Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
376.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sisteme olur mu acaba pek sanmıyorum ama?

p4 2.2 GHZ
    256 MB Ram
    Nvidia Gefore MX420
  • quote:

Orjinalden alıntı: dexterx

Neden ağ bağlantısı kuramıyorum?

@dexterx nvidia nforce 6.66 yı yukle

@anakin_skywalker 256 ramde cok kasar tavisyem en az 512 yada 1 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 30 Ekim 2005, 21:53:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

64 bit testleri nasil super pi degerleri falan nedir birde malum surucu sorunu ben asus adsl modem ve audigy icin surucu bulamadim visda bunlari otomatik olarak taniyor mu?

64 bit daha ınmesı bıtmedı yarın bıtınce kurup ss lerı verıcem

vista dvd iso sunun 1.3 gb lık kısmı sadece driver
    asıl vısta olan kısmı 900mb

bu paketin driversız olanı var mı? Bir de XP driveri kabul eder mi bu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 30 Ekim 2005, 21:54:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

64 bit testleri nasil super pi degerleri falan nedir birde malum surucu sorunu ben asus adsl modem ve audigy icin surucu bulamadim visda bunlari otomatik olarak taniyor mu?

64 bit daha ınmesı bıtmedı yarın bıtınce kurup ss lerı verıcem

vista dvd iso sunun 1.3 gb lık kısmı sadece driver
    asıl vısta olan kısmı 900mb

bu paketin driversız olanı var mı? Bunu driver olmadan indirebilirske data olarak büyük külfetten kurtuluruz. Bir de XP driveri kabul eder mi bu acaba ?

xp driver larıyla calsıyor ben xp ıcın olan nforce 6.66 yı kurdum sorunsuz calsıyor
    bu paketın driver sız olanı yok
    ben driver ını ayıklayıp bootable hale getırdım
    1.2 gb oldu
    tabıkı bunuda rapidshare e atamayacagıma gore herkes 2.5 gb ındırmek zorunda

• ekolay da yazdıına gore vistanın cıkıs zamanıyla appleın intel ıslemcı desteklı ısletım ısıtemının cıkısı aynı zaman denk gelecek muhtemelen apple daha agar basacaktır gıbı gelıyor ama ıntel mıcrodoft ve oyun uretıcılerı bukadar kol kola gırmısken wındowstan uzak kalmak zor olacak
    madem kuruyorsunuz ben acık acık bazı soruların cevabını almak ısterım sız deneyenlerden:

1- 32bitlik versiyonla 64bitlik versiyon arasındaki performans farkı nedir?

2- vista nın eş bitli sistemlerine gore xpye karsı performansı nedır?
  • Arkadaşlar bu Windows'u yüklerken (32 bit işlemciyi kabul ettiğine göre elimdeki 32 bit versiyon) mavi ekran problemi yaşayan var mı? (Ben bir türlü kurtulamadım da... Farklı konfigürasyonla da deneyeceğim...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: luxaeterna

Arkadaşlar bu Windows'u yüklerken (32 bit işlemciyi kabul ettiğine göre elimdeki 32 bit versiyon) mavi ekran problemi yaşayan var mı? (Ben bir türlü kurtulamadım da... Farklı konfigürasyonla da deneyeceğim...)

ehehe ne zamn gelıcek dıye beklıyordum bu soru
    amd ıle ılgılı bug ı bu yarın detaylı bır sekılde kurulmasını anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 5 Ağustos 2005, 2:23:14 >
  • Bende de 32bit AMD var.. Çıkan sorun ne gibi bişey ? Yarı yolda mavi ekran verip kalıyor mu?
  • birtakım programlar vardı themexp bilmemne..
    onlardan çok etkilenmiş amcalar...
  • şu amd için olan kurulum detayını anlatırmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayerxp -- 30 Ekim 2005, 21:58:54 >
  • arkadaşlar 64 bit olan versiyonun indirdim. herşeyi kurudu ama en sonda şu uyarıyı vererek kaldı.
    yükleme tamamlanıyor bu arada restart yapmayın diye mavi bir ekran çıktı karşıma. hdd çalışıyor sürekli yaklaşık 30 dakkadır bu şekilde işlem yapıyo. normal mi acaba?
  • amd athlonXP 2100@2700 512mb ram de performansı yaklaşık nasıl olur birde oyunlarda sorun çıkarıyormu
    teşşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaDReS -- 30 Ekim 2005, 21:59:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1soz

PM için teşşekürler

amd athlonXP 2100@2700 512mb ram de performansı yaklaşık nasıl olur birde oyunlarda sorun çıkarıyormu
    teşşekürler

iyi calısır
    oyunlarda su ana kadar hıcbır sorun yok
  • Selam Dostum
    64 Bit Vistayi 32 Bitlik islemcinin masa üstünde kuruluyormu yoksa boot yapmak zorundamiyiz.?
    Birde sunu sormak istiyorum.Vista yeni cikti daha önce ki piyasada bulunan 64 Bit longhorn(Beta) ile farki nedir?
    Yani ikiside ayni seymi?Cünkü arkadasim gecenlerde vista olmayani Pc ye kurdu Treiber sorunuyla karsilasti gerci karsilastigi sorunlari hallettik ama vistada böyle bir sorun yok gibi birsey yazilmis saniyorum.
    Sorularima cevap veren arkadaslarima cok tesekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozbey58

Selam Dostum
    64 Bit Vistayi 32 Bitlik islemcinin masa üstünde kuruluyormu yoksa boot yapmak zorundamiyiz.?
    Birde sunu sormak istiyorum.Vista yeni cikti daha önce ki piyasada bulunan 64 Bit longhorn(Beta) ile farki nedir?
    Yani ikiside ayni seymi?Cünkü arkadasim gecenlerde vista olmayani Pc ye kurdu Treiber sorunuyla karsilasti gerci karsilastigi sorunlari hallettik ama vistada böyle bir sorun yok gibi birsey yazilmis saniyorum.
    Sorularima cevap veren arkadaslarima cok tesekkür ederim.
    64 bit uygulama 32 bit işlemcide çalışmaz
  • peki bunun bi kullanma süreri var mı ?

30 gün 90 gün vs
  • @The_WeB AMD kurulum ile ilgili mesajını bekliyorum. AMD kullanıcılarının hiç de azımsanmayacak sayısı gözönünde bulundurulursa daha da bekleyen vardır...

Bu arada mavi ekran son restart'dan sonra Windows yükleme ekranı görünüyor ve ardından çıkıyor. Yok bilgisayarımda virüs var mı diye bakmamı, yok chkdsk yapmamı söylüyor Micr*soft çözümü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

peki bunun bi kullanma süreri var mı ?

30 gün 90 gün vs

180 gunluk
    zaten o zaman kadar yenı bır beta cıkmıs olur
  • valla 1 gunde indirdim bir hevesele 2.5gb vista beta 1 cektim dvd ye yukleyim dedim ama oda ne yuklemeden sonra windows acıldı o meshur cicekli
    arkaplan geldi hersey guzeldi adsl modemi buldu yukleyim dedi tamam dedim ve tata

bilgisayar kitlendi sonra restart ettim ama degisen bisey yok windows acıldıktan bir sure sonra kitleniyo bende sildim tekrar xp kurdum

bu arada bilgisayarım sony vaio p4 2.8 512mb ram fx5600 vs vs

vista yı edonkeyden indirdim acaba bu yuzden mi calısmıyo???
  • @mece sen yine wallpaper'ı görmüşsün, ben daha oraya kadar getiremedim, @The_WeB'den yanıt bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.