Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: the wow

quote:

quote:

quote:

5.sıradaki rookie diva Aloisia hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim.

bu öncedende çıkmıştı bu olay ne anlamadım

Big Show'un kadın versiyonu bu resmen. Yakında izleriz SD veya Raw'da bu hatunu.

Bu yeni resim değil ki.çok önce çıktı bu resim

NXT Divaları bunlar biliyorsun zaten. AJ, Aksana vs. şovlarda görev almaya başladı. Yakında Aloisia'yı da görürüz diyorum işte. Bende biliyorum resmin 4-5 aylık olduğunu.

nxt ye katılmadı diye biliyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Big Show'un kadın versiyonu bu resmen. Yakında izleriz SD veya Raw'da bu hatunu.

NXT Divaları bunlar biliyorsun zaten. AJ, Aksana vs. şovlarda görev almaya başladı. Yakında Aloisia'yı da görürüz diyorum işte. Bende biliyorum resmin 4-5 aylık olduğunu.

Vardı hatta Vicky Guerrero'nun rookie'siydi.

• gelse erkeklerle güreşir herhalde yoksa bayanalrı işi zor

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vardı hatta Vicky Guerrero'nun rookie'siydi.

nxt takip etmediğim burdan belli oluyoraw,sd çıkmadı o zaman çıksa görürdüm heralde(görmemek mümkün değil)

• 23 Ekimdeki Venganence de Big Show vs Mark Henry maçında ringin yıkılmıası güzeldi ayrıca John Cena vs Alberto Del Rio nun o ringde kapışması da ilginçti ama en son RAW da Nash çok kötü darbe verdi HHH ye 1-2 hafta göremeyiz onu heralde

Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

23 Ekimdeki Venganence de Big Show vs Mark Henry maçında ringin yıkılmıası güzeldi ayrıca John Cena vs Alberto Del Rio nun o ringde kapışması da ilginçti ama en son RAW da Nash çok kötü darbe verdi HHH ye 1-2 hafta göremeyiz onu heralde

Doktoru 6 hafta dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

@the wow
    WHC kemeri hakkında bir plan var mı ?

uzun dönem için cody kemeri alması planlanıyor.özellikle vince çok beğeniyormuş cody'i.şuan big show henry feudu sürüyor.kane yada undertaker returnu ile gelişmeler olacak ama şuan tam karar verilmiş değil hangisinin returnu önce olsun diye.ama benim tahminim undertaker kısa sürede dönecek gibi.son ppvde taker heykeli falan gösterdiler sinyal vermeye başladılar
  • Nedense WWE biraz ilgimi çekti bu aralar feudlar baya ilgi çekici ilerliyor.Esas SS in süprizinin John Cena nın Heel turn yapabilme ihtimali olduğunu söylemişti bir arkadaşım WWE belki tshirt satışı etkilenir ama ben Cena nın Heel olarak fantastik işler yapabileceğini düşünüyorum.Rock ı satması muhtemel ve muhteşem olur.Ayrıca Taker ıda özledim ara ara gözükse artık iyi olur.Wm için rakibi belli değil şimdilik ama umarım Henry olmaz.Sheamus ile iyi bir maç çıkarabilir ama Taker bu yıl değilde gelecek yıl Cena ile bir Submission ya da I quit maçıyla veda etse gerçekten imzasını çakıp gitmiş olur.
  • Cena'nın heel olma söylentisi doğruysa ilginç gelişmeler olacak
  • Cena için Heel Turn olayı ile ilgili oldukça sağlam kanıtlar var. Eskisi gibi gülmemesi, seyirciye sempatik davranmaması, yeni tişörtünün siyah olması, koluna taktığı bantta Cenation yazmaması gibi şeyler. Bakalım bekleyip görelim. Şuan bile büyük bir kesim tarafından nefret edilen bir adam Heel olursa çıkacak uğultuyu düşünemiyorum.

WHC kemeri bir süre daha M.Henry'de kalacaktır. WM'den önce en fazla 1 kez el değiştirir gibi daha sonra ise WM sonrası Orton'a verilir bir süreliğine. Sheamus alabilir yakın zamanda bence.

Mick Foley nihayet dönecek ama dövüşmeyecek deniliyor.

Taker dönecek gibi görünüyor SS öncesi ama kemer için dönmez birkaç şovda görünür SS sonrası WM'ye kadar kaybolur.

Kane dönüyor çok yakın zamanda. Big show ile ya da tek başına M.Henry'den intikam alıp belki uzun süreli bir feud'a bile gelir. Biraz fantazi yapsa WWE ve bir tag team feuduna soksa müthiş olur. Düşünseniz Big Show-Kane vs. M.Henry-Brodus Clay. O ring her şov çöker böylece.

Triple H için yukarıda da söylemiştim 6 hafta yok deniliyor ama SS'de kesin dönmesini bekliyorum. SS'de ortalık baya karışacak çünkü. Son yılların en iyi SS'i bizi bekliyor.

Debut yapan ve sonra ortalarda görünmeyen diva Kharma hamile olduğu için şovlarda yokmuş uzun süredir.

Ve en BOMBA haber.

John Morrison WWE'den ayrılıyor büyük ihtimal. Yeni adresi TNA. Demek ki artık TNA'i de takip etmeye başlıyorum. Benim ve eşimin en sevdiği superstar o çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 29 Ekim 2011; 0:22:12 >

• Maryse maalesef serbest bırakılmış WWE tarafından.

Bu Chris Jericho dönmeyecek mi beyler?Millet kafasını tokatlayışını özledim.Baya sevdiğim bir adamdı kendisi.

Cena için Heel Turn olayı ile ilgili oldukça sağlam kanıtlar var. Eskisi gibi gülmemesi, seyirciye sempatik davranmaması, yeni tişörtünün siyah olması, koluna taktığı bantta Cenation yazmaması gibi şeyler. Bakalım bekleyip görelim. Şuan bile büyük bir kesim tarafından nefret edilen bir adam Heel olursa çıkacak uğultuyu düşünemiyorum.

WHC kemeri bir süre daha M.Henry'de kalacaktır. WM'den önce en fazla 1 kez el değiştirir gibi daha sonra ise WM sonrası Orton'a verilir bir süreliğine. Sheamus alabilir yakın zamanda bence.

Mick Foley nihayet dönecek ama dövüşmeyecek deniliyor.

Taker dönecek gibi görünüyor SS öncesi ama kemer için dönmez birkaç şovda görünür SS sonrası WM'ye kadar kaybolur.

Kane dönüyor çok yakın zamanda. Big show ile ya da tek başına M.Henry'den intikam alıp belki uzun süreli bir feud'a bile gelir. Biraz fantazi yapsa WWE ve bir tag team feuduna soksa müthiş olur. Düşünseniz Big Show-Kane vs. M.Henry-Brodus Clay. O ring her şov çöker böylece.

Triple H için yukarıda da söylemiştim 6 hafta yok deniliyor ama SS'de kesin dönmesini bekliyorum. SS'de ortalık baya karışacak çünkü. Son yılların en iyi SS'i bizi bekliyor.

Debut yapan ve sonra ortalarda görünmeyen diva Kharma hamile olduğu için şovlarda yokmuş uzun süredir.

Ve en BOMBA haber.

John Morrison WWE'den ayrılıyor büyük ihtimal. Yeni adresi TNA. Demek ki artık TNA'i de takip etmeye başlıyorum. Benim ve eşimin en sevdiği superstar o çünkü.

cena heel turn yapması için yeni tişörtünün üstündeki yazıyı değiştirmesi lazım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Jomo gibi bir adam ayrıldı WWE'den.Vay anasını seyirciler.

Bu Chris Jericho dönmeyecek mi beyler?Millet kafasını tokatlayışını özledim.Baya sevdiğim bir adamdı kendisi.

Daha ayrılmadı ama sözleşmesinin sonuna geldi ve büyük ihtimal yenilemeyecek.
  • John Morrison'nın ayrılacağı zaten çok belliydi adam herkese sürekli kayıp ediyor. Barrett'da kayıp etti geçen hafta WWE onu kapının önüne koyacak. Melina ile TNA'de güreşirler artık. Cena heel olursa harika olur. Cenation ve Never give up saçmalığı son bulur. Adam gibi promolar çıkar ortaya.

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

John Morrison'nın ayrılacağı zaten çok belliydi adam herkese sürekli kayıp ediyor. Barrett'da kayıp etti geçen hafta WWE onu kapının önüne koyacak. Melina ile TNA'de güreşirler artık. Cena heel olursa harika olur. Cenation ve Never give up saçmalığı son bulur. Adam gibi promolar çıkar ortaya.

Sözleşmesinin sonuna geldiği için devamlı loser durumda zaten. Birara Sheamus'ta öyleydi. Sözleşme yenilese yükseltirler tekrar. WWE kovmaz JoMo'yu. JoMo istemiyormuş sözleşme yenilemek. Kız arkadaşı TNA'de diyedir büyük ihtimal.
  • Maalesef öyle. Zaten Melina yüzünden John Morrison bu halde bundan bir 5 6 ay önce John Morrison WWE title maçına çıkıyordu. Hatta WWE title alması bile yüksek bir ihtimaldi. Edge emekli olduktan sonra Vince yeni bir Rockstar yaratmak istiyordu ama kontrat yenilemediği için böyle devam edecektir.

Haberlere gelirsek;

- Sheamus MTV EMA'da Justin Bieber'a en iyi erkek şarkıcı ödülünü takdim etti. Hazır oradayken bir güzel ağzını burnunu kırsaydı ne hoş olurdu.

- Yakın zamanda WWE'de Latin dövüşçü bolluğu olacak gibi. Yeni katılan Epico'dan sonra Averno isimli bir latin güreşçi daha gelecekmiş.

- Brodus Clay zımba gibi geliyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.