Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
378.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet zaten windowstan kurdum bende.ama olmadı.sırf bunun için dvd-rw aldım.dvd den kurmak daha zorsa o zaman işimiz yaş.hadi bi zahmet bulun şu sorunu,bir türlü anlamadım
    AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • Arkadaşlar şimdi Vista 64 olanını indirdim. Bunun iso dosyası falan yok. Nasıl isoluyoruz bunu. 31 tane rar dosyası ve 5 yada 6 tanede değişik türde dosyalar mevcut yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada kuranlar; bunda daha önce resimlerden gördüğümüz gibi eğik pencereler yok mu?Yapabilenler nasıl yapılacağını anlatabilir mi?
  • Arkadaşlar Vista'nın 64 bitlik olanını indirdim. RAR dosyalı olanlarından " wb-winvlhb164Bitdvd.rar " olanına tıklayarak WİNRAR programı ile "" en_longhorn_beta1_x64_dvd "" diye bir iso dosyası oluşturdu. Bu dosyayı NERO ile bir DVD-RW ya yazdırdım. Windows XP açık iken SETUP'a tıkladığında " bu geçerli bir Win 32 işlemi Değil" diyerek hata veriyor. Bilgisayarı kapatıp açanark DVD-RW'yi BOOT ederek açtım. Vistanın dosyalarını çıkartmaya başladı ve bittiğinde aşağıdaki hata iletisini verdi ve kurulumu durdurdu.

HATA İLETİSİ = Windows Boot Manager has experlenced a proplem

Status= 0xc0000225

Info= An unexpected error has occurred

Bu hata iletisi neticesinde benim neler yapmam gerek? Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Hepinize Saygılar

• quote:

Orijinalinden alıntı: ozgurfeci

Arkadaşlar Vista'nın 64 bitlik olanını indirdim. RAR dosyalı olanlarından " wb-winvlhb164Bitdvd.rar " olanına tıklayarak WİNRAR programı ile "" en_longhorn_beta1_x64_dvd "" diye bir iso dosyası oluşturdu. Bu dosyayı NERO ile bir DVD-RW ya yazdırdım. Windows XP açık iken SETUP'a tıkladığında " bu geçerli bir Win 32 işlemi Değil" diyerek hata veriyor. Bilgisayarı kapatıp açanark DVD-RW'yi BOOT ederek açtım. Vistanın dosyalarını çıkartmaya başladı ve bittiğinde aşağıdaki hata iletisini verdi ve kurulumu durdurdu.

HATA İLETİSİ = Windows Boot Manager has experlenced a proplem

Status= 0xc0000225

Info= An unexpected error has occurred

Bu hata iletisi neticesinde benim neler yapmam gerek? Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Hepinize Saygılar

vista 64bit kurulumu yalnızca ya dvd en boot ederek yada 64bit xp den kurulabılr
    sen 32bit xp den kurmaya calıstıgın ıcın oyle hata verıyor
    cunku 32bit xp 64bit lık setup ı calsıtıramaz
    vista 64bit ı kurmak ıcın 64bit xp ye ıhtıyac var malesef
    bırde kurulum ıcın en az 15 gb lık bos bır partıon (bolum) e ıhtıyac var eger kurulacak bolum 10 gb kucukse kurulum cakılıyor mavı ekrana dusuyor
    bırde kurulum sırasında mavı ekran gelen arkadaslar kurulum yapmadan once eger sistemleri o/c lı ıse default ayarlarda denesınler
    bu vısta nın bellek kontrolcusu xp den gelısmıs oldugu ıcın su an o/c ye daha hassas stabıl olmayan makınelerde cakılma yada mavı ekran olusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 10 Ağustos 2005, 1:47:02 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: Administrato®

Üye profilin kapalı iken nasıl pm atabiliriz ki

her msj attıgım yerde pm kutusu var oradan yada kendı pm kutundan nıck ımı yazarak atabılrsınız
    Onerilen yazılar:https://goo.gl/MjvgmHTelefoto lens nedir, nasıl kullanılır:http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=9215Hangi tam kare sistemi secmeli:http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=8155En iyi 70-200mm lensler:http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=9173
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ozturert

The_Web hocam ilk sayfada verdigin ekran karti surucu ekraninda DirectX surumu 8.1 gorunuyor, dogru mu? nasil yani?
    link:
    http://image.donanimhaber.com/upfiles/49034/A9C71629C7DC4C8C9CC767DC9B130108.jpg

hyr yalnıs gozukuyor
    surucunun eskı olmasından kaynaklanıyor
    vista da gomulu olarak direct x 9.0c surumu gelıyor

• 3 gündür kullanıyoruz.Fakat Documents klasörü masa üstüne yerleşmiyor bir türlü.Her yöntemi denedik.Cd yi Taktığımızda otomatik çalıştırma ekranı çıkıyor.seçeneklerden klasöre gözatı tıkladığımızda klasörü açmıyor. Bide Explorer 7 ile bazı siteler açılmıyor.Sizlerdede bu hatalar varmı yoksa bizdenmi kaynaklanıyor.
    Saygılarımla...

Orijinalinden alıntı: ysroguz

64 bitle 32 bit arasında bir farklılık varmı peki. 64 bitlik olan 1.76 gb 32 bit olan 2.47 gb. biraz farklı galiba. ikisinide kullanan oldumu

sayfaları okusaydım ıkısıde ss lerını verdıgımı gorurdun

64bit lik olanda driver az oldugu ıcın buyuklugu az
    32 bit lik olanda bıtın sırıcıler var o yuzden 2.5 gb
  • Epeydir arıyorum bulamadım. Tam buldum sandım Fedora gelmiş :( Bana da linki atarsan sevinirim.

quote:

Orijinalinden alıntı: YVolkan

ben vistayı yüklüyebileceğiniz adresler var
    isteyene verebilirim..
    buraya atacaktım ama yasal değil diye atmadım
  • vista cakılıyor arkadaslar,belgelerimi masa üstünde göster sanırım kimsede calısmıyor ,ama bundan önemlisi bellek kullanımıyla alakalı bir sorunu var,bombos isletim sistemi durmadan bellek yiyor,sistemi acıyorum,internete baglanıp donanım haber sayfasını acıyorum ve sistem belleği 600 lere fırlıyor,bi kaç explorer daha acarsam sınırı zorluyor,kesinlikle sorunlu su anda vista,3. bi rpartion a kurduğum beta 2 sürümü dahada sorunlu,beta1 den farklı olarak media edition center gömülü geliyor,lakin ondada görev cubuğu stabil değil,nasıl ayarlarsanız ayarlayın bir sonraki açılışta tüm ayarlar eski haline dönüyor,bellek sorunu ondada var belgelerimi masa üstünde gösterememe bug ı da beta 2 de mevcut,bu arada eklemekte yarar var bir cok kisi biliyordur ama directx 9 desteklemeyen bir ekran kartınız varsa pencerelerin atraksiyonlu açılıp kapanmasını beklemeyin ,vista otomatik kapatıyor bu özelliği,kolay gele diyorum vista severlere

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM

• quote:

Orijinalinden alıntı: polatyy

vista cakılıyor arkadaslar,belgelerimi masa üstünde göster sanırım kimsede calısmıyor ,ama bundan önemlisi bellek kullanımıyla alakalı bir sorunu var,bombos isletim sistemi durmadan bellek yiyor,sistemi acıyorum,internete baglanıp donanım haber sayfasını acıyorum ve sistem belleği 600 lere fırlıyor,bi kaç explorer daha acarsam sınırı zorluyor,kesinlikle sorunlu su anda vista,3. bi rpartion a kurduğum beta 2 sürümü dahada sorunlu,beta1 den farklı olarak media edition center gömülü geliyor,lakin ondada görev cubuğu stabil değil,nasıl ayarlarsanız ayarlayın bir sonraki açılışta tüm ayarlar eski haline dönüyor,bellek sorunu ondada var belgelerimi masa üstünde gösterememe bug ı da beta 2 de mevcut,bu arada eklemekte yarar var bir cok kisi biliyordur ama directx 9 desteklemeyen bir ekran kartınız varsa pencerelerin atraksiyonlu açılıp kapanmasını beklemeyin ,vista otomatik kapatıyor bu özelliği,kolay gele diyorum vista severlere

vista sende cakılıyor benım bır cok arkadasım vısta yı sorunsuz kullanıyor
    masaustunu gosterde calsıyor
    bellek de yemıyor zaten ıyı calısması ıcın 1 gb bellek gerekıyor
    senın sıstemın sorunlu olabılr ben 2 haftadır vısta yı kullanıyorum daha 1 kere cakmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 12 Ağustos 2005, 19:50:50 >

• arkadaşlar sonunda bende kurdum(64 bit).sorunsuz çalışıyor ama bayağı bir bellek istiyor.şu an boş sistemde dahi 480 mb kullanıyor.bu normal mi acaba?
    AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar sonunda bende kurdum(64 bit).sorunsuz çalışıyor ama bayağı bir bellek istiyor.şu an boş sistemde dahi 480 mb kullanıyor.bu normal mi acaba?

evt normal 1gb ramın varsa hıc kıtlenme olmuyor
    512 de baya kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 12 Ağustos 2005, 20:45:13 >

YAZIYOR
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.