Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu türkçe windows 7 nin iso olarak iki çeçidi var hangisini indircem alttakilerden hangisi

tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65966.iso

tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65965.iso

sonundaki sayılara dikkat etiyseniz farklı üsteki sonu 65966 altakinin 65965 nette her iki iso türüde var asıl hangisini indircem arasında ne fark var en son güncenlenmiş 65966 bana kalırsa o isoyumu indircem yardım edin kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FULL-HD -- 3 Eylül 2009; 14:54:55 >
  • Arkadaşlar masaüstündeki simgelerde bulunan kısayol oklarını nasıl kaldıracağız ? Windows 7 x64
  • Yukselt Dedigmizde Bir Uyari veriyor o ne acaba ? anlayamadim ?
  • arkadaşlar bu türkçe windows 7 nin iso olarak iki çeçidi var hangisini indircem alttakilerden hangisi

tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65966.iso

tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65965.iso

sonundaki sayılara dikkat etiyseniz farklı üsteki sonu 65966 altakinin 65965 nette her iki iso türüde var asıl hangisini indircem

arkadaşım 65965 iso lu olanı indirmiş indirme ben inidrdim dedi acaba ondan alsam yoksa 65966 kendim tekrar indirsem arasında ne fark var en son güncenlenmiş 65966 bana kalırsa o isoyumu indircem yardım edin kafam karıştı pek fark yoksaboş boş indirmeyeyim arkadaştan alayım 65965 isolu olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FULL-HD -- 3 Eylül 2009; 15:11:53 >
  • arkadaslar wın 7 kurcam dıskden baslatıom kruulum esnasında yuklemek ıcın hdd secılen bolumde dıskı gormuyor ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşalr windows 7 enterprise x64 ingilizce işletim sistemini kurdum. buna türkçe dil paketini eklemek istiyorum ama bir türlü update kısmında çıkmadı. burada sadece x-si ses kartı ile 4870 ekran kartı driveri çıkıyor. bunların da driverlerini zaten yüklemiştim.

- dil paketi için ne yapmam gerekiyor?
    - 90 günlük sürüm olduğu için belirli aralıklarla sistemin kapanması olayı olacak mı?

Hayır, deneme sürümlerinde sistem kapanması olmuyor. O 90 günlük deneme süresi içinde (Etkinleştirmemişsen tabii.) Windows'u olduğu gibi kesintisiz kullanabilirsin. Ama 90 gün sonunda sistem kapanacak ve senden Windows'u etkinleştirmeni isteyecek.

Birkaç kere daha güncelleştirmeleri denetle. (Check for Updates) Eğer hiç çıkmıyorsa, Türkçe dil paketini ayrı bir dosya olarak indirip yüklemen gerekebilir. Google'dan bulabilirsin.

@reko
    Windows/Microsoft Update ile güncelleştirme yükleyebilirsin. Bilmiyorum, bu diğer sürümlerde mi yok; ama Windows 7 Ultimate'de güncelleştirmeler arasında 30 küsur dil paketi var.

Ama güncelleştirmelerde çıkmıyorsa veya yüklenemiyorsa, dediğin gibi Windows'un dil ayarları bölümünden dil paketi dosyası (.cab) seçilerek yüklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 3 Eylül 2009; 15:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

1. 32 bit 3,6 gb ye desteklıyor..
    2. turkce dıl paketı denetım masasından regıan language bolumunden yuklenıyor tabıı elınde 32 yada 64 btlık dıl cab dosyası olması lazım..update ıle dıl yuklenmıyor sanırım..

hayır update ile de yükleniyor. ben öyle yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Hayır, deneme sürümlerinde sistem kapanması olmuyor. O 90 günlük deneme süresi içinde (Etkinleştirmemişsen tabii.) Windows'u olduğu gibi kesintisiz kullanabilirsin. Ama 90 gün sonunda sistem kapanacak ve senden Windows'u etkinleştirmeni isteyecek.

Bu bilgi yanlış. Doğrusu şu şekilde:

quote:

90 günlük deneme sürümü son derece sert aktivasyon kısıtlamalarıyla çalışıyor. Örneğin Windows 7'yi kurduktan sonra 10 gün içinde ürünü etkinleştirmelisiniz, yoksa her saat başı sistem yeniden başlatılıyor. Ürünü etkinleştirdikten sonra başlayan 90 günlük deneme sürecinin sonunda da aynı sert kısıtlama devreye giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subway2

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

90 günlük deneme sürümü son derece sert aktivasyon kısıtlamalarıyla çalışıyor. Örneğin Windows 7'yi kurduktan sonra 10 gün içinde ürünü etkinleştirmelisiniz, yoksa her saat başı sistem yeniden başlatılıyor. Ürünü etkinleştirdikten sonra başlayan 90 günlük deneme sürecinin sonunda da aynı sert kısıtlama devreye giriyor.

Bende niye bir şey olmadı?

Düzenleme: Çok özür diliyorum, bendeki 30 günlüktü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 3 Eylül 2009; 16:17:35 >
  • quote:

quote:

şunu da belirtiyim yukarda verilen bilgi microsoft un sitesinden indirilen "Windows 7 Enterprise 90 Day Trial" versiyon için geçerlidir.
  • yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

saygılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

şuanda en iyisi DAZ 'ın loaderi 7loader 1.5.4

Sebep?

dostum sebep arama çünkü bu bilgiyi güvenilir bir kaynaktan aldım fakat kaynağını belirtmek istemedim
  • arkadalar lutfen yardım edin.win 7 kurmak ıcın dıskten baslatıyorum ama kurulumda yuklenecek yer olarak hdd sececegım ekranda hdd i gormuyor..ne yapmam lazım
  • Konu için teşekkürler JANTI. Yararlı paylaşım olmuş

64 Bit 7600 RTM sürümünü kullanıyorum. Acaba Türkçe dil paketi varmıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

Sebep?

dostum sebep arama çünkü bu bilgiyi güvenilir bir kaynaktan aldım fakat kaynağını belirtmek istemedim

Hayır şundan sordum. Bu programı yazan kişi bile böyle bir iddiada bulunmuyor. Sadece farklı yoldan giderek aynı sonuca ulaştıran bir araç oluşturduğunu belirtiyor. İnsanlara seçenek sunmak için bunu yazdığını söylüyor. Hatta kendisinin bile bu programı kullanmadığını ve dahası modlanmış biosa sahip bir makine kullandığını söylüyor. Programın sahibi bile böyle birşey söylemezken bize şu "gizemli kaynaktan" daha mantıklı bir sebep göstermenizi beklerdim.

Amacım polemik değil sadece bilgi alışverişi. Birşeye daha iyidir diyorsan sebeplerinin merak edilmesi normaldir.
  • 64 bitteki sürekli internet kopması sorununu çözen varmı??modemde bağlantı gözüküyor ama sağ köşede ağ yöneticisindeki bağlantı kopuyor sürekli..
  • Elimde Olan Linklerle indirmistim 10 kere dvd ye attim 2 kere zip ten farkli farkli cikardim ama hep hata veriyordu. Linkler konusunda yardimci olabilcek varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Elimde Olan Linklerle indirmistim 10 kere dvd ye attim 2 kere zip ten farkli farkli cikardim ama hep hata veriyordu. Linkler konusunda yardimci olabilcek varmi

İmaj olarak yazdırıyorsun değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sebep?

Hayır şundan sordum. Bu programı yazan kişi bile böyle bir iddiada bulunmuyor. Sadece farklı yoldan giderek aynı sonuca ulaştıran bir araç oluşturduğunu belirtiyor. İnsanlara seçenek sunmak için bunu yazdığını söylüyor. Hatta kendisinin bile bu programı kullanmadığını ve dahası modlanmış biosa sahip bir makine kullandığını söylüyor. Programın sahibi bile böyle birşey söylemezken bize şu "gizemli kaynaktan" daha mantıklı bir sebep göstermenizi beklerdim.

Amacım polemik değil sadece bilgi alışverişi. Birşeye daha iyidir diyorsan sebeplerinin merak edilmesi normaldir.

iyi hoş söylüyorsun da orda ki "Recommended activator" yazısını ben koymadım. Adamlar bişey biliyolarki onu tavsiye ediyorlar. ayrıca gizemli kaynak felan da değil yasal içerikli bir site olmadıgı için paylaşıp uyarı almak istemedim

sonuçta ben bi tavsiyede bulundum. bir faydam dokunduysa ne mutlu. herkesin paşa gönlü bilir. ister yüklersin ister yüklemessin bunu uzatıp polemik çıkarmaktansa madem ilgilisin bu konuyla bana kaynağını sorabilirdin pm aracılığıyla kendin görürdün.

kısacası, bilgi paylaşıldıkça çoğalır. ben buradaki arkadaslardan çok bilgi edindim ve bende bir katkım olsun istedim
  • W7 yi indirdiğimde bende iso dosyası olarak değilde parça parça klasörler (boot, efi, sources, support....) şeklinde inmiş. Ben bunu bu şekilde iso olarak değilde parça parça olarak bir bütün halinde DVD ye yazdırsam sorun olurmu kurulum esnasında. İllaki iso. dosyasımı olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 3 Eylül 2009; 20:28:32 >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.