Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
378.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows vista 64 bit sürümünü kurdum. yalnız ekran kartı hariç hiç bir driverı bulamadım. dolayısı ile fazla bir şeyde yapamadım. bir kere bu sistem boşta çalışırken bile 500-600 mb ram kullanıyor. geçişler çok hızlı oluyor. bir kaç program kurdum çok çabuk kuruldu. win xp de bunlar 10-15 saniyede kurulurken vista 64 bitte 3-4 saniyede kuruluyor. açılırkende tak diye açılıyor resmen. ses kartı creative audigy2 zs var ama driverı yok ve sesde yok malesef. 32 bit olan sürümde sanırım sürücülerde fazla sıkıntı olmaz yinede genel olarak sistem iyi gibi geldi bana. bu arada nf3 anakart için ve audigy2 zs 64 bit win vista driverı bulan olursa bana p.m atsın lütfen. 32 bit olanlarda bu driverlar varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 30 Ekim 2005, 22:11:00 >
  • görünüşü güzel,
    programlarıda güzel ammmmmmmmaaa

WİNDOWS DEĞİL

SAFAOGUZ@HOTMAİL.COM
  • The_Web usta 64 Bit kurulumunu ayrıntılarıyla anlatırsan sevinirim.veya kuran ve çalıştıran arkadaşlarında yardımcı olmarını diliyorum.
    Saygılar...
    MARMARA SANAT OKULU Gitar Piyano Keman Yanflüt Klarinet Şan Eğitimi

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ysroguz
    windows vista 64 bit sürümünü kurdum. yalnız ekran kartı hariç hiç bir driverı bulamadım. dolayısı ile fazla bir şeyde yapamadım. bir kere bu sistem boşta çalışırken bile 500-600 mb ram kullanıyor. geçişler çok hızlı oluyor. bir kaç program kurdum çok çabuk kuruldu. win xp de bunlar 10-15 saniyede kurulurken vista 64 bitte 3-4 saniyede kuruluyor. açılırkende tak diye açılıyor resmen. ses kartı creative audigy2 zs var ama driverı yok ve sesde yok malesef. 32 bit olan sürümde sanırım sürücülerde fazla sıkıntı olmaz yinede genel olarak sistem iyi gibi geldi bana. bu arada nf3 anakart için ve audigy2 zs 64 bit win vista driverı bulan olursa bana p.m atsın lütfen. 32 bit olanlarda bu driverlar varmı acaba?

kardeş windows 64 bit için olan driverler bunun içinde geçerli sanırım.çünkü ben kurdum,hiç bir sorun olmadı.bir dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 30 Ekim 2005, 22:11:35 >
    AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|

• aci cekiyorum torrent'i gelmiyor birisi bana ozel msg olarak 64bit ve 32bit link atarmisin?
  • wallaa web cim çok iyi bir iş başarmışsın..bu topikte ne kadar yardım sever olduğunu bi daha kanıtladın..uğraşlarından ötürü teşekkür ederiz..ayrıca allah sabır versin diyorum..saygılar..

• herkese teker teker pm atmış,resimleri koymuş,,sorulara cvp vermiş,, helal olsun valla....yardım sever bi insanmış
  • Arkadaşlar, moderatörlerden rica etsek de kurulum için yardımlar bir sticky topic altından falan yapılsa. Açıkçası ben işletim sisteminin özellikleri gelişmeleri konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum ama konuya girdiğimde kurulum için yardım ricalarından başka birşey göremiyorum. İki konuyu birbirinden ayırsak daha iyi olmaz mı acaba? Bir tarafta testler, diğer tarafta yardım gibi.

Saygılarımla...

Tehlikenin farkında mısınız?
    Lets kick out of football Passat! Beton dökmekle olsaydı dünyanın en büyük kulüpleri Japonya'da olurdu... Bir sessizsilah ölür. Bin sessizsilah doğar.
  • Evet arkadaşlar en sonunda vista 64 Bit kurdum.Arkadaşlara buradan teşekkürü bir borç biliyorum onlardan Allah razı olsun.Kuruluma gelince iso uzantılı dosyayı nero ile DVD ye yazdırın,dvd yi yerleştirin ve bilgisayarı restart yapın "pres any key boot DVD"yani herhangi bir tuşa basın kurulum başlayacak.şifreyi girdikten sonra next burada istenen sürücü ve isim girilmesi bunları yaptıktan sonra kurulum devam ediyor hiç bir sorunla karşılaşmadan ha buarada yaklaşık 3 saate yakın sürüyor.ben kurulumu hiç bir şekilde windowstayken yapamadım bu şekilde yaptım ve şu anda bu mesajı vistadan yazıyorum.
    Saygılar...

Orijinalinden alıntı: kikiri

Evet arkadaşlar en sonunda vista 64 Bit kurdum.Arkadaşlara buradan teşekkürü bir borç biliyorum onlardan Allah razı olsun.Kuruluma gelince iso uzantılı dosyayı nero ile DVD ye yazdırın,dvd yi yerleştirin ve bilgisayarı restart yapın "pres any key boot DVD"yani herhangi bir tuşa basın kurulum başlayacak.şifreyi girdikten sonra next burada istenen sürücü ve isim girilmesi bunları yaptıktan sonra kurulum devam ediyor hiç bir sorunla karşılaşmadan ha buarada yaklaşık 3 saate yakın sürüyor.ben kurulumu hiç bir şekilde windowstayken yapamadım bu şekilde yaptım ve şu anda bu mesajı vistadan yazıyorum.
    Saygılar...

64 bit bende 1.5 saat surdu
    32 bit ı kurmanızı tavsiye ederım bende 22 dk kurdu 32 bit'i
    64 bit icin su an driver sorunu var
    64 bitte oyunlar calısmıyor ama 32 bit te nvidia ekran kartı surucusu oldugu ıcın ben butun oyunları oynayabılıyorum
    su an ıcın vista creative ses kartını desteklemıyor
    32 bit kullanan nforce 4 chipsetli arkadaslar mutlaka forcewave 6.66 xp surucusunu yuklesın vistada calsıyor bunu yukleyınce nvidia ag kartı ve onboard ses kartı calsıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 14 Ağustos 2005, 18:48:25 >

• Arkadaşlar yardımcı olmak isterim.Bilgiler paylaşıldıkça güzeldir.
    pm ile yardımcı olmaya çalışacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventakgun06 -- 28 Ağustos 2005, 16:48:15 >

Orijinalinden alıntı: acgur

Arkadaşlar, moderatörlerden rica etsek de kurulum için yardımlar bir sticky topic altından falan yapılsa. Açıkçası ben işletim sisteminin özellikleri gelişmeleri konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum ama konuya girdiğimde kurulum için yardım ricalarından başka birşey göremiyorum. İki konuyu birbirinden ayırsak daha iyi olmaz mı acaba? Bir tarafta testler, diğer tarafta yardım gibi.

Saygılarımla...

mod lara kac defa rica ettım pm attım ust konu yapalım dıye ama cvp yazma zahmetınde bıle bulunmadılar

• quote:

Orijinalinden alıntı: The_WeB

baska bır resım vısta otomatık olarak nvidia kartını bu menulu halıyle getırıyor yanı surucu yuklemıyoruz

anladık 6600gt var

• Arkadaşlar ekran kartı Nvidia Geforce 6600 gt olanlar vista 64 Bit'te oyun oynayabilirler.Bunun için önce 77.72_winxp64_international indirin.kurmadan önce Program Files (x86) klasörün içine Nvidia klasörü oluşturun ve kuruluma başlayın belli dosyaları attıktan sonra uyarı mesajı gelecek korkmayın ve aygıt yöneticisine (device manager) oradan Display Adapters'ten Geforce Nvidia vs üzerine sağ tıklayıp update driver deyip ve seçeneklerden en alttakileri işaretleyerek ilerleyelim ve Browse'den oluşturduğumuz Program Files (x86)\Nvidia klasörünü gösterip ilerlediğimiz zaman oyun oynayabilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Ben denedim Call of Duty oyununu Saygılar...
    MARMARA SANAT OKULU Gitar Piyano Keman Yanflüt Klarinet Şan Eğitimi

M.S.2009 SERIM
  • 512mb çok kasıyor mu yav?
    Neyi varki bu kadar kasacak?
    ya 512 ile xp çok rahat valla bu rahatım bozulacaksa hiç format atmıyım pc ye...
    Ya 512 ramle 9600pro lu bir pc de , oynadığım oyunlar bununla birlikte kasacaksa hiç kuramayayım ya deneme amaçlı komple buna geçiyim diyorum sıkıldım xp den.
    Gerçi şimdi görünüşü apple gibi yaptık ama genede olsun

M.S.2009 SERIM
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.