Şimdi Ara

Windows Media Player Görsel Öğe Sorunu (Win7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende Bir Sorun Var Format Attım Windows 7 Yaptım Ama Windows Media Player İle Bir Video Açıyorum Sonra Alt Tarafa Sağ Tıklıyorum Araç Çubukları İle Windows Media Player Seçeneği Yaptım Seçiyorum Resimde Gördüğünüz Görsel Öğe Seçeneğine Tıklıyorum Ama Video Gözükmüyor Hatta Seçeneğe Birdaha Tıklıyorum Kapatıyorum Açıyorum Windows Media Player'ı Video Gözükmüyor Sorun Çıkıyor Win Xp De Bu Sorun Çıkmazdı Gözükürdü Görsel Öğe'ye Tıkladığım Zaman Lütfen Yardım Edin Bana Nasıl Ayarlıcam Görsel Öğe'de Gözükmesi İçin Ne Yapmam Lazım Yardımınızı Bekliyorum Arkadaşlar.....

• bu özellik zaten windows 7 de yoktur wmpband.dll kayıt edilmesiyle oluşur ancak tam çalışmamaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

bu özellik zaten windows 7 de yoktur wmpband.dll kayıt edilmesiyle oluşur ancak tam çalışmamaktadır

Peki Bu Özellik Windows 7 De Yokmudur Yeni Bir Şekilde Nasıl Bu Özellik'i Ayarlarız Ben Bunu Kullanmak İstiyorum Videolar Açılmıyor Bu Görsel Öğeler Seçeneğinin Açılmasını İstiyorum Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar Bekliyorum Sizin Yardımınızı...
  • şöyle bir durum var zaten windows 7 de imleci görev çubuğunun üzerine getirince küçük pencerede oynatılan video çıkıyor hani ufak play pause düğmesi olan bence bu yüzden microsft windows 7 de media playerın bu özelliğin kaldırmıştır
  • quote:

şöyle bir durum var zaten windows 7 de imleci görev çubuğunun üzerine getirince küçük pencerede oynatılan video çıkıyor hani ufak play pause düğmesi olan bence bu yüzden microsft windows 7 de media playerın bu özelliğin kaldırmıştır

Windows 7'de Artık Bu Özelliği Kaldırmışlarsa Yapamıcam Anladım Tamam Peki Şunun İçin Yardım Edin Bana Windows Media Player Seçeneğini Nasıl Kaldırıcam Araç Çubuklarından Bunu Öğretin Bana Araç Çubuklarında Hiç Sevmediğim Birkaç Özellik Var Şuda Var Messenger Plus!Community Smartbar Bu Gibi Seçenekleri Kaldırmak İstiyorum Ama Nasıl Kaldırıcam Bilmiyorum Lütfen Bana Öğretin Bekliyorum....
  • windows media player için çalıştıra sırayla

regsvr32 /u "%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpband.dll"

regsvr32 /u "%programfiles(x86)%\Windows Media Player\wmpband.dll"

enterlayın dllunregister.... başarılı demesi lazım

diğer programların ayarları içinde olabilir veya ilgili araç çubuğuna sağ tılayınca çıkabilir o programları kullanmadığım için bilmyorum
  • quote:

windows media player için çalıştıra sırayla

regsvr32 /u "%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpband.dll"

regsvr32 /u "%programfiles(x86)%\Windows Media Player\wmpband.dll"

enterlayın dllunregister.... başarılı demesi lazım

diğer programların ayarları içinde olabilir veya ilgili araç çubuğuna sağ tılayınca çıkabilir o programları kullanmadığım için bilmyorum

1. Dediğini Yazdım Oldu Ama 2. Dediğini Yazdığımda Modülü Bulunamadı Diyor Şimdi Nasıl Kaldırıcam Araç Çubuklarından Windows Media Player Programını Hatta Araç Çubuklarında Messenger Plus!Community Smartbar Buda Var Bu İkisini Nasıl Kaldırıcam Lütfen Yardım Edin Bekliyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. olmayabilir kontrol et bakayım wmp çubuğu kalktımı
    diğer program bende yok
    http://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/aujGxWMJtUM
    program ekle kaldırda yokmu smartbar adı altında bi bakın
  • quote:

2. olmayabilir kontrol et bakayım wmp çubuğu kalktımı
    diğer program bende yok
    http://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/aujGxWMJtUM
    program ekle kaldırda yokmu smartbar adı altında bi bakın

Araç Çubuklarında Hala Windows Media Player Var Kalkmadı Keşke Kaldırabilsek Araç Çubuklarındaki Seçenekleri Kaldırmak İçin Bir Program Yokmu Ordaki Birkaç Seçeneği Kaldırmam Lazım Lütfen Yardım Edin Bekliyorum Arkadaşlar Nasıl Kaldırıcam Ordaki WMP ve Başka Messenger Seçeneği.....

• bi resimle gösterin o seçenek kısmını media player için başka diyeceğim yok
  • quote:

bi resimle gösterin o seçenek kısmını media player için başka diyeceğim yok

Tamam bakın resimdeki duruma burdaki windows media player ve diğer messenger plus!community smartbar seçeneğini kaldırmak istiyorum lütfen yardım edin

• messenger plus...
    için çalıştıra
    MsiExec.exe /X{B077AD93-C6AA-421C-9D3F-244CF16AA95B}

yazın
  • quote:

messenger plus...
    için çalıştıra
    MsiExec.exe /X{B077AD93-C6AA-421C-9D3F-244CF16AA95B}

yazın

Dediğni Yazdım Çalıştıra Ama Karşıma Bu Çıktı Bak Resime.....Olmadı....Kapattım Msn Programını Ama Gene Bu Çıktı.....

• peki program ekle kaldırda messenger plus..... gibi bişey yokmu ordan kaldırın
  • quote:

peki program ekle kaldırda messenger plus..... gibi bişey yokmu ordan kaldırın

Evet var messenger plus kaldırdım şimdi birdaha denedim dediğin yazıyı çalıştıra yazdım gene aynı resimdeki çıktı....ama şimdi birdaha yüklicem messenger plus! progamını çünkü msn çoklu oturum açmayı denemek için plus yüklemek lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuGRaHaN_1989 -- 12 Nisan 2013; 17:15:12 >
  • yok şart değil sırf çoklu msn için a-patch programı var google da bulabilirsiniz windows media player için wmpband.dll in unregister yapılması lazım ama yukarıdaki kod o görevi yapıyor ama neden araç çubuğundan kalkmadığını anlamadım
  • quote:

yok şart değil sırf çoklu msn için a-patch programı var google da bulabilirsiniz windows media player için wmpband.dll in unregister yapılması lazım ama yukarıdaki kod o görevi yapıyor ama neden araç çubuğundan kalkmadığını anlamadım

Bende anlamadım neden bu şekilde kalkmadı bu windows media player araç çubuklarından nasıl kaldırıcaz hiç bilen birisi yokmu arkadaşlar lütfen yardım edin resimlere bakın sizde yardım edin arkadaşlar lütfen.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.