Şimdi Ara

Windows 8.1 mi Windows 7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
49.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Freedos bilgisayar aldım geçen günlerde.Bilgisayarcıma gittiğimde oyun oynayacaksan Windows 8 tavsiye etmem dedi.Bilgisayarcıda çalışmış bir başka arkadaşım da Windows 8 gayet güzel hiçbir sorun yaşamadım oyun oynarken dedi.Sizce oyun oynamak için Windows 8.1 mi ideal yoksa Windows 7 mi daha ideal?Konu hakkında bilgili arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

    Saygılar..



  • themBullets kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Orijinal windows ve orijinal oyunlarla windows 8 de hicbir problem yasamazsin. Cok eski oyunlari ise dogal olarak sistem desteklemiyorsa oynatmaz ancak cogu oyunun windows 8 icin guncellemesi mevcut. Ancak malum yollardan edindigin windows ve oyunlar icin herhangi birsey soylemek zor. Cunku guncelleme ve yamalarini alamayacagin icin sorun cikarabilir.
  • bende senin gibi fredos asus marka laptop aldım.
    önce windows 7 64 bit yükledim fakat bilgisayar istediğim performansı vermedi laptobun windows 8.1 driverleri tam olarak mevcut ve en iyi performansı bu işletim sistemi ile veriyor bu nedenle şuan windows 8.1 kullanıyorum ve aşırı derece memnunum
  • yasarcan kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda genel olarak oyun oynayacağım hangisini tavsiye edersiniz?Şuan onun için bütçem olmadığı için windows 7 de olsa windows 8.1 de olsa orjinal olarak yükletemeyeceğim malesef.Hangisini önerirsiniz?

    Saygılar..
  • windows 8.1 tavsiye ederim kesinlikle
  • yasarcan kullanıcısına yanıt
    Peki orjinal olmadığı zaman bahsedilenler gibi sıkıntı yaşar mıyım oyunlarda?
  • Bilgisayarcı kendine göre yorum yapmış. Sürücüler uyumlu olduktan sonra isterse Windows 15 olsun, oyun çok çok eski değilse sıkıntı olmaz.
  • windows 8 de illaki problem yaşarsın, oyunları bilmem ama birçok eski program hiçbir şekilde çalışmıyor
  • Windows 8 iyidir :)
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Kendime gore yorum yapmadim ustat. Oyunlar icin cikarilan yamalar sadece oyunu gelistirmek icin cikarilan yamalar degildir. Kullanicilardan gelen sikayetler uzerine gelistirilir. Ornegin crysis 3, bf4 gibi oyunlar surekli guncelleme yaparlar bu sadece orijinalligi kontrol icin degildir. Oyun yazilirken butun donanimlar uzerinde test edilemez. Dunya uzerinde milyar tane pc konfigurasyonu var. Bunlardan bazilari suruculeri ile biraraya geldiginde o oyuna ozel problemler cikartirlar. Bunlari duzeltmek icin de oyun firmalari guncelleme yayinlarlar. Bahsettigim olay budur. Yoksa oyunun eski olmasi birseyi degistirmez. Ornegin herkesin bildigi Counter Strike en eski fps oyunlarindan biridir. Ancak guncelleme yapilmamis hali ile windows 8 de veya 8.1 de calismaz gibi gibi. Ya da windows 8 de calisirken windows 8.1 yukselttiginizde bazi oyunlarin calismadigini gorursunuz. Oyunun sitesini incelediginizde oyun icin guncelleme cikarildigini gorursunuz. Bahsettigim olay tamamen budur. Yoksa kacak yollardan elbette ki bu guncellemeleri alip kurabilir ve tekrar calistirabilirsiniz. Orijinal tavsiye etmemin sebepleri malum. Kimse babasinin hayri icin oyun v.s. crack i uretmiyor. Kullanip kullanmamak insanlara kalmis. Ister kullanir ister kullanmaz yalnizca riskini bilsinler onlem alsinlar. Yoksa illa orijinal kullanin diye burda degilim, oyle olsa sorulan her soruya cevap verirken orijinal kullaniyor musunuz diye sormam gerekirdi.




  • oduranli kullanıcısına yanıt
    Ben ilk mesajda bahsedilen bilgisayarcı için demiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Pardon direk üstüme alınmışım ne diye alındıysam
  • Bilgisayarımı kargodan aldım bugün.Kitapçıkta driverları Windows 8.1'in desteklediği yazıyor.Mecburen 8.1 yükleyeceğim artık Yardımınız için teşekkürler yine de.

    Saygılar..
  • w7 kullanıyorum.

    call off duty ghost için w8.1 64 bit kurdum. çok güzel çalışıyor. memnunum

    çok hızlı ve sıtabil. çok fazla oyun ve program kurmadım dediğim gibi ghost için kurdum ve beğendim
    şimdi w7 silip yeniden w8.1 kurucam.

    bu arada şöyle bir sıkıntı oldu microsoft lazer 5000 mouse umun kısayol tuşlarını tanımlamadı.

    saygılar.
  • 8.1 Pro kullanıyorum, ne sürücülerde ne de program/oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım. Hatta 7'ye nazaran hem programlarda hem oyunlarda performans açısından oldukça memnunum. Ayrıca oyunların orjinalliği etkili olabiliyor, dikkate alın.
  • windows 8.1 pro derim bende.
    mevcut piyasada olan tüm oyunlarda,
    orjinal olsun olmasın problem yaşamazsınız...
    ancak eski oyunların bazılarında sorun olabilir..
    onlarda zaten çok eski oyunlar olduğundan,
    oynamak istemeniz uzak bir ihtimal :)
  • Windows 8.1 kullanıyorum, aslında genel olarak memnunum ancak saçma sapan disk kullanımlarından doğan kasmalardan bıktım, artık önermiyorum.
  • Eger orjinalse 8 degilse 7. Cracli win 8 ler sorun cikarabiliyor. Ama en iyisi her zaman orjinaldir unutma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben önceden windows 7 yi kullanırdım.Sonra windows 8 aldım berbat birşeydi.O kadar çok hatası ve eksiği vardı ki anlatamam.Fakat sonra 8.1 Pro yaptırdm ve su an çok memnunum bilgisayaarım 10 saniye geçmeden açılıyor ve kapanıyor.Çok hızlı anlıyacağının ve en iyi şekilde yönetiyor bilgisayarınızı.Ayrıca oyunlarımdada bir sıkıntı olmadı windows 7 nin açamadığı oyunlarn hepsnde 8.1 Pro açtı.
  • ARKADAŞLAR MERHABA BEN HP PROBOOK 4540S İ5 750 GB PC VAR.WİNDOWS 7 ULTİMATE KULLLANIYORUM. 13 AYDIR ALMIŞIM PC Mİ .
    ŞİMDİ 15 OCAK 2015 TE WİN 7 DESTEĞİ KALKACAKMIŞ SİZCE WİN 7 DESTEK Mİ ALYIM 160 TLYE 1 YILLIK
    YA DA WİN 8 VEYA WİN 8.1 FORMATLAYIM.AYRICA WİN 8.1 NE KADAR?FORMAT FİYATI
    WİN 8.1 DE BAŞLAT MENÜSÜ VAR MI
    BANA BİR YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.