aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözemiyorum ne olduysa şu lanet kasperski yi kaldırdıktan sonra oldu.bilgisayarda geri yükleme noktasına giremiyorum,face youtube gibi sitelere giriyorum ama görüntü yüklenmiyor mp ile müzik yürütemiyorum explorerimde garip şeyler oluyor yardımcı olursanız sevaba girersiniz valla
Şunu denedin mi hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
U u R
bun hatayı aldığın anda görev yöneticisine bak.Büyük ihtimal orada windows media playerın exesini göreceksin. Onu sonlandır.Sonra nasıl açıyorsan öyle aç o zaman çalışması lazım.
Bir dener misin?
merhaba arkadaşlar aynı sorunla ben de karşılaştım çözümünü de kendim buldum windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum herkesin bilgisayarında olurmu bilmiyom ama basit bi yöntem win 7 lerde c de program files ve program files (x86) oluyor genelde programlar x86 da yüklü ama normal program filesda da programlar bulunuyo bulunuyor bende her 2 sinde de windows media player bulunuyor fakat x86 daki media playerın dosyaları sanırım eksik bu yüzden sorun yaratıyo fakat program filesdaki media player çalışıyo ve işletim sistemi de x86 daki media player görüyo bu yüzden sorun yaratıyo o yüzden sağlam program filesdaki media playerı x86 attım ve sorun düzeldi umarım yardımcı olabilmişimdir
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
U u R
bun hatayı aldığın anda görev yöneticisine bak.Büyük ihtimal orada windows media playerın exesini göreceksin. Onu sonlandır.Sonra nasıl açıyorsan öyle aç o zaman çalışması lazım.
Bir dener misin?
sağolasın kardeş aynı sorun bende de vardı düzeldi
Aynı sorun bendede vardı. Sorun yaşayanlar bir tıklasın alttaki linke sorununuzu umarım çözer. Windows Media Player Sorun Giderici (Şimdi Çalıştır'a tıklayıp indirin.)
tesekkurler
eyw kardeşim cansın
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
eyw kardeşim cansın
forumdaki ilk mesajımdı ve konu dışında başka mesajını okuyordum. yardımcı olduğuma sevindim.
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCold Killah
quote:
eyw kardeşim cansın
forumdaki ilk mesajımdı ve konu dışında başka mesajını okuyordum. yardımcı olduğuma sevindim.
Güzel tesadüf bu arada adres defterine bak ekledim seni listeye saygılar kardeşim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCold Killah
quote:
eyw kardeşim cansın
Güzel tesadüf bu arada adres defterine bak ekledim seni listeye saygılar kardeşim
Hocam fifa 15 ultimate yükledim ama dil seçiminde sonr atıyo farkettim sorun media playerda çünkü açarken sunucu çalıştırma başarısız hatası alıyorum herşeyi denedim olmadı fix it de sisteminize uygun değildir yanıtı aldım :( program files da olan media player sorunsuz çalışıyo ama program dosyaları x86 da sıkıntı var yardımcı olur musunuz :(
quote:
Orijinalden alıntı: summi
merhaba arkadaşlar aynı sorunla ben de karşılaştım çözümünü de kendim buldum windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum herkesin bilgisayarında olurmu bilmiyom ama basit bi yöntem win 7 lerde c de program files ve program files (x86) oluyor genelde programlar x86 da yüklü ama normal program filesda da programlar bulunuyo bulunuyor bende her 2 sinde de windows media player bulunuyor fakat x86 daki media playerın dosyaları sanırım eksik bu yüzden sorun yaratıyo fakat program filesdaki media player çalışıyo ve işletim sistemi de x86 daki media player görüyo bu yüzden sorun yaratıyo o yüzden sağlam program filesdaki media playerı x86 attım ve sorun düzeldi umarım yardımcı olabilmişimdir
Adamsın kardeşim sadece kısayolu değiştirdim sorun ortadan kalktı :) Ama hayla denetim masasında programlar arasından kaldırda gözümükyor Windows Media Player.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme