 29'da The Undertaker ile karşılaşır ve kaybeder. Wrestlemania'dan 8 gün sonraki RAW şovunda profesyonel güreşi geçici bir süreliğine bırakacağını açıklar. Royal Rumble 2014 teki 1. girip 30. girişe kadar yükselme azmini daha önce elediği Kane bozmuştur. Ve Royal Rumble'dan sonra birdahada gözükmemiştir. Bu adam bence ayrılmamalıydı.

Bu kadar saçmalamayın.Cm punk tabi Edge'den iyi güreşçi,Cm punk wwe'de daha az vakit geçirmesine rağmen Edge'den daha büyük işler yapmıştır.Herşey kemer demek değildir,kemer diyen zaten wwe'yi izlemesin.Ring içi dövüşler daha önemli,ayrıca edge Cm punk kadar karizmatik değil.

Cm punk ile Edge kıyaslanır ama Cm punk daha iyidir.Ayrıca Edge'yi Chris jericho gibi bir efsane ile kıyaslamışlar.

Yuh artık,Chris jericho ile Edge'yi kıyaslayan bu forumu terketsin.Edge denen zırtapoz ilk 10'a bile alınmaz,kim yapmışsa o listeyi hata etmiş.Ayrıca Miz Daniel bryan'dan iyi değil,o liste yanlış.

He şu demek değildir,Edge kötü güreşçi değildir hatta iyidir ama efsane falan değildir.Cm punk'ta efsane değildir ama o yolda gidiyor,ve daha çok yolu var.Chris jericho ise efsanedir.

Bu arada John cena'ya kötü diyenler olmuş yuh.Adam efsane.

Ayrıca Wwe John cena'sız yapabilir.John cena wwe'siz yapamaz.

Roman reigns zaten John cena'yı geçemez.En az 15 kemer kazanması gerekiyor.O da zor.

• Ben Edge'i pek sevmezdim.Sevmediğim tarzda güreşirdi ve bana göre hareketleri yapmacıktı.(Davranış bakımından.)

Edge'e gelene kadar benim gözümde daha efsane güreşçiler var.Tabii Edge'de efsane.Ama Edge bir John Cena,Randy Orton,Triple H,Jericho,Jeff Hardy,CM Punk değil.

Sonuç olarak,Edge sux

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Bu liste hangi güreşçi daha başarılı diye yapılmamış yalnız. PG Era'nın 10 yıldızı olarak ele alınmış. Bence çok kötü bir liste olmamış. 2008'den sonraki durumlar ele alındığından bu halde. Gelmiş geçmiş tüm başarılar falan kıyaslansa bu listede Edge 1. olurdu. Bu listedeki herkesten fazla kemer kazanmış bir isimden bahsediyoruz. Edgenin bu sırada olmasının sebebi erken emekli olması ve sakatlanması. 2009 yılının yarısını sakat geçirmiş bir ismin bu sırada olması bile başarıdır. CM Punkın 3. ve Ortonın 2. olması gerekirdi bana kalırsa. Punk tam anlamıyla 2011-2012 yıllarında ME bir güreşçi olmuştu ama Randy her zaman öyleydi. Takerin yeri doğru ama Batistanın yanlış bence. 6. sırada o olsa daha iyi olurdu. Jericho ise 5. olmayı hakediyordu. Miz bu listeye girmeyi hak edermiydi bence tartışılır. 1 yıl boyunca üst düzeyde olsada WWE hatasını anlayıp onu MC seviyesine düşürdü tekrarda. Dediğim gibi bu liste kesinlikle güreşçileri kıyaslayan bir liste değil. Zira kariyerinin sadece bir yılında ME olmuş bir CM Punk, yıllarını ME olarak güreşmiş, 30'dan fazla kemer alan Edge ile kıyaslanamaz. Fan boyluk falan diyorsanızda iki ismin WWE tarihindeki yerine bakın ve ne demek istediğimi anlayın. Edge küçümsenecek ve eleştirilecek son güreşçilerdendir.

Bence bu listeye girmeyi hakeden ADR, Sheamus gibi isimlerde var. Zira PG eraya çok katkısı oldu iki isminde. Özellikle ADR bence Miz yerine konulabilirdi. 3-4 senelik bir kariyeri olmasına rağmen RR kazandı ve kaç kez ana kemer aldı.

Bu arada bir güreşçinin komple kariyerine bakıp kıyaslarsak Daniel Bryan şuan faal güreşen birkaç isim dışında herkesten başarılıdır. Adam indylerin bir numaralı efsanesi. American Dragon Bryan Danielson sonuçta. WM ME maçında kemer aldıktan sonra bence Bryanın kariyeri tamamlanmıştır. Daha güreşmese bile şimdiden efsane bir kariyere sahip.

Bu konuda en mantıklı ve doğru konuşan adamsın bana göre ama bir konuda katılmıyorum Taker 2009'dan itibaren neredeyse sadece RTWM dönemlerinde gözüktü böyle bir ismi bırak ilk 4'e ilk 10'a dahi almam.

Öncelikle eyvallah hocam :). Taker dememin nedeni sadece RTWM zamanı çıksada önemli işler yapmasıdır. Mesela 2009'daki HBK ile olan feudunun sonundaki WM maçı bana göre gelmiş geçmiş en iyi maçlardan biridir. HHH ile olan maçlarıda öyle. Bu yaşında gene böyle önemli feudlara girdiği içinde dedim onu. Ama aslında düşünürsek sen haklısın. Ondan daha fazla etki eden güreşçi çok genel olarak düşünürsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shimura Shinpachi

Yeter artık,konu da çok saçma adamlar var.Bu konu takip edilmez artık.Adama bak edge cm punk'tan iyi diyor,artık sinirleniyorum yazacağım.Bu birisinin yazısı aynen kopyalıyorum.

CM Punk... Güreş kariyerine ilk olarak Backyard Wrestling'de başladı. Sonraki yıllar ROH,ECW ve son olarak WWE de güreşti. WWE yıllarında CM Punk,Geldi ve Mr. Money In The Bank oldu(2 kere üst üste MITB sahibi). Edge'in elinden World Heavyweight Champ kemerini aldı. Ama Unforgiven'de yapacığı maç öncesi Randy Orton'dan Punt Kick yediği için maça Chris Jeriicho kazandı ve ünvanını elinden aldı. Daha sonra ise rövanşını Jeff Hardy'den aldı ve 2. kez WHC oldu ve Heel Turn geçirdi. Night Of Champions da kemerini yine Hardy'e kaptırdı fakat rövanşıyla beraber 3. kez WHC oldu. Jeff Hardy ile kariyer maçına çıktılar ve Punk yenince Jeff Hardy alkış ve gözyaşlarıyla beraber gitti. Straight Edge Society grubunu kuran Punk,bir süre düşmanca bir grup olan S.E.S ile maçlara çıktı fakat Luke Gallows'un Backstagede boğazını sıkması sonucu maça çıktılar ve grup dağıldı. Bunun üzerine Punk New Nexus'un lideri oldu. Capitol Punishment'te Rey Mysterio ile yaptığı maçı kazanır ve Face Turn geçirir. Daha sonra John Cena ile maça çıkar ve WWE Champ olur. Money In The Bank sahibi Alberto Del Rio,yorgun anında Punk'a saldırır ve kemerini elinden alır. Rövanş maçında ise ADR pes ederek kemerini kaybeder. Böylece 434 günlük WWE Champion olduğu dönem başlar. Royal Rumble'da,şampiyonluğunun 434. gününde kemerini The Rock'a kaybeder ve bu yenilgiyi kabullenemez. Elimination Chamber rövanş maçını kaybeder. Wrestlemania 29'da The Undertaker ile karşılaşır ve kaybeder. Wrestlemania'dan 8 gün sonraki RAW şovunda profesyonel güreşi geçici bir süreliğine bırakacağını açıklar. Royal Rumble 2014 teki 1. girip 30. girişe kadar yükselme azmini daha önce elediği Kane bozmuştur. Ve Royal Rumble'dan sonra birdahada gözükmemiştir. Bu adam bence ayrılmamalıydı.

Bu kadar saçmalamayın.Cm punk tabi Edge'den iyi güreşçi,Cm punk wwe'de daha az vakit geçirmesine rağmen Edge'den daha büyük işler yapmıştır.Herşey kemer demek değildir,kemer diyen zaten wwe'yi izlemesin.Ring içi dövüşler daha önemli,ayrıca edge Cm punk kadar karizmatik değil.

Cm punk ile Edge kıyaslanır ama Cm punk daha iyidir.Ayrıca Edge'yi Chris jericho gibi bir efsane ile kıyaslamışlar.

Yuh artık,Chris jericho ile Edge'yi kıyaslayan bu forumu terketsin.Edge denen zırtapoz ilk 10'a bile alınmaz,kim yapmışsa o listeyi hata etmiş.Ayrıca Miz Daniel bryan'dan iyi değil,o liste yanlış.

He şu demek değildir,Edge kötü güreşçi değildir hatta iyidir ama efsane falan değildir.Cm punk'ta efsane değildir ama o yolda gidiyor,ve daha çok yolu var.Chris jericho ise efsanedir.

Bu arada John cena'ya kötü diyenler olmuş yuh.Adam efsane.

Ayrıca Wwe John cena'sız yapabilir.John cena wwe'siz yapamaz.

Roman reigns zaten John cena'yı geçemez.En az 15 kemer kazanması gerekiyor.O da zor.

Hocam çok iyi güzel yazmışsın ellerine sağlık ama şu noktada çok haksızsın. CM Punk şuan efsane olma yolunda falan ilerlemiyor. Şirketi bırakıp gitti. Sırf bu yüzden bile asla efsane sayılamayacak. Fanları için efsanedir ki bende Punkı çok beğenen biriyim ama objektif olarak bakıldığında asla efsane olamaz. Edge ise şuan bütün büyük güreş otoriteleri tarafından efsane sayılan biri. Emekli olduğu yıl HoF olan biri. Edge'ye efsane demeyip Punk'a efsane demek biraz olmuyor.

• Ahahahhaha ulan foruma bak cm punk edge den iyí diyen bebeler var yahu Allah'tan korkun be,hem her sey kemer değil diyip hem de romanın cena yı gecmesi icín en az 15 kemer alması gerekiyor dıyerek yukarıdaki arkadas zeka seviyesini cm punk edge den iyí diyerek de yasını belirtmis oldu,ayrıca kimse cena ya kötü demedi sadece sıktı artık her macı 2 hareketle kazanıyor olusu,son olarak da undertakerı ilk 10 a almam diyen bebeler de gelmis forum iyi güldüm arkadas yav güres tarihin coğu kisiye göre en iyisidir taker ve onu kemerle yargılamak güres dünyasına ve takera hakarettir taker kemerleriyle efsane olan bi adam değil tabi yasınız yetmediği icín anca fox tv yıllarına yetismissiniz takerı sadece wm maclarına cıkmakla sucluyorsunuz adam 47 yasında lan,27 yasındaki bray wyatt gibi her hafta maclara cıkmasını beklemiyorsunuz herhalde?kemerlerle yargılanacak son süperstardır undertaker,ayrıca edge in kim olduğunu dahi bilmiyorsunuz ki böyle sacma seyler konusuyorsunuz,bu adam karizmasından tut reaksiyonlarına kadar tam bir süperstar,Rated R süperstarı kücümseyenlere anca bebe derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar kesin yení gelen bebeler feitan'ın yan hesabı :D

Taker konusuna gelince,adam hiçbirşey yapmadan nasıl ilk 10 girsin,birde zeka bahsetmiş kendisi çok zeki.

Ayrıca sen geçmişe bakmıyorsan nasıl hala Edge iyi diyebiliyorsun ?

Edge 2009'dan sonra ne yaptı.

Şimdi lafı değiştirip geçmişe bakıyorum dersen Chris jericho Edge'yi ezer zaten.

Ayrıca Cm punk efsane değil ama Wwe ile tekrar anlaşırsa efsane olur.

Bana göre Edge efsanedir ama Cm punk daha az vakitte Edge'den fazlasını yaptı.Wwe'nin resmi sitesinde top 20 summerslam feudları yayınlandı,top 20'de neden o efsanevi dediğin Edge vs Undertaker yoktu ki,Cm Punk'ın 2 feudu vardı.Hatta birisi 9.sıradaydı.Yazık sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Şimdi de yan hesap numaraları başladı.Benimkisi yan hesap ise hompoy senin neyin olur acaba,biz bu gereksiz numaralara girmezken,senin yaptığına bak yazık.

Hompoy'a önceden cevap veremediğin icin cocuk damgası yapıştırdın,bana jeff hardy i listeye koyan adam güresten anlamıyodur dedin yukarda edge e kötü diyen adam jeff hardy i efsane olarak adlandırırken sesin cıkmadı ama?yahu Allah tan korksunlar yukarıdakilerin dedikleri mantıklı mı? Jeff hardy e efsane denmis tabi iyi güresci ancak efsane değil undertaker ve edge i ilk 10 a almam diyen olmus sence bunlar cocuk değil mi dostum?mantıklı mı bunların dedikleri?

• Buraya guresturkiye forumundan geldim.Diğerlerini bilmem beni başkalarıyla karıştırma,haddini aşma !!!

Jeff hardy efsanedir ve öyle kalacaktır.Taker ne yaptıta listeye girsin,ilk önce güreş öğrenin öyle gelin buraya,burda ciddi bir ortam var,siz gidin fox tv bilgehan demir,eyc vs rey mistero izleyin bebeler.

• İlk önce sakin olun.Spam yapmayın.Saygılı ortamı seviyeleştirdiniz,biraz adam olun.İlk önce benim sunduğum liste gayet iyiydi.Jeff hardy efsane değildir,iyi güreşçidir,yıldızdır ama efsane ayrı birşey.

Chris jericho,the rock,stone cold,john cena,randy orton bunlar efsanedir.Böyle gider.Bana göre edge'de efsanedir ama bunların yanında arka plan da kalır.Tabi edge'nin üstünlük kurduğu güreşçiler var,en basitinden randy orton'ın push almasın da edge'nin katkısı büyüktür.Edge vs randy feudları randy için şanstır.Tabi yıllar sonra randy edge'yi çok net geçti.

Taker efsanedir ama ilk 10'a girer ama çok ta abartmaya gerek yok.Son yıllarda dedikleri gibi birşey yapmadı.Daniel bryan'ı da çok küçümsemek yanlış olur.Daniel bryan şu an da ilk 10'a girer.

İlk önce sakin olun.Spam yapmayın.Saygılı ortamı seviyeleştirdiniz,biraz adam olun.İlk önce benim sunduğum liste gayet iyiydi.Jeff hardy efsane değildir,iyi güreşçidir,yıldızdır ama efsane ayrı birşey.

Chris jericho,the rock,stone cold,john cena,randy orton bunlar efsanedir.Böyle gider.Bana göre edge'de efsanedir ama bunların yanında arka plan da kalır.Tabi edge'nin üstünlük kurduğu güreşçiler var,en basitinden randy orton'ın push almasın da edge'nin katkısı büyüktür.Edge vs randy feudları randy için şanstır.Tabi yıllar sonra randy edge'yi çok net geçti.

Taker efsanedir ama ilk 10'a girer ama çok ta abartmaya gerek yok.Son yıllarda dedikleri gibi birşey yapmadı.Daniel bryan'ı da çok küçümsemek yanlış olur.Daniel bryan şu an da ilk 10'a girer.

Dostum bana böyle saygılı cevap verirsen ben de asla seviyesizleşmem,bu yorumun iyiydi bak ama yukarıdaki arkadasın söyledikleri nedir Allah askına?edge ve underaker ın 5 para etmez dediği yerde jeff hardy i efsane diye adlandırıyor ve bana sen fox tv bebesisin diyor biri suna fox tv bebelerinin asıl kahramanın jeff hardy olduğunu söylesin,dostum edge efsanedir ancak sana göre diger yıldızlardan daha alttadır bana göre daha iyidir bu ikimizin görúsú senin bu yorumuna asla saygısızlıkla cevap vermem ancak edge den jobber gibi bahsedersen ben orada cevap vermek zorunda kalırım takdir edersin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Shimura Shinpachi

Buraya guresturkiye forumundan geldim.Diğerlerini bilmem beni başkalarıyla karıştırma,haddini aşma !!!

Jeff hardy efsanedir ve öyle kalacaktır.Taker ne yaptıta listeye girsin,ilk önce güreş öğrenin öyle gelin buraya,burda ciddi bir ortam var,siz gidin fox tv bilgehan demir,eyc vs rey mistero izleyin bebeler.

Jeff hardy efsane değildir ancak büyük bir yıldızdır,cm punk da cok büyük bir yıldızdı eğer kalsaydı uzun yıllar daha devam etseydi efsane olurdu,ancak edge ve taker yorumların rezalet bunları wwe patronlarına söylesen anca karsına gecip kahkaha atarlar,cm punk nasıl kısa sûrede edge in basardıklarını basardı anlatsana bi?edge in neler kazandığından haberin yok galiba :D

• Cm punk konusun da katılıyorum.Cm punk efsane değil ama Edge ile arasında çok fark yok.Hatta Edge'ye göre çok üstünlüğü var ama Edge daha uzun yıllar kaldığı için efsane oldu.Cm punk 2-3 kalsaydı Edge'yi geçerdi.Hatta düşündüm Edge'nin Cm punk'a göre üstünlüğü kemerler,rr olabilir daha da birşey olamaz.

Cm punk'ın mikrofon yeteneğini klasmana koymuyorum.Cm punk'ın mikrofon yeteneği ayrı birşey,diğerlerine göre çok farklı.Çok doğal konuşuyor,sanki gerçekmiş gibi.Çok rahat konuşuyor.Cm punk Chris jericho'dan iyi mikrofona sahip diyen birine karşı çıkmam,saygı duyarım.

Cm punk bana göre Chris jericho ve Edge'den karizmatik.İkisinde de daha iyi heel.Daha iyi face.Hatta ilk best in the world Chris jericho olmasına rağmen,best in the world gimmick'ini Cm punk daha iyi yapmıştır.

Cm punk'ın ring içi aksiyonu efsane zaten.Yalnız aşırı kendini beğenmiş ve kibirli ki zaten Cm punk'ı Cm punk yapan da o dur.Seyirci desteği Daniel bryan'dan sonra en fazla olan kişi.

Girdiği feudlar son zamanların en iyi feudlarıydı.Cm punk'ın kemer sayısıda az değil.Cm punk'ın rr'si eksik ama onun da çok fazla önemli olduğunu düşünmüyorum.Cm punk ayrı birşey bambaşka biri.Cm punk 2-3 yıl Wwe'de kalsaydı,en iyi yıldız olurdu.Cm punk gibisi gelmez.Chris jericho gibi gelir,john cena gibi gelir ki çok geldi.Edge gibi gelir,en yakın örneği Edge.Gerek finisher'ı,gerek stili aynı Edge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 6 Ağustos 2014; 1:24:27 >

• quote:

Cm punk konusun da katılıyorum.Cm punk efsane değil ama Edge ile arasında çok fark yok.Hatta Edge'ye göre çok üstünlüğü var ama Edge daha uzun yıllar kaldığı için efsane oldu.Cm punk 2-3 kalsaydı Edge'yi geçerdi.Hatta düşündüm Edge'nin Cm punk'a göre üstünlüğü kemerler,rr olabilir daha da birşey olamaz.

Cm punk'ın mikrofon yeteneğini klasmana koymuyorum.Cm punk'ın mikrofon yeteneği ayrı birşey,diğerlerine göre çok farklı.Çok doğal konuşuyor,sanki gerçekmiş gibi.Çok rahat konuşuyor.Cm punk Chris jericho'dan iyi mikrofona sahip diyen birine karşı çıkmam,saygı duyarım.

Cm punk bana göre Chris jericho ve Edge'den karizmatik.İkisinde de daha iyi heel.Daha iyi face.Hatta ilk best in the world Chris jericho olmasına rağmen,best in the world gimmick'ini Cm punk daha iyi yapmıştır.

Cm punk'ın ring içi aksiyonu efsane zaten.Yalnız aşırı kendini beğenmiş ve kibirli ki zaten Cm punk'ı Cm punk yapan da o dur.Seyirci desteği Daniel bryan'dan sonra en fazla olan kişi.

Girdiği feudlar son zamanların en iyi feudlarıydı.Cm punk'ın kemer sayısıda az değil.Cm punk'ın rr'si eksik ama onun da çok fazla önemli olduğunu düşünmüyorum.Cm punk ayrı birşey bambaşka biri.Cm punk 2-3 yıl Wwe'de kalsaydı,en iyi yıldız olurdu.Cm punk gibisi gelmez.Chris jericho gibi gelir,john cena gibi gelir ki çok geldi.Edge gibi gelir,en yakın örneği Edge.Gerek finisher'ı,gerek stili aynı Edge.

Edge cm punk'tan daha iyi bir heel'di,keza jericho nun mikrofonu bana göre cm punk'tan daha iyi,cm punk eğer gitmeseydi daniel bryan yerine undisputedi alacak ve otoriteye karsı cıkacak kisiydi,o gidince senaryo ya bryan dahil edildi,cm punk cok iyi bir finishera sahip gts mûkemmel bi finisher ayrıca cok rahat konustuğuna da katılıyorum cok rahat konusan hatta bazen konusurken ringe bağdaş kurup oturan bi güresciydi,heel turn inden ve daha doğrusu jeff hardy e ihanet ettikten sonra cok sevmeye basladım punk'ı ve jeff ile cok iyi bir feud cıkardı seyirci kendisinden nefret etti,bi ara rey mysterio ile feuda girdi degeri dúsmüstü ancak edge smackdowna cm punk da rawa gidince yani takas edilince ikísi ícin de cok iyi oldu,cm punk top face karakter iken top heel olabilen nadir gürescilerden,bu konuda jericho ve edge íle brlikte tarihin en íyisi ayrıca cm punk undisputed almayı cok haketmisti cünkü bu adam tûm dünyanın õnünde saclarını rey gibi bi adama kestirilerek rezil olmayı göze aldı hatta big show maskesini cıkararak maskara etti adamı yani adam wwe icin fedakar bi güresciydi de keske gitmeseydi

• Izlediginiz bir show icin neden birbirinize hakaret ediyorsunuz ? Herkesin dusuncesi gorecelidir. Herkes ayni seyi kabul edecek diye bir sey yok. Kimine gore Russell Westbrook'dur ama kimisi Chris Paul der. Ne demek istedigim sey, kendi zevklerinizi kimseye onaylatirmaya calismayin cunku kimse bunu onaylamaz.

Summerslam icin tahminlerim:

Brock Lesnar vs John Cena; Brock Lesnar buyuk ihtimal kazanir ama bunu kestirmek zor ama buyuk ihtimal Brock lesnar kazanir

Bray Wyatt vs Chris Jericho; Bray Wyatt kazanaciktir tabiki

Brie Bella vs Stephanie Macmahon; Brie Bella kazanir

Jack Swagger vs Rusev; Flag match olacagi icin Jack Swagger kazanir

Aj Lee vs Paige: Bence Paige kazanacaktir bu sefer

Roman Reigns vs Randy Orton: Kesinlikle Roman Reigns

The Miz vs Dolph Ziggler: The Miz

Dean Ambrose vs Seth Rollins: Dean Ambrose stipulation'ni aciklamadi ama cumaya belli olur buyuk ihtimal Ambrose kazanir

• Brock Lesnar vs John Cena; Brock lesnar'ın kesin kazanacağını düşünüyorum,ppv dönüşü de kesin batista return yapıp feuda girecek,yoksa batista'nın rr'si boşa gitti.

Bray Wyatt vs Chris Jericho; Chris jericho'nun kazanacağını düşünüyorum,ilk haftalar maçlarda galip gelse de,son zamanlar çok dayak yedi,yine ppv'de kazanıp son ppv'de kaybeder.

Brie Bella vs Stephanie Macmahon; Niki bella Brie bella'ya ihanet eder.

Jack Swagger vs Rusev; Flag match: Burda nedense herkes Jack swagger demiş,kesinlikle Rusev'in kazanacağını ve seyircinin daha çok nefret edeceğini düşünüyorum.

Aj Lee vs Paige: Paige kazanır.

Roman Reigns vs Randy Orton: Roman reigns kazanır.

The Miz vs Dolph Ziggler: The Miz kazanır.

Dean Ambrose vs Seth Rollins: Dean ambrose çanta maçı isteyecek ve kaybedecek.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.