Bugün pentium 3 sisteme Xp kurmayı denicem ![]() |
Windows Xp professional orjinal CD ve 80gb ide disk aldim

-
-
Zero açtı sandım konuyu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yemek yiorum yemekten sora girişcem cd yi ödünç aldım birinden piyasada orjinal cd bulmak zor
-
adam heykır
-
nalet sistem usb den boot olmuyor soket 370 anakart mecbur cd kovaladık sistemde dvd rw var 2 tane biri çalışmazsa digeri çalışır heralde bakcaz
-
-
Hocam buna bir de CS1.2 kurdun mu tadından yenmez.
-
quake 3
-
Hayırlı olsun hocam.
-
Şu silah favorimdi.
-
Zaol ama sistem ne HDD yi ne cdromu görmedi ya ide kablosunda yada anakartin ide portunda sorun var gibi slave Master ayarlarıyla oynadım kar etmedi bakalım napcaz
-
Kontrolcü kısmı yanmadıysa veya pinler kırık değilse görmesi lazım. Anakart biosu güncel miydi glitch olabilir.
-
İde kablosunu değişip denemem lazım adam HDD nin yaninda ücretsiz verdi biraz kötü durumda sanki
-
Kablo kırıldıysa içeriden olabilir. Yaparsın sen hocam.
-
Herhangi bir IDE diskin 2025 yılında çalışıyor olma ihtimali yok. Paketi açılmamış bile olsa içindeki komponentlerin manyetik özellikleri azalmış veya bitmiş olacaktır. Haliyle düzgün çalışmazlar. Onun yerine 2.5 inç standart bir ssd'ye XP Integral Edition kurmak şuan için en mantıklı yol. Kurulumdan sonra swap dosyasını devredışı bıraktığınızda sorunsuz çalışacaktır.
Benimde bi xp makina hayalim var. Şöyle bi q9650 üstüne gtx980ti
-
menyu konusu yokmu ya bune yok xp yok ide fln filan
-
Amerika da iş yapacak adamsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X