Şimdi Ara

Windows Media Player Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne oldu anlamadım bi şarkı dinliyim dedim açtım müzik dosyası media player "sunucu çalıştırması başarısız" dedi. ayrıca media player d aaçılmıor

niye böyle bişey oldu ve ne yapabilirim?

fikri olan varsa yardım lütfen !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 28 Aralık 2009; 2:06:39 >

• U u R

Lütfen konu açmadan önce forum kurallarını okuyunuz..Sizi ne ilgilendiriyor?
    Birincisi; konu doğru yerde değil..İşletim sistemlerine açmalısınız.
    İkincisi; lütfen sorununuzla ilgili detay verin..
    İşletim sisteminiz nedir?Kaç bit?
    Gibi konulara özen gösterirseniz sevinirim.
  • hocam kusura bakma ama maksadım yardım alabilmek bian önce o yüzden upladım.

bu konuda bilgilendiğim iyi oldu teşekkür ederim yardım konularını hep buraya açıyordum eyvallah

windoes ultimate 64 bit kullanıyorum. sistem bilgilerim yazıyor zaten.

nasıl bi değişiklik yaptıysam artık açılmıyor media player
  • Windows ultimate derken?
    7 mi yoksa Vista mı?
    Ama tahminimce 7 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Windows ultimate derken?
    7 mi yoksa Vista mı?
    Ama tahminimce 7 olması lazım

7 hocam yazmamışım :S
  • >>Right click "Computer"
    >>Click "Manage"
    >>Under the "System Tools" section, Double click "Local Users and Groups"
    >>Click "Groups"
    >>Right click "Administrators"
    >>Click "Add to group..."
    >>Click "Add"
    >>Click "Advanced"
    >>Click "Find Now"
    >>Double click "Local Service"
    >>Click "Ok"
    >>"NT Authority\Local Service" should show up in the list now
    >>Click "Ok"
    >>Close Computer Management and reboot.

Bilgisayarıma sağ tıkla
    Yönete tıkla
    Sistem araçları menüsünün altında Yerel Kullanıcı ve gruplar olması lazım.Onu çift tıkla
    Gruplara tıkla
    Yöneticiler olması lazım (administrators) ona sağ tıkla
    Gruba Ekle'yi tıkla
    Ekle ye tıkla
    Gelişmiş
    Şimdi Bul'a tıkla
    Yerel Servis olması lazım ona çift tıkla
    Tamama tıkla
    NT Authority\Local Service gibi birşey çıkması lazım listede
    Tamama tıkla
    bilgisayar yönetimini kapat
    bilgisayarı baştan başlat

bir dene

• Olmadı hocam yine aynı hata. şöyle saçma bi durum var. C klasörünün içinde Program Files(x86) ve Program Files klasörleri var. Windows 7 nin görev çubuğundaki media player kısayolunun ana klasörü (x86) olanda ve sanırım bozuk olan o. Program Files daki yani normal Program Files daki media player dosyasını çalıştırdığımda açılıor. Eskiden olduğu gibi bi mp3 dosyasını açtığımda sunucu hatası veriyor ama Program Files daki media player uygulama dosyasını açıp mp3 ü de media player a attığımda şarkı çalıyor.Ben win 7 yi kurduğumdan beri hiç bi değişiklik yapmadım şimdi niye böyle oldu anlamadım çok sinir bozucu bişey.

Sistem geri yükleme yapsam acaba düzelir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem geri yükleme dene eğer açık noktan varsa olmadı repair işlemi yapmanı öneririm.windows media player katılımlı olarak geldiğinden repair işlemi sorununu çözebilecğini sanıyorum.
  • repair işlemini nasıl yapıcam hocam?
  • windows 7 bootable diskini tak başlat bir dizi ilemden kurulşum ekranı gelir sonra dil ve klavye seçimleri gelir orayı geç ekranın sol altında ssitemi tamir et(repair you system)kısa bir tarama lur ve dos kurulu dizin gelir seç ve ileri de tamire başla (start-up repair) taramayı başlatır ve herhangi b sorun çıksa orada gözükür zaten bunun bi dene ama tam olarak emin deyilim düzeleceğinden ama tahminim media player sistem dosyaları zarar görmüş olsa gerek.
  • yada hiç bunlarla uğraşma bilmiyorum denedinmi ama yeniden media player yüklemeyi dene.
  • işte son dediğin hiç olmuyor. uninstall seçeneği yok kaldıramıyorum lanet programı
  • U u R

bun hatayı aldığın anda görev yöneticisine bak.Büyük ihtimal orada windows media playerın exesini göreceksin. Onu sonlandır.Sonra nasıl açıyorsan öyle aç o zaman çalışması lazım.

Bir dener misin?
  • quote:

U u R

bun hatayı aldığın anda görev yöneticisine bak.Büyük ihtimal orada windows media playerın exesini göreceksin. Onu sonlandır.Sonra nasıl açıyorsan öyle aç o zaman çalışması lazım.

Bir dener misin?

hocam artık çok geç. sistem geri yüklendi 3 gün önceye çok bişey deil pek bi deişiklik yapmamıştım. yine de çok teşekkür ederim sağolasın hocam

bişey daha sorabilir miyim? sistem geri yükleme pc ye zarar verir mi ?
  • sistem geri yükleme pcye herhangi bir zararı bulunmaz ayarları eski haline getirme anlamına gelir.
  • biliyorum hocam eski haline getirme anlamında olduğunu ama ne bilim pc yi zorlama hdd ye zarar falan verir mi diye şüphelendim..
  • Yok zarar vermez de bu sıkıntı eğer tekrar başına gelirse aynı bu başlığa yaz..Kalıcı çözüm bakalım
  • quote:

Yok zarar vermez de bu sıkıntı eğer tekrar başına gelirse aynı bu başlığa yaz..Kalıcı çözüm bakalım

Çok sağol hocam..
  • Arkadaşlar bende aynı sorunla karşılaşmaktayım.windows 7 32 bit kullanıyorum.Ayrıca birkaç gündür explorer ile epostalarıma bakamıyorum ama firefox ile bakabiliyorum.Sorun kasperskydan olabilir diye sildim ancak hala devam ediyor.
    Windows 7 yi kurduğumdan beri belli aralıklarla kaspersky 1434 portu üzerinden saldırılar olduğunu bildiriyordu ve engelliyordu ''Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern'' böylede bir uyarı veriyordu.Acaba sorunlarımın kaynağı bu olabilirmi?
    Virus taramasıda yaptım kaspersky-superantispyware-spybot gibi programlarla ama bi sonuca ulaşamadım.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözemiyorum ne olduysa şu lanet kasperski yi kaldırdıktan sonra oldu.bilgisayarda geri yükleme noktasına giremiyorum,face youtube gibi sitelere giriyorum ama görüntü yüklenmiyor mp ile müzik yürütemiyorum explorerimde garip şeyler oluyor yardımcı olursanız sevaba girersiniz valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.