Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir paylaşım sitesinde windows 7 için içinde 20 güncellemesi olan paketi indirdim 22 ekimden sonraki bazı güncellemeri içeriyormuş acaba bu microsoft update paketlerini tek tek yükleyeyim mi sorun olur mu şimdiden
  • Messenger'ın sürekli başlat çubuğunda durmamasını nasıl ayarlıyoruz?Diğer programlar gibi tarih/saatin yanındaki tikin içerisine girse?Tam anlatamadım galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WitchKing-o5

Messenger'ın sürekli başlat çubuğunda durmamasını nasıl ayarlıyoruz?Diğer programlar gibi tarih/saatin yanındaki tikin içerisine girse?Tam anlatamadım galiba.

Msn'e sag tıklayıp özellikler diyorsun sonrasında resime bakıyorsun ;

(Uyumluluk modunda çalıştır diyip vista service pack x seciceksin.)

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

W7 yi indirdiğimde bende iso dosyası olarak değilde parça parça klasörler (boot, efi, sources, support....) şeklinde inmiş. Ben bunu bu şekilde iso olarak değilde parça parça olarak bir bütün halinde DVD ye yazdırsam sorun olurmu kurulum esnasında. İllaki iso. dosyasımı olması gerekiyor.

Lütfen bilgisi olan ?
  • büyük bi ihtimal o şekilde olmaz dostum ya boot olayı olmayabilir
  • Power iso programı ile İSO yapacaksın
    Ben de öyle indirdim iso yaptım
    Yoksa boot olmaz
    Bana mail adresini bildir
    Boot.inf doyasını mail atarım sana

quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

W7 yi indirdiğimde bende iso dosyası olarak değilde parça parça klasörler (boot, efi, sources, support....) şeklinde inmiş. Ben bunu bu şekilde iso olarak değilde parça parça olarak bir bütün halinde DVD ye yazdırsam sorun olurmu kurulum esnasında. İllaki iso. dosyasımı olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: mrbye

İmgburn programını kullandım (Tavsiye ederim.)

Aslında bende sana imgburn kullan diyecektim ama bilmediğin bir program olabilir diye hiç bahsetmedim. Çok güzel bir program tercihi yapmışsın. Tebrik ederim.

Teşekkürler
  • Bakalim ben de yakinda windows seven kurup deniyecegim !.. Buradaki aciklamalar bana yardimci olacak. Tesekkur ederim bu guzel aciklamalar icin...
  • ben rivatuner ile ekran kartı fanını 60a çıkardım ve windows açılışında 60la başlatıyorum ama win7de hep pc açılırken rivatuner ile ilgili uyarı çıkıyor izin ver diyorum geçiyor bunu nasıl halledebilirim?
  • Arkadaşlar Oem RTM ne farkı var.Bende oem orjinal tükçe sürümü var.RTM yi yüklememe gerek var mı?
  • arkadaşlar sayfa sayısı aşırı fazla oldugu için geriye dönüp sorunumu arayamadım o sebepten direk yazıcam

sorunum şu win7 nin 7100 sürümünü indirdim ve kurdum sorun yok fakat ses kartımı görmüyor.denemediğim sürücü kalmadı ama bir türlü çalıştıramadım ses kartımın modeli creative sound blaster audigy value 7.1 bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilirlerse çok mutlu olucam.yoksa w7 yi kullandıktan sonra taş devrinden kalma gibi duran xp ye geri dönmek zorunda kalıcam.yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

sürücü yüklerken hep böyle yazı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 4 Eylül 2009; 2:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

arkadaşlar sayfa sayısı aşırı fazla oldugu için geriye dönüp sorunumu arayamadım o sebepten direk yazıcam

sorunum şu win7 nin 7100 sürümünü indirdim ve kurdum sorun yok fakat ses kartımı görmüyor.denemediğim sürücü kalmadı ama bir türlü çalıştıramadım ses kartımın modeli creative sound blaster audigy value 7.1 bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilirlerse çok mutlu olucam.yoksa w7 yi kullandıktan sonra taş devrinden kalma gibi duran xp ye geri dönmek zorunda kalıcam.yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

sistemin 64bit ise w7 sürücüsü yoksa vista sürücüsü kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanschen -- 4 Eylül 2009; 2:13:49 >
  • sistemim 32 bit
  • quote:

arkadaşlar sayfa sayısı aşırı fazla oldugu için geriye dönüp sorunumu arayamadım o sebepten direk yazıcam

Böyle bir ekran geliyor dediğin ; ( Basitinden anlatıyorum ) Sihirbaz şimdi driver'ı yükleyecek.. Bu esnada başka herhangi bir program çalıştırmayın ( yada yeni bir program açmayın ).. Yani ; tmm de geç.. :) Aynı karttan bende de var ; çaresi ; ya windows update den yapacaksın , yada o karttan yeni almış birini bulup driver cd sini isteyeceksin ondan sonra cd den auto-update yazılımını kuracaksın.. kendisi yüklüyor.. Sitesinde arama , yok ben çok aradım.. andırstend mi ? Hiçbirşey yapamazsan pm at bişeyler yaparız..
  • arkadaşlar bu enterprise için ilaç bilenler bana pmden yardımcı olabilirlermi acaba?
  • @righteous@
    quote:

64 bitteki sürekli internet kopması sorununu çözen varmı??modemde bağlantı gözüküyor ama sağ köşede ağ yöneticisindeki bağlantı kopuyor sürekli..

hocam ilk betalar çıkalı beri 64bit kullanıyorum ve bende bu sorun hiç olmadı.
  • Arkadaşlar windows 7 64bit kullanıyorum. Bunun için sanal xp var mı ? Yalnız windows 7 nin kendi virtual pc programı oluyor. Bulduklarım hep RC sürümü. RTM sürümü var mı bu windows 7 için olan xp nin ?
  • quote:

Arkadaşım hatadan anladığım kadarıyla driver ı yüklerken aynı anda çalışan bir program ses kartını kullanıyor sanırım bundan dolayıda hata veriyo driverı kurmadan önce çalışan programlarını kontrol edip ses kartını kullandığını düşündüklerini kapatırsan sanırım yükleyebilirsin
  • arkadaslar bende de ses sorunu var anakartım gigabyte orda indirdim driver olmadı sonra realtek in sitesinden indirdim olmadı ne yapmam gerekir yardım!!!!!!!
  • arkadaşlar ilk açılışta fulle getirdim 1440x900 yaptım gayet güzeldi sonra bişey oldu çok igrenç büyüdü kalitesizteşti nie acaba böle olmuş olabilir
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.