Şimdi Ara

Adobe Flash Player Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook oyunlarını oynarken , youtube vb video sitelerindeki flash videoları yada flash görsellerini yüklerken bu hatayı çok sık almaya başladım.Mesela bir web sitesinden 2-3 tane videoyu aynı anda açmaya çalışırsam hemen geliyor.Önceleri yoktu yaklaşık 1 senedir rezil ediyor bu hata beni.Bu hata çok uzun zaman önce flash playerin bir güncellemesiyle başladı ve hala devam ediyor.Bu arada bilgisayara sayısız format attım ve kullandığım tarayıcı Mozilla Firefox.

Bu hata gelince ''Devam et'' butonuna basınca 15 saniye sonra yine aynısı geliyor ve yine ''Devam et'' buyonuna basıyorum yine 15 saniye sonra yine aynısı geliyor yani sonu yok.Ama ''Yan uygulamaları durdur'' butonuna bastığımda bu hata gidiyor ve videonun üzerinde ''Adobe Flash Player Çöktü'' uyarısı geliyor.

Benden başka alan , çözümünü bulan var mı acaba bu hatayı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

Facebook oyunlarını oynarken , youtube vb video sitelerindeki flash videoları yada flash görsellerini yüklerken bu hatayı çok sık almaya başladım.Mesela bir web sitesinden 2-3 tane videoyu aynı anda açmaya çalışırsam hemen geliyor.Önceleri yoktu yaklaşık 1 senedir rezil ediyor bu hata beni.Bu hata çok uzun zaman önce flash playerin bir güncellemesiyle başladı ve hala devam ediyor.Bu arada bilgisayara sayısız format attım ve kullandığım tarayıcı Mozilla Firefox.

Bu hata gelince ''Devam et'' butonuna basınca 15 saniye sonra yine aynısı geliyor ve yine ''Devam et'' buyonuna basıyorum yine 15 saniye sonra yine aynısı geliyor yani sonu yok.Ama ''Yan uygulamaları durdur'' butonuna bastığımda bu hata gidiyor ve videonun üzerinde ''Adobe Flash Player Çöktü'' uyarısı geliyor.

Benden başka alan , çözümünü bulan var mı acaba bu hatayı ?

Explorer deneyin ondada hata alıyorsanız.Sizde flash player yükleme sorunu var ya işletim sisteminiz Xp yada Wista format atmasını biliyorsanız formatlayın uzun zamandır format atılmadıysa yada sadece facebookta mı? oluyor bu durum...Foto göremiyorum işletim sistemi nedir..

• peer16401 kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemim Windows 7.Bir çok kez formatladım sonuç aynı.
  • up
  • program ekle kaldıra gelin adobe shockwave player i kaldırın, flash player zaten işinizi yeteri kadar görür shockwave i kullanmasanızda olur.

shockwave : bu yazılım; 3 boyutlu oyunları ve gösterileri, etkileşimli ürün tanıtımlarını, çevrimiçi eğitim uygulamalarını göz kamaştırıcı biçimde görüntüleminizi sağlamaktadır.
  • Program kaldır'da shockwave yok.Adobe activex ve plugin var. ikisinden biri mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

Program kaldır'da shockwave yok.Adobe activex ve plugin var. ikisinden biri mi acaba

yok onlar değil adobe shockwave player yazar.

tarayıcınızın eklentilerine girin birde orda shockwave varsa devre dışı bırakırsanız düzelebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash player pro virüsü
    11 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mozillada eklentilerde, yan uygulamalar var, burada shockwave flash var, eğer asla etkinleştirme işaretli ise onu etkinleştirin, eğer etkinse diğer seçeneği seçin. yada güncellemeyi deneyin. bende şuan herzaman etkinleştir seçili fakat bu hatayı almıyorum şimdiye kadar bir kere aldım

saat 4 olmuş, biraz dikkatsiz bakmışım, flash playerınızı güncellemeyi deneyin. üstte verdiğim mozilla eklentilerindede devre dışı ise herzaman etkinleştir seçin yoksa videoları açamazsınız.

bu sorunu aynı anda çok fazla uygulama çalıştırdığınız içinde alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 24 Aralık 2013; 4:09:33 >
  • Flash'ı güncelledim sorun devam ediyor.Bu saatte ilgilendiğiniz için teşekürler bu arada
  • sorun mozillanın ve flash ın yeni versiyonlarının çıkmasıyla birlikte iyice kabak tadı vermeye başladı...Eski versiyonlarda bu tip çökmeler çok naDir olurdu... firefoxu kaldırıp tekrar yükledim flash playerı kaldırıp tekrar yükledim üstelik son versiyonlarını...Sorun flash playerla firefox arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanıyor..firefox un sitesinde fix çözüm olarak flash ayarlarından donanım hızlandırma özelliğini kapatarak sorunu çözebilirsiniz demişler fakat ne yazıkki sorun halen devam ediyor..çözebilenler varsa anlatsınlarda kurtulalım şu çökmelerden..sinir bozucu oluyor makinayı parçalayasım geliyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.