Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
378.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: luxaeterna

@The_WeB AMD kurulum ile ilgili mesajını bekliyorum. AMD kullanıcılarının hiç de azımsanmayacak sayısı gözönünde bulundurulursa daha da bekleyen vardır...

Bu arada mavi ekran son restart'dan sonra Windows yükleme ekranı görünüyor ve ardından çıkıyor. Yok bilgisayarımda virüs var mı diye bakmamı, yok chkdsk yapmamı söylüyor Micr*soft çözümü...

mavı ekrandakı hata kodunu tam olarak yazarmsın?
  • evettt yükledim bende ama internete bağlıyamadım akşam geç saatlerde güzel bir derleme yaparsam buraya ss leriyle birlikte eklerim ilk görüş olarak yorumum sistem canavarı. çok kişiye pc değiştiricek zıkkım.
    başlat menüsü hoş olmuş yana açılan pencere yerine kendi içinde açılıyo ve can alıcı kısmı ise aşağıda arama bölümü var c tuşuna bastım all programs bölümünde c ile başlayanlar kaldı sadece search tuşuna basmana gerek kalmıyo çok hoş olmuş.
    neyse resimli gösteririm bunları. bide sık kullanılar dosyalara media player daki gibi 5 yıldız üzerinden puanlama yapıyo.

internet explorer 7.0 a baktım firefox a özenmiş pencere içinde sekme olayına geçmiş hemde ctrl+t tuş kombinasyonunuda çalmış neyse iyi iyi zorlanmıcam geçiş yaparken ama firefox dava açacak bak görürsünüz. tekel ci bu microsoft yaw.

dosya yönetimi çok güzel olmuş ama ilk defa girilecek klasöre girmesi çok zaman alıyo 2-3 defa girince hızlı ama demekki thumb olayı devam ediyo. resim editleme hala paint çıkıyo. bundan bir kurtulamadık. acdseenin powerpacki gibi bişi yapsalar güzel olcak.

• @The_WeB hata kodunu her zaman olduğu gibi bir yere yazmak aklıma gelmedi , dur bakayım en kısa zamanda tekrar dener bakarım, ama zor oluyor tabii bütün sistemi tekrar kur vs...

Orijinalden alıntı: polaty

Vistanın amd islemcilerle sorun yasadigi dogrumu arkadaslar , bir bilen yazarsa sevinirim

the web amd ile ilgili bir mavi ekran sorunundan bahsetmisti ama gerisi gelmedi bilen arkadaslar yazarlarsa bencede iyi olur
    yarın yeni sistemime kurmayı dusunuyorum

bende elımdekı sony vaio tr3a laptopuma yukledım...butun driverlarını tanıdı modem elle tanıttım...
    kablosuz agı kullanarak internette sorunsuz girdim....sistem gayet hizli idi...ama benım laptopumun kısa yol tuslarını yukluyorum ılk yukledııgmde calısıyor sonra restart yaptıgımda kısa yola aıt olan exe yı calıstıramıyor... elle calıstırmak zorunda kalıyordum..bir kac sefer masa ustunde kendıme gore ayar yapıyorum acıp kapattıgımda ılk halıne ger dondu..bende kaldırdım... ama IE7 gayet iyi olmus...ve bayagı hızlı gibi geldi bana...

ama masa ustu bir sistemde cok rahat kullanılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mece

quote:

Orijinalden alıntı: polaty

Vistanın amd islemcilerle sorun yasadigi dogrumu arkadaslar , bir bilen yazarsa sevinirim

the web amd ile ilgili bir mavi ekran sorunundan bahsetmisti ama gerisi gelmedi bilen arkadaslar yazarlarsa bencede iyi olur
    yarın yeni sistemime kurmayı dusunuyorum

mavi ekran bug ını cozdum sanırım
    kurlum ıcın formatlanmıs ntfs 15gb lık bos bır partıon geekıyor eger partıon 10 gb veya daha azsa mavı ekrana dusuyor

• bence bu findows fake

Orijinalden alıntı: paçalı

bence bu findows fake

sacma sapan konusma bu wındows fake ıse ekran goruntulerı ne

bı tarafımdanmı uydurdum ben o ekran goruntulerını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 8 Ağustos 2005, 14:03:07 >

• Vista AMD işlemcilerle bir sorun yaşamıyor ama bildiğim kadarıyla SATA sürücülerin tanıtımında sorun çıkabiliyor... Ben biri SATA biri PATA iki AMD makinede denedim, PATA'ya sorunsuz kuruldu.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxaeterna -- 8 Ağustos 2005, 14:52:31 >

bunlarda ss ler...

• resimleri devamı....

goruldugu gıbı vısta wın2003 server dakı ozellıklerı de bunyesınde toplamıs durumunda su an sadece wın2003 de olan shadowcopies artık vısta'dada var

APPLE VE LINUX’LA BENZERLİK
    Windows Vista’nın en çok konuşulan özelliği bilgisayar dünyasında hızla yükselen arama trendine paralel olarak, arama teknolojilerini işletim sistemine entegre etmiş olması. Beta versiyonunda, kullanıcı ‘account’larının açılmasının Apple’ın Mac OS X ve bazı Linux işletim sistemlerine benzediği belirtiliyor. Yeni işletim sistemi bilgisayara ‘administrator’ olarak girişler konusunda bazı değişiklikler getiriyor.

Windows Vista’ya eklenen ‘task scheduler’ adlı özellik, kullanıcı tarafından tanımlanan komutları kullanıcıya hatırlatıyor. Örneğin, bellek şiştiği zaman MP3’lerin silinmesi uyarısı vermek gibi.

Yeni işletim sisteminde izinsiz kullanıcıların bilgisayardan bilgi sızdırmasını önleyici yeni bir teknoloji bulunuyor. Örneğin, Vista yüklü dizüstüler çalınsa dahi, kripto teknolojisi sayesinde çalan kişi bilgisayardaki dosyalara ulaşamayacak.

INTERNET EXPLORER 7
    Windows Vista’nın yeniliklerinden bir diğeri, son bir yılda kızışan internet tarayıcıları pazarına Microsoft’un yanıtı olan Internet Explorer 7. Microsoft, yeni işletim sistemi ile desteklenen tarayıcının daha güvenli olduğunu savunuyor. Vista’da ayrıca dışa çıkışlar için firewall (güvenlik duvarı), dıştan gelen verileri tarayan da bir filtre bulunuyor. Service Pack 2 destekli Windows XP’deki güvenlik duvarı ise, sadece içeri girişleri koruyordu.

Microsoft, yeni işletim sistemindeki IE 7’nin, kullanıcıyı internet dolandırıcılığı ve diğer zararlı casus yazılımlardan koruyacağını belirtmişti, ancak bunlara beta 1’de yer verilmedi. Kullanıcının iinternet dolandırıcılığı konusunda tescilli bir siteye girmesi durumunda, IE 7 bir uyarı mesajı vererek, siteye devam etmesini önleyecek.

İşletim sisteminin içinde, Indigo adlı internet mimarisi Windows Communication Foundation olarak, Avalon grafik motoru da Windows Presentation Foundation olarak değiştirildi.

Beta 1'de (ve ayrıca 2006'da piyasaya çıkacak olan Windows Vista'da) kullanıcı etkileşimi için gelişkin araçlar bulunuyor. Virtual Folder isimli özellik sayesinde kullanıcılar dokümanlarını daha kolay bir şekilde belirleyerek organize edebiliyorlar. Arabirimin yeni arama teknolojisi sayesinde elde edilen sonuçlar kullanıcı dostu grafik klasörlerle temsil ediliyor. Virtual Folder özelliğinin son halinden oldukça uzakta olduğu bildiriliyor.

Windows Vista Beta 1'de grafik arayüz adına da pek çok yenilik bulunuyor. Bunlar arasında şeffaf pencereler, ileri bir düzeyde bulunan animasyonlar, yeniden tasarlanmış Başlat menüsü ve mobil araçlarla senkronizasyonu kolaylaştıran Sync Manager bulunuyor. Beta 1'de göçmeleri ve takılmaları engellemek üzere daha gelişkin bir güvenlik teknolojisi de uygulanmış. Ayrıca işletim sisteminin yeniden başlatılmasına neden olan pek çok rutinin de önüne geçilmiş.

DAHA HIZLI AÇILACAK
    Yeni işletim sisteminde açılış hızlanırken, ‘sleep’ (uyku) modu da Windows XP’nin ‘standby’ ve ‘hibernate’ özelliklerinin bir birleşimi ve daha kolay işleyecek. Microsoft, Vista’nın veri akışını düzelteceğini ve dosyaların daha verimli organize edeceğini vurguluyor. Yeni işletim sisteminin ikinci betası bu yıl sonunda çıkacak ve 500 bin kullanıcıya dağıtılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 8 Ağustos 2005, 19:36:06 >

• Gösterdiğin İnternet Explorer Resminde yeni 7.0 versiyonun şifreleme düzeyi 256bit ama 6.0 128 bit..
  • arkadaslar DFI SLI-DR anakartı olup RAID 0 yapıp kurulusta vista ya raid suruculerini gosterebilen var mı???

anakarttan cıkan disket sanırım sadece xp icin. vista icin bulabilecegimiz bir raid surucusu mevcut mu acaba???

yoksa release cıkana kadar raid olarak vista da kullanamıcak mıyız diskleri???

tsk

Orijinalden alıntı: Faruk-MC

Gösterdiğin İnternet Explorer Resminde yeni 7.0 versiyonun şifreleme düzeyi 256bit ama 6.0 128 bit..

evt dogru yenı explorer 7
    6. surume gore cok daha guvenlı
    firefox dakı gıbı tab oz. kullanıyor
    gelısmıs bır pıshıng korumasıda ıcerıyor
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.