|
Windows 11 ISO dosyası indiremiyorum, hata veriyor. Microsoft'un kendi sitesinden indirmek istiyorum aşağıdaki hatayı veriyor. İndirme linki çıkmıyor. ![]() Hata: Şu anda isteğinizi tamamlayamıyoruz. Bazı kullanıcıların, varlıkların ve konumların bu hizmeti kullanması yasaktır. Bu nedenle, hizmete bağlanırken anonim teknolojilerden veya konum gizleme teknolojilerinden yararlanılmasına genellikle izin verilmez. Bu sorunla yanlışlıkla karşılaştığınızı düşünüyorsanız, lütfen tekrar deneyin. Sorun devam ederse, yardım için https://support.microsoft.com/de-de/contactus/ Microsoft Desteği - Bize Ulaşın sayfasını ziyaret ederek bize ulaşabilirsiniz. 715-123130 mesaj koduna ve şu öğeye bakın: e283dd4e-3502-432b-8dd6-17c3f27e3812. VPN kullanmıyorum. Reklam engelleyici sebep olabilir mi diye reklam engelleyiciyi kapatıp denedim, olmadı. Başka browser denedim, Edge, Chrome, Firefox denedim; yine olmadı. Başka bilgisayar denedim, yine olmadı. Cep telefonundan denedim, yine olmadı. Cep telefonunun wifi'sini kapatıp GSM hat üzerinden internete bağlandım, yine olmadı. Hep aynı hatayı verdi. Böyle durumla karşılaşan var mı? Sizde de hata veriyor mu? Çözüm nedir bilen var mı? Media Creation Tool kullanmıyorum. Doğrudan iso dosyası indirmek daha kullanışlı oluyor. Windows 11 iso dosyasını indirmediği gibi Windows 10 iso dosyasını da indirmiyor. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı