Şimdi Ara

winpic800 hata alıyorum-programlarken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win pic 800 gtp summer 2005 kullanıyorum programlarken %94-93 civarı hata veriyo! 2 pic denedm yanık olma olasılıkları var. tanı dediğimde bilinmiyor hatası veriyor

çözümü nedir simdiden teşekkürler

işletim sistemi xp dir!!

edit = 628 ve 877 nin yanma olasılığı vardır hardware büyük ihtimal sorunsuz tekrar herangi bir picle denersem koyarım bi ara fatoğraf ta koyabilirim verilen hata

0x adresine yazılıyor 000000
    yazılan:0x3000 okuma:0x3FFF

tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhaniuM -- 27 Mart 2010; 23:53:21 >

• Sağlam olduğundan emin olduğunuz başka herhangi bir PIC ile denediniz mi?
  • tek bacağı kırık bir 16f877 war programlama ile ilgili deilse dener yazarım onun dısında fırsatım olmadı
  • olumsuz werdiği hata

tsk
  • bazen banada oluyor.
    tanımıyor,yazma hatası diyor.pic i siliyorum,biraz cebelleşiyorum düzeliyor
    neden yapıyor bilmiyorum
  • Kırık olan bacak, programlama bacaklarından bir değilse, programlama esnasında sorun olmaz... Yüklemeye çalıştığınız hex'in de doğru olduğunu varsayarsak donanımsal bir sorununuz olduğu düşünülebilir... İsterseniz aşağıdaki linke bir göz atabilirsiniz.

http://www.robot.metu.edu.tr/forum/viewtopic.php?t=493&view=previous
  • sorun donanımsal deil hardware OK fakat pic bilinmeyen yazıyor picin alakalı bacaklarından birini ucu kırık sanıyorum temas ediyor üstüne hafif bastırarak denedim hata aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edit = 628 ve 877 nin yanma olasılığı vardır hardware büyük ihtimal sorunsuz tekrar herangi bir picle denersem koyarım bi ara fatoğraf ta koyabilirim verilen hata

tsk
  • GTP USB Summer 2005'in XP driver'ını kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? Belki buradan da kaynaklanıyor olabilir.
  • olmadı
  • selamlar;
    winpic hangi versiyon kullanıyorsunuz?

farklı versiyonlarını deneyin.

kolay gelsin
  • eğer donanımsal bir hata olmadığından eminseniz pic yanmıştır...
  • evet arkadaşlar aynı sorun bendede var win7 kullanıyordum sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm virtual disk ten sanal bir xp kurdum ordanda denedim ama sonuç gene aynı pic tanıyor com tanıyor fakat hata veriyor her seferinde picin sağlamlığını bilmiyorum fakat sağlamdı en son kullandığımda koyarken sağlam koymuştum yani :D resimide ekliyim belki yardımcı olabilecek arkadaş çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar_2626

evet arkadaşlar aynı sorun bendede var win7 kullanıyordum sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm virtual disk ten sanal bir xp kurdum ordanda denedim ama sonuç gene aynı pic tanıyor com tanıyor fakat hata veriyor her seferinde picin sağlamlığını bilmiyorum fakat sağlamdı en son kullandığımda koyarken sağlam koymuştum yani :D resimide ekliyim belki yardımcı olabilecek arkadaş çıkar.

aynı hatayı bende alıyorum 2 gündür uğraşıyorum.. lütfen yardımcı olurmusunuz

• pici tanıyor okuyor içindeki hex dosyasını alabiliyorum ama yazmaya gelince resimlerdeki aynı hatayı alıyorum. 3 tane pic denedim. Yok mu çözümünü bilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon2oxıde -- 20 Nisan 2013; 23:24:07 >
  • arkadaşlar bende aynı hatayı alıyorum. kaç gündür sorunu çözemedim. emeklerim boşada hitsin istemiyorum.
    bu sorunun çözümünü bilen varsa benide bilgilendirebilirmi
  • Programlayıcınızın voltajı az geldiği için yazma işlemi yapamıyor sanırım. Tahminime göre de JDM tipi programlayıcınız var, seri porttan programlayacaksınız. Bu tür durumlarda bazı arkadaşlar dışarıdan 5V besleme ile hallediyorlar. Daha önce karşılaşmamıştım ama pek çok konuda görmüştüm bu durumu. Kullandığınız programlayıcı kartının alttan ve üstten fotoğrafını paylaşırsanız iyi olur. Kolay gelsin
  • ben rs232 yi laptopdan cıkarıp boşken denedigimde de aynı sorun çıkıyo. galiba ben winpic in ayarlarını yapamıyorum.
    ayrıca bu 5v u nasıl verecez devreye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.