Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (322. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

@righteous@
    quote:

64 bitteki sürekli internet kopması sorununu çözen varmı??modemde bağlantı gözüküyor ama sağ köşede ağ yöneticisindeki bağlantı kopuyor sürekli..

hocam ilk betalar çıkalı beri 64bit kullanıyorum ve bende bu sorun hiç olmadı.

peki otomatik dns mi kullanıyorsun?

bende hemen hemen hergün 1-2 kez oluyor bu olay,ve garip olan modemde bağlantı gözüküyor, fakat sistemde kesilliyor internet..

pc yi yeniden başlattığımda çözebiliyorum ancak sorunu..ama nedenini hala anlayabilmiş değilim bu sorunun
  • Benim bir yazıcı sürücüsü problemim var.

Bende HP Photosmart Express C3180 All-In-One Printer ([renkli] yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinesi) var.

HP'nin resmî Web sitesine göre bunun henüz Windows 7 uyumlu sürücüleri çıkmamış.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=1146331&lang=tr&

Hiç Windows 7'li bilgisayarına yüklemeye çalışan var mı bu sürücüleri? Sadece sürücü de değil, programları da gerekiyor. Galiba beklememiz gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

@righteous@
    quote:

64 bitteki sürekli internet kopması sorununu çözen varmı??modemde bağlantı gözüküyor ama sağ köşede ağ yöneticisindeki bağlantı kopuyor sürekli..

bende hemen hemen hergün 1-2 kez oluyor bu olay,ve garip olan modemde bağlantı gözüküyor, fakat sistemde kesilliyor internet..

pc yi yeniden başlattığımda çözebiliyorum ancak sorunu..ama nedenini hala anlayabilmiş değilim bu sorunun

Aynı sorun bendede var ve sadece win 7 de mevcut bu sorun.. önceden vista kullanıyodum hiç böyle bi sorun yaşamamıştım.Modem'in ışığı yanıp yanıp sönüyor pc yi kapatıp açınca giriyor nete(ve modem normale dönüyor) gerçi modemin ışığının win 7 ile pek bi alakası yok gibi bende tam anlamış değilim dediğin gibi bazen girmiyor nete restart yapınca pc yi giriyor..
  • @righteous@
    quote:

bende hemen hemen hergün 1-2 kez oluyor bu olay, ve garip olan modemde bağlantı gözüküyor, fakat sistemde kesilliyor internet..

evet, DNS otomatik ayarda. peki sende tam ne oluyor sistemde nternet kesilince?
    "Ağ Internet Erişimi" bunu rapor ediyor mu görev çubuğunda?
    onarma işe yaramıyor mu Ağ ve Paylaşım Merkezinden?
  • quote:

quote:

@righteous@
    quote:

sendeki bende şöle bi sorun oluyor. net var sayfalar açılıyor fakat videolar yüklenmiyor. örneğin face te bi video izlemek istiyorum ama açılmıyor. youtube tan deniyorum yok. restart tan sonra düzelme oluyor
  • Kopma olayları veya sayfa görüntülenemiyor şeklinde bende de oluyor hatalar, işletim sistemini tekrar yüklediğimden beri oluyor. DNS ler auto veya manuel farketmiyor
  • tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65966.iso__: 64 bit

tr_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65965.iso__: 32 bit dogrusu budur.
  • tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65966.iso__: 64 bit

tr_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65965.iso__: 32 bit

Bunlar orjinal türkçe RETAİL sürümleridir,dil paketine gerek yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
    Benim bir yazıcı sürücüsü problemim var.
    Bende HP Photosmart Express C3180 All-In-One Printer ([renkli] yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinesi) var.
    HP'nin resmî Web sitesine göre bunun henüz Windows 7 uyumlu sürücüleri çıkmamış.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=1146331&lang=tr&

Hiç Windows 7'li bilgisayarına yüklemeye çalışan var mı bu sürücüleri? Sadece sürücü de değil, programları da gerekiyor. Galiba beklememiz gerek.

Arkadasıma wIn 7 kurayım dedım hp drıver sorunu cıktı karsıma

HP deskjet d1560 ve Hp psc 1510 tarayıcı ve yazıcı wındows vista 64 drıver yukledım yukleme sırasında ısletım sıstemı desteklemıyor hatası alıyorum henuz wındows 7 uyumlu drıver yok ama donanım olarak tanıyor HP deskjet 1560 yazılımı yuklemiyor ve kullanamıyorsun

1510 hp psc denemedım xp donmek zorumda kaldım mode xp kurabılıyorsun onda calısır sımdılık wın 7drıver cıkana kadar mode xp burdan ındırebılırsın http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Ben bir paylaşım sitesinde windows 7 için içinde 20 güncellemesi olan paketi indirdim 22 ekimden sonraki bazı güncellemeri içeriyormuş acaba bu microsoft update paketlerini tek tek yükleyeyim mi sorun olur mu şimdiden

Hiçbir sorun olmaz.Rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar windows 7 64bit kullanıyorum. Bunun için sanal xp var mı ? Yalnız windows 7 nin kendi virtual pc programı oluyor. Bulduklarım hep RC sürümü. RTM sürümü var mı bu windows 7 için olan xp nin ?

RTM sürümü var fakat daha sızmadı. (şu an en son compile edilen Virtual PC sürümü 1.2.7600.16416'dır.İmzası 1 eylül'dür.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 4 Eylül 2009; 20:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMASRA

quote:

quote:

@righteous@
    quote:

Aynı sorun bendede var ve sadece win 7 de mevcut bu sorun.. önceden vista kullanıyodum hiç böyle bi sorun yaşamamıştım.Modem'in ışığı yanıp yanıp sönüyor pc yi kapatıp açınca giriyor nete(ve modem normale dönüyor) gerçi modemin ışığının win 7 ile pek bi alakası yok gibi bende tam anlamış değilim dediğin gibi bazen girmiyor nete restart yapınca pc yi giriyor..

bende Xp'de bu dediğiniz olay arada bazen oluyor. Modem internete bağlı gözüküyor. Saatin yanındaki simgeye bakarsanda bağlantı var hiç bi sorun yok fakat arada internet sayfalarını açmıyor. Ya modemi resetliyorum yada bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Acaba hepimizin ortak noktası modemler mi? Hangi modemi kullanıyorsunuz ? Airties var bende.
  • SS

Neden Boyle Oluyor 2 Pencere gozukuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

SS

Neden Boyle Oluyor 2 Pencere gozukuyor

Önceki sayfalarda onlarca kez söylendi.Biraz araştırsaydınız keşke.

"C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" 'ye sağ tık > özelllikler > uyumluluk'tan uyumluluk modunu "Windows Vista" yapın.
  • bilgisayara tekrar format atıp w7 nin 7600 versiyonunu kurum ve hiçbirşey yüklemedenhttp://www.teknikweb.net/tag/windows-7-ses-karti-sorunu bunu indirip bilgisayara kurdum ve ses sorunum ortadan kalktı belki sorun 7600 kurduğum için belkide direk bu sürücüyü yüklediğim için kalktı.yardım etmek isteyen arkadaşlara teşekkür ederim
  • en sonda kurdum 7600 64 bit çok güzel oldu valla bi tek avertv kartının driverini tanıtamadım o gıcık etti bulamadım bi türlü onun dışında hiç bi sorunla karşılaşmadım etkinleştirmeyi yapmadaım bekleyecem günü bitene kadar belki güzel bi ilaç çıkarsa onunla yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nastyboy
    bende Xp'de bu dediğiniz olay arada bazen oluyor. Modem internete bağlı gözüküyor. Saatin yanındaki simgeye bakarsanda bağlantı var hiç bi sorun yok fakat arada internet sayfalarını açmıyor. Ya modemi resetliyorum yada bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Acaba hepimizin ortak noktası modemler mi? Hangi modemi kullanıyorsunuz ? Airties var bende.

bende us robotics var..umarım sorun modemden değildir..Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bize yardımcı olursa müteşekkir olacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 5 Eylül 2009; 0:19:05 >
  • beyler forumda sorun var galiba ya. sayfa 162 deydi şuan 215 te gözüküyo. gündüzün gene olmuştu böle sapıttı iyice ya
  • Ciddi Bir Sorun Ile Karsi Karsiyayayim..

Win 7 yi Dedemllerin PC De Kendi HDD imi Takarak Yukledim ve 1-2 SAAT Kullandim.

Suan Eve Geldim, Kendi Sistemime Bagliyorum, Diyor Normal mi baslatayim, normal baslarsa hemen mavi ekran ile pc kendini kapatiyor..

Diger Cozumu Bul diyince de sorunu bulamiyor?

Ne yapmam gerek

Sorunlu Olay Adi: StartupRepairOffline

diyor
  • arkadaşlar evdeki masaüstü bilgisayarıma windows7 yi kurarken şöyle bir hata alıyorum "windows7 bu diskten okuyamıyor" acaba sorun bilgisayarımın pata harddiskli olması olabilirmi çünkü aynı dvd ile laptopa sorunsuz kurdum.
  • Win 7 laptoplara rahat kuruluyor mu acaba.Driver sıkıntısı falan yaşanıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.