Şimdi Ara

Live CD/USB işletim sistemi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok eski model(pentium M, 512 ram) bir dizüstüm var. HDD'si bozuk, almaya da niyetim yok. bunu live cd/dvd/usb ile çalıştırıp günlük işlerlerde kullanmayı düşünüyorum. internete girsin(kablolu), office belgelerini oluşturabilsin, paint gibi resim düzenleme araçları olsun, rar-zip arşivleme gibi günlük kullanım araçları olsun yeter benim için. bu araçlar gömülü durumda olmalı tabii. bir de bazı live sürümlerde gördüğüm ayarları kaydedebilme özelliği olsa iyi olur. firefoxun, masaüstü yerleşimi gibi birtakım ayarları usb diske kaydedip tekrar yükleyebiliyor bunlar, permanent live cd deniyor sanırım.

windows veya linux tabanlı olmasına karar veremedim. office, rar, jpeg gibi dosya formatlarını kaydettiğimde windows kullanıcıları sorunsuz açabilirlerse linux de olur. türkçe-ingilizce farketmez. usb'den çalışanlar kayıt yapmaya imkan veriyorsa daha uygun tabi

tecrübeli arkadaşlar bu konu hakkında genel bir bilgi verirseniz sevinirim. bu ihtiyaçlarımı karşılayacak tavsiye edebileceğiniz sürüm nedir? mümkünse linkini de paslarsanız duacınız olurum:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.