Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
376.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık iyice windowstan soğudum benim için önemli olan hızdır.Her sürümde grafik kasıyorlar marifetmiş gibi o zaman dünyanın en iyi grafikeri alsın işletim sistemi yapsın microsofta rakip olsun saçmalık

microsoft
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Artık iyice windowstan soğudum benim için önemli olan hızdır.Her sürümde grafik kasıyorlar marifetmiş gibi o zaman dünyanın en iyi grafikeri alsın işletim sistemi yapsın microsofta rakip olsun saçmalık

microsoft

ozaman sen windows 98 de kal hız diyosan ama görsellik arama bence insan bişi kullanıyosa içi açılmalı ve yenilik şart oynadığınız oyunu düşünün sıkılınca kenara atabiliyosun ama windows öyle değil nekdar ban desenizde elimiz mahkum abicim windows kulllanıyoz işte. buyüzdendirki en azdından görsel ve yenilikler daha sık gelmeli para açısından falan bakmayın olaya. ama tabii bu işleri güncellemeleri bedavaya windows xp üstüne service packler ile yapsalar çoook daha hş olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

bu test ettıgım 32 bitti
    64 bit surumu bıtmek uzere yarın onuda test edıcem

Bu vistada xp gibi mi yani 32 ve 64 bitlik 2 ayri surumumu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Artık iyice windowstan soğudum benim için önemli olan hızdır.Her sürümde grafik kasıyorlar marifetmiş gibi o zaman dünyanın en iyi grafikeri alsın işletim sistemi yapsın microsofta rakip olsun saçmalık

microsoft

ozaman sen windows 98 de kal hız diyosan ama görsellik arama bence insan bişi kullanıyosa içi açılmalı ve yenilik şart oynadığınız oyunu düşünün sıkılınca kenara atabiliyosun ama windows öyle değil nekdar ban desenizde elimiz mahkum abicim windows kulllanıyoz işte. buyüzdendirki en azdından görsel ve yenilikler daha sık gelmeli para açısından falan bakmayın olaya. ama tabii bu işleri güncellemeleri bedavaya windows xp üstüne service packler ile yapsalar çoook daha hş olur.

Görsellik sadece büyük boyutlu resim dosyaları değildir görsellik ince ayrıntılarda saklıdır sen bilgisayarı oyun oynamak için kullanıyorsun senin için windowsun görünümü önemlidir ama benim için değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

bu test ettıgım 32 bitti
    64 bit surumu bıtmek uzere yarın onuda test edıcem

Bu vistada xp gibi mi yani 32 ve 64 bitlik 2 ayri surumumu var.

evt ıkı surumu var 32bit olan 2.5 gb
    64bit olan 1.9 gb
  • baska bır resım vısta otomatık olarak nvidia kartını bu menulu halıyle getırıyor yanı surucu yuklemıyoruz

• Vay anasını bea bu windows baya kastıracak bizi ama değecekse razıyım valla.Şu 3 boyutlu masa üstünü bekliyorum eğer söz verdikleri gibiyse manyak olacak offf herşey elinin altında. Bide bu çıkınca heralde msn'in yeni sürümüyle gelecek onda da yenilik olacak heralde offf yaşadık ama bence biz bu programı orjinal olarak edinemicez git gide zorlaşıyor.Gerçi herşeyin tedavisi var ölümden başka ama ne biliyim acayip güvenlik önlemleri alıyorlar.Eğer orjinal olmayıpta karşıdan anlarsa ve önemli güncellemeleri yükleyemezsek boku yedik valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 3 Ağustos 2005, 23:07:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Vay anasını bea bu windows baya kastıracak bizi ama değecekse razıyım valla.Şu 3 boyutlu masa üstünü bekliyorum eğer söz verdikleri gibiyse manyak olacak offf herşey elinin altında. Bide bu çıkınca heralde msn'in yeni sürümüyle gelecek onda da yenilik olacak heralde offf yaşadık ama bence biz bu programı orjinal olarak edinemicez git gide zorlaşıyor.Gerçi herşeyin tedavisi var ölümden başka ama ne biliyim acayip güvenlik önlemleri alıyorlar.Eğer orjinal olmayıpta karşıdan anlarsa ve önemli güncellemeleri yükleyemezsek boku yedik valla.

su an xp ıcın zaten ben msn 7.5 kullanıyorum onunda lınkını ılerleyen gunlerde verıcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 3 Ağustos 2005, 23:22:55 >

• quote:

baska bır resım vısta otomatık olarak nvidia kartını bu menulu halıyle getırıyor yanı surucu yuklemıyoruz

Acaba atide de böyle oluyomudur
  • 64 bit testleri nasil super pi degerleri falan nedir birde malum surucu sorunu ben asus adsl modem ve audigy icin surucu bulamadim visda bunlari otomatik olarak taniyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

64 bit testleri nasil super pi degerleri falan nedir birde malum surucu sorunu ben asus adsl modem ve audigy icin surucu bulamadim visda bunlari otomatik olarak taniyor mu?

64 bit daha ınmesı bıtmedı yarın bıtınce kurup ss lerı verıcem

vista dvd iso sunun 1.3 gb lık kısmı sadece driver
    asıl vısta olan kısmı 900mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Sağolasın The_webAma bu msn için vereceğin link msn beta değil di mi?Tufaya gelmeyek sonra?

tabıkı beta ama cok guzel calısıyor
    mıcrosoft saolsun hemen yolluyor
    beta testerlarına
    dıkkat ettıysen bunda bırde voice klip oz. var yenı yakında moda olucak yanı

• bu theme ile idare edecem ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 30 Ekim 2005, 21:50:08 >
  • yarın aksama(ıste calıstıgım ıcın) kadar yazı yazamıyacam topic i 2. sayfaya dusrmessenız doom3 quake 3 gıbı tımedemo ları da yapıp ss lerı eklıyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 30 Ekim 2005, 21:50:40 >
  • ya bu çift çekirdek istemesi 3d masa üstünün sakat bu karaktersizler intel ile ortak çalışıyor ne yani çöpe mi atalım taş gibi işlemciyi bu arada the web arkadaş install sıuplement diye birşey var masa üstünde o ne oluyor windowsla kuruluyor galiba bu arada uzun süre kullanılabilir bir program mı vista çünkü daha önceki longhornları 3 gün deneyip siliyordum
  • Birde israrla driver problemi yok deniyor cekebilirsem eger size soyleyecem cunku en cok asus adsl modem ve audigy driverleri bulunmuyor mesela hala xp64 icin cikmadi vistaninda bu driverleri oldugunu hic sanmiyorum ama umarim vardir yoksa gene vista bir isime yaramayacak demekdir birde mumkunse x64 de oyun testleri yaparmisniz xp64 cogu oyunu calistiramiyordu bakalim vistax64 dede ayni problemler olacak mi yanitlari bekliyorum ona gore cekecem bosuna gene indirmiyeyim xp64 faciasi olmasin gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 30 Ekim 2005, 21:52:44 >
  • quote:

WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada
    arkadaslar
    ılk olarak 3dmark 05 pro testının ss ını eklıyorum

sabahın altısında yapmıssın olayı ..valla bravo..ne diyim:-)
  • bi de sürücü sorunu olur mu??
    ati 9550
    sound blaster audgy es@zs
    bir de ethernet kartı var..
    xp de çalışan sürücüler bunda da çalışıyor mu??
  • Süper bi sistem gibi görünüyor, bakalım yıllardır beklediğimiz yeni Windows nassıl olacak ?
  • Neden ağ bağlantısı kuramıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.