20.yıla özel askerlik hikayem
Bi gece askerde nobetteyim iste neyse gazinoda oturuyorum baktim bi yerden ciyk ciyk ses geliyo gittim baktim bitane fare yerdeki su borusuna girmeye calisiyo buna gidip botla bi bastim ayni lastik gibi bise olmadi bida bastim bomba gibi patladi her yer b.k oldu koğuştakiler uyandi gidip nobetci subaya haber vermisler bi yerde bomba patladi demisler komutan bütün taburu topladi iste dedi hangi p.. atti bombayi laaan diye bagirdi ben tabi icimden guluyom komutan dedi o adam ortaya ciksin yoksa butun tabur sabaha kadar burda bekler dedi bende eyvah dedim sabaha kadar burda kalamam dedim bana g..luk yapan bi tertibim vardi dedim komutanim bombayi suphi atti sonra komutan bunu yanina cagirdi senmi attin lan dedi cocuk tam agzini aciyodu komutan agzina bi yapistirdi bu havada parenda atti egitimlerde bu hareketi yapamiyodu ama komutan sayesinde bunu başarmisti sonra komutan bize donup simdi s... gidin gozum gormesin sizi dedi ertesi gun suphi yanima geldi niye yalan soluyon lan dedi oglum dedim sen kimsin taniyamadim suphinin agziyla burnu yer degistirmisti
Ninja oyunu (atari salonu)
Baglanti sorunu yasiyorum bilen biri el atsin
|
Appstore ingilizce oldu duzeltemiyorum
|
Tayland gezisi için arkadaş arıyorum
|
avukat olan veya hukuk bilgisi olan
|
Bu hatunu tanıyan varmı beyler
|
shevschenko yu nasıl okuyorsunuz?
|
Avşa da olan varmı aranızda
|
Hepsiburada dan havale ile alışveriş yapan?
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.517
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 463)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0