Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
562
Cevap
4
Favori
37.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    indiriyorum hocam..heycanla bekledik oyunu ugrasmamak ayıp olur vee indirilen 44gb içinde denenir
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    Shadow bende 4000 lerde.. 8000 de pek fark yoktu diye aldım.

bu arada d3doverrider çalışmamsının sebbei belli ya.. oyun 64 bit d3doverrider obsolete olmuş artık 32 bite çalışıyor sadece.. rtss 64 bit e çevirdiler biride bunu çevirse nolacak ki? adam kaybolmuş herhalde
  • vsync ayarı nasıl yapılıyor 60fps sabit sıkıntısızda 80 90 alsam fena olmazdı monitör için..
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • 3 gün önce başlatım az önce indi yükledim açtım kesinlikle değer bu oyun efsanedir. grafikler harika.. yalnız bazı yerlerde takılmalar yaşıyorum :S

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Rietveld kullanıcısına yanıt
    15 yıl önceki Return to castle'daki gibi ölüler falan yok
    henüz ama robotlar var, özellikle geldiğini görüp vuramazsan üstüne atlayan robotlar, eski oyundaki ubersoldier gibi içinde insan azmanı olan sibernetik organizmalar var :) Almanlar 2. dünya savaşını kazanıp teknolojiyi köklemiş

• Oyunun 10 GB yaması var diyorlardı, dün Steam için aldım oyunu, yükleme 40.7GB'tı, bugün bitti. Güncelleme yama falanda olmadı direk açıldı oyun, benden başka böyle yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 25 Mayıs 2014; 0:46:10 >
    120GB SSD x 3 RAID0 - TOSHIBA DT01ACA100 1 TB HDD - XIGMATEK VECTOR S 750 WAT 80 PLUS PSU - GAMEPOWER WARLOCK MECHANİCAL KEYBOARD RGB - LOGİTECH G300S
  • oyun sıkıntısı yasıyordum son zamanlar bu oyun ılac gıbı geldı ınerse hemen baslıcam bu gece son 4 gb :D

Orijinalden alıntı: Comaa

imzadaki sistemle ilk bölümde fps 1 lerde geziniyor, çözüm yolu varmıdır ?

6790 eski seri vasat bi ekran kartı, isterseniz oyun grafik detaylarını düşürüp öyle deneyin....

• ilk bölümün başında köpekten nasıl kaçacağız? köpeğe doğru koşup altından kayacağız ama olmuyor, ileri koşun sonra shift + left e basın gibisinden bişeyler diyor ama olmuyor
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    internetten bulduğum farklı bir crack ile şu an sorun yok
  • Arkadaşlar, oyunu açıyorum. İntro videosu geliyor. Güzelce izliyorum. Kadının biri barbekü yapıyor, çocuklar oynuyor. Bizim dayı içinden düşmanları hakkında konuşurken gökyüzüne bakıyor. Ekran kararıyor...

Tam "oyuna başlıyoruz hadi" diyorum ve mouse'a sarılıyorum fakat ekran hala siyah. Sağda solda loading barı arıyorum yok. Enter-Esc-Space ne varsa basıyorum ama iflah olmuyor. 4 saat beklettim ama düzelme olmadı. Oyunu silip tekrar yükledim ama hala durum aynı. Neden böyledir?

1973 Volkswagen 1303S
    Red-White Tofuduk !
    %100 Aircooled
  • 3 saattir kesintisiz oynuyorum oyunun hikayesi hoşuma gitti tam benim sevdiğim gibi film gibi oyun olmuş ,müziklerde gayet güzel,oynanış mekaniklerinde sıkıntı yok sürüklüyor oyun bazen sağa sola dönerken texture geç dolduruyor onun dışında en yüksek ayarda oynuyor nadiren anormal fps düşüşleri yaşadım onun dışında sıkıntı yok uzun zamandır oyun kıtlığına ilaç gibi geldi .

Orijinalden alıntı: OdtuBilgisayar

Su son zamanlarda cikan oyunlar coplukden baska bir sey degil oyunlar birbirinin aynisi gibi geliyor bu oyunun videolarina baktim tiksindim yine beklenen bir oyun watch dogs yine coplukden baska bir sey degil oyun zevk vermiyor bu kadar oyun icinde cok oyun denedim birkacini halen oynarim gerisi oyle duruyor yani benim aklim almiyor bir turlu yil 2014 hala oyunlar tek duze.

Son yıllarda çıkan çoğu oyun iyi grafik kötü hikaye tabi bana göre, eğer oynamadıysan 2012 yılı yapımı Dishonored oyununu tavsiye ederim. Hikaye ve atmosfer çok sarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 26 Mayıs 2014; 1:36:07 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serdar_k

Oyunu bitirmek yaklasik kaç saat sürüyor acaba

http://www.howlongtobeat.com

Bu siteden bakabilirsiniz...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.