Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuray

Ciddi Bir Sorun Ile Karsi Karsiyayayim..

Win 7 yi Dedemllerin PC De Kendi HDD imi Takarak Yukledim ve 1-2 SAAT Kullandim.

Suan Eve Geldim, Kendi Sistemime Bagliyorum, Diyor Normal mi baslatayim, normal baslarsa hemen mavi ekran ile pc kendini kapatiyor..

Diger Cozumu Bul diyince de sorunu bulamiyor?

Ne yapmam gerek

Sorunlu Olay Adi: StartupRepairOffline

diyor

kardeşim dedenlerin pc ile senin pc nin donanımları birebir aynımı ,aynı değilse tabiki çok normal hata vermesi
  • tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65966.iso bunu kurdum arkadaşlar ama yardım abastıgım zaman ing yazıyo neden yardım daki pencerelerindeki metinler ing anlamadım orjinal tr degilmi bu sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amato

tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65966.iso bunu kurdum arkadaşlar ama yardım abastıgım zaman ing yazıyo neden yardım daki pencerelerindeki metinler ing anlamadım orjinal tr degilmi bu sürümü

sanırım çewrimiçi yardmı çewrimdşı yardm yapcaksn
  • ben tr sürümünü kurdum bende kurulumda "çevrimdışı" yardım seçiliydi türkçeydi yani. ing. sürümde de kurulumda "çevrimiçi" seçiliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

ben tr sürümünü kurdum bende kurulumda "çevrimdışı" yardım seçiliydi türkçeydi yani. ing. sürümde de kurulumda "çevrimiçi" seçiliydi

bendede öyleydi hemşo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

ben tr sürümünü kurdum bende kurulumda "çevrimdışı" yardım seçiliydi türkçeydi yani. ing. sürümde de kurulumda "çevrimiçi" seçiliydi

bendede öyleydi hemşo

• Kendimi salak gibi hissediyorum.

Windows'un disk sıkıştırma işlevi var, belki yapan vardır. Bilgisayarım/Bilgisayar'da sabit disk bölümlerine sağ tıklayıp Özellikler'e girince açılan pencereden yapılıyor.

Daha önce Windows Vista ve Windows XP'de yapıyordum, bir şey olmuyordu.

Yaklaşık 2 saat önce bunu, Windows 7'nin kurulu olduğu C bölümüne yapayım, dedim. Yaparken ve yaptıktan sonra bir sorun çıkmadı. Bilgisayarı yeniden başlatınca tam Windows başlatılırken şöyle bir şey çıktı ekranda:

BOOTMGR is compressed.
    Press Ctrl + Alt + Del to restart.

Söylenen tuş bileşimini yapıp yeniden başlattım, tekrar aynı şey çıktı. Her seferinde aynı şey oluyordu. Windows 7 DVD'sini takıp bilgisayarı DVD'den başlattım. Windows onarımına girdim. Sistem geri yükleme noktası henüz zaten yokmuş. Sorun denetleyici, herhangi bir başlangıç problemi bulamadığını söylüyor. Diğer hafıza testi gibi yerler de bir işe yaramadı.

Sonuç... Mecburen tekrar kurdum Windows'u.
  • senin C'de çok küçükmüş hanibenim 117 gb
  • Xp mode yukledim ama sanallaştırma uygulaması çalıştırışlamadı diye bir hata veriyor. Benim bilgisayar mı desteklemiyor bu modu. 32 bit kullanıyorum t2150 işlemci var laptopta 2gb ram
  • @ alacakaranlık

dostum win7 yeni bi sistem daha service packleri çıkıcak felan. o yüzden fazla kurcalamamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepolmez
    Xp mode yukledim ama sanallaştırma uygulaması çalıştırışlamadı diye bir hata veriyor. Benim bilgisayar mı desteklemiyor bu modu. 32 bit kullanıyorum t2150 işlemci var laptopta 2gb ram

BIlgısayarın ıslemcı hızı 1.86 ram yeterlı derecede sistem wın7 64 bit yuklu ise xp mode 64 bit yukle xp mode sekronize her actıgımda yapmıyordu sorunlu olan rexpo webcam ıkı drıver kandırıyorum

xp mode kullanmıyorum donanım olarak tum drıver sorunsuz sımdılık kullanıyorum
    tekrar sılıp yukelersen sorunu tam olarak ne hata verıyor veya ss koyarsan bılen kullanan kısıler yardımcı olurlar
  • arkadaşlar 2 kere indirdim 2 sindede boot problemi yaşadım

Sağlam yüklüyebilieceğim bir sürüm varmı 64 bit tercihen pm den atabilirmisiniz?
  • T2130 1.86 mhz 2gb ram 128 mb ekran kartı asus x51r serisi laptopta xp mode açmaya çalıştığımda "Windows virtual Pc Ana bilgisayar işlemi başlatamıyor.Windows virtual pc donanım yardımlı sanallaştırma gerektirir. Sistemde donanım yardımlı bir sanallaştırma desteği yok" diye uyarı veriyor. 32bit sistem 64 desteklemiyor laptop. Xp mode kullanmam için ne yapmalıyım.
  • quote:

T2130 1.86 mhz 2gb ram 128 mb ekran kartı asus x51r serisi laptopta xp mode açmaya çalıştığımda "Windows virtual Pc Ana bilgisayar işlemi başlatamıyor.Windows virtual pc donanım yardımlı sanallaştırma gerektirir. Sistemde donanım yardımlı bir sanallaştırma desteği yok" diye uyarı veriyor. 32bit sistem 64 desteklemiyor laptop. Xp mode kullanmam için ne yapmalıyım.

cpunun virtualisation teknolojisini desteklemesi gerek.Biosta böyle bir seçenek yoksa sanalxp kullanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

T2130 1.86 mhz 2gb ram 128 mb ekran kartı asus x51r serisi laptopta xp mode açmaya çalıştığımda "Windows virtual Pc Ana bilgisayar işlemi başlatamıyor.Windows virtual pc donanım yardımlı sanallaştırma gerektirir. Sistemde donanım yardımlı bir sanallaştırma desteği yok" diye uyarı veriyor. 32bit sistem 64 desteklemiyor laptop. Xp mode kullanmam için ne yapmalıyım.

cpunun virtualisation teknolojisini desteklemesi gerek.Biosta böyle bir seçenek yoksa sanalxp kullanamazsın

Benim işlemci desteklemiyormuş. İntelin programını indirip kurdum "No" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMASRA

senin C'de çok küçükmüş hanibenim 117 gb

C'yi sadece Windows, programlar ve oyunlar için kullanıyorum. İşte güncelleştirmeler, TEMP, Prefetch, Internet Explorer'ın Temporary Internet Files'ı, dosya geçmişleri vb. derken, biraz daha doluyor.

@wanschen

Hocam, Windows Vista'nın ilk Service Pack'ı çıkmadan önce de yapıyordum, bir şey olmamıştı. Neyse, çok da önemli değil.
  • benim başıma vista kullanırkende gelmişti o olay:)
    demek herşeyi kurcalamamak lazım:))

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Kendimi salak gibi hissediyorum.

Windows'un disk sıkıştırma işlevi var, belki yapan vardır. Bilgisayarım/Bilgisayar'da sabit disk bölümlerine sağ tıklayıp Özellikler'e girince açılan pencereden yapılıyor.

Daha önce Windows Vista ve Windows XP'de yapıyordum, bir şey olmuyordu.

Yaklaşık 2 saat önce bunu, Windows 7'nin kurulu olduğu C bölümüne yapayım, dedim. Yaparken ve yaptıktan sonra bir sorun çıkmadı. Bilgisayarı yeniden başlatınca tam Windows başlatılırken şöyle bir şey çıktı ekranda:

BOOTMGR is compressed.
    Press Ctrl + Alt + Del to restart.

Söylenen tuş bileşimini yapıp yeniden başlattım, tekrar aynı şey çıktı. Her seferinde aynı şey oluyordu. Windows 7 DVD'sini takıp bilgisayarı DVD'den başlattım. Windows onarımına girdim. Sistem geri yükleme noktası henüz zaten yokmuş. Sorun denetleyici, herhangi bir başlangıç problemi bulamadığını söylüyor. Diğer hafıza testi gibi yerler de bir işe yaramadı.

Sonuç... Mecburen tekrar kurdum Windows'u.
  • Arkadaşlar biraz önce aktivasyonu silmek istedim,sildimde fakat sildikten sonra hdd de yeni bir bölüm oluştu.Sistem aydıldı Z diye bir bölüm ne yaptıysam silemedim.Bu bölümden kurtulmanın bir yolu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaşlar biraz önce aktivasyonu silmek istedim,sildimde fakat sildikten sonra hdd de yeni bir bölüm oluştu.Sistem aydıldı Z diye bir bölüm ne yaptıysam silemedim.Bu bölümden kurtulmanın bir yolu var mı acaba?

Disk yönetimine girip sürücü harfini kaldırırsan ortalıkta gözükmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaşlar biraz önce aktivasyonu silmek istedim,sildimde fakat sildikten sonra hdd de yeni bir bölüm oluştu.Sistem aydıldı Z diye bir bölüm ne yaptıysam silemedim.Bu bölümden kurtulmanın bir yolu var mı acaba?

Disk yönetimine girip sürücü harfini kaldırırsan ortalıkta gözükmez

Saolasın arkadaşım hallettim sorunu.
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.