Şimdi Ara

Harçlık Avansı Nakite Çevirmek (Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öğrenim kredisi veyahut bursu alan öğrenciler olarak harçlık avansı nakite çevirmenin güncel birkaç yöntemini bulduk. Umarım çokça faydalanılır.

İstanbulkart

Uygulamayı indirip hesabınızı doğrulayın. Kartlarım kısmından sanal kart oluşturun ve limitini belirleyin. Daha sonra anasayfadan dijital hesabınıza para yükleyin. Oradaki kart bilgileriyle Papara'ya kart ile para yatır seçeneğinden para yatırın. Sanal kart açmadan, direkt yine dijital hesabınıza para yükleyip fast yapabilirsiniz ancak 200 tl üstü denemedim, siz bilirsiniz bu yüzden. İlk seçenek denendi, güvenilir.

Vodafone Pay

Uygulamayi indirip hesabınızı doğrulayın. Sanal kart oluşturup anasayfadan bakiye yükleme seçeneğine tıklayın ve banka kartı/kredi kartı ile yükle kısmından bakiye yükleyin. Daha sonra bu bakiyeyi oluşturduğunuz sanal kart bilgileriyle yukarıdaki gibi Papara'ya aktarabilirsiniz.

İlan siteleri

Çeşitli oyun ilan siteleri var, reklam olur mu bilmediğim için isim vermeyeceğim, dileyen olursa Signal'dan bana ulaşabilir. Kullanıcı adım czr.99 Direkt banka kartı bilgilerinizle bakiye yükleyin. Arkadaşınızdan bakiyeniz kadar ilan açtırın ve satın alın. Satın alınan ilandan gelecek paradan ortalama yüzde 10 komisyon alınıyor. Biraz zahmetli ama yapılır.

Not: Papara'ya yüklemek istemeyenler farklı uygulamalara yükleyebilirler. Art arda işlem yapmayın beş-on dakika aralıklarla yapın, problem çıkmayacaktır. Yeni yöntemler buldukça paylaşacağım. İyi akşamlar herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk iki yöntemde komisyon var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CLEF4HABWY C kullanıcısına yanıt

Sanırsam toplamda %6'ydı işlem başı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartını nakite çevirme..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.