Yüzbaşı
11 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme
Toplam: 1054 (Bu ay: 12)
Gönderileri

İyi forumlar. Başlıkta belirttiğim AMD işlemciyi alma planım var. Bu işlemcinin günümüz yüksek seviye ekran kartlarıyla beraber etkileşimi ve sunduğu performans hakkında kullanıcı deneyimlerini merak etmekteyim. İşlemciden kullanan varsa , bana ulaştığı takdirde , buradan uzun uzadıya yazmak yerine telefonda görüşlerini dinleyebilirim. Herkese iyi haftalar..

Mac Os cihazda kullandığım Autocad için 1-2 konuda sormak istediğim husus var , ilgilenebilecek arkadaşlar DM ile ulaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba.

Oğlum için Kron Vortex 3.0 26 inç 21 vites bisiklet almıştım. Bisiklet , elcikden vitesli olarak geliyor. Daha öncesinde kendime ümit bisiklet almıştım o da aynı vites ile geliyor ancak , Kron'daki vites Ümit'deki kadar kaliteli değil gördüğüm kadarıyla.. Vites değiştirme ayarlarıyla da alakalı olabilir , ancak yine de eski tip kollu vites ile değiştirmek istiyorum.

Yedek parça hakkında yardım. gibi..

Ayrıca tekerlekleri de deforma olmuş durumda. Onları da değiştirmek istiyorum. Tekerlek kısmında sormak istediğim ; tam olarak üzerindeki koda uymamız mı gerekiyor şeklinde olacak. Bizdeki mevcut tekerlekte 52-559 / 2.00mm olarak yazıyor. Örneğin 54-559 alsak olmuyormu mesela ? ya da bu rakam neyi ifade ediyor.

Genel olarak sıkıntılar bunlar. Farklı tavsiyeler olursa da değerlendiririm illaki , şimdiden alakadar olan arkadaşlara teşekkürler.
Merhaba. 2011 model Doblo Safeline aracımıza Görüntülü ve bip sesli park sensörü taktırmak istiyoruz.

https://www.hepsiburada.com/space-kamerali-lcd-monitor-4-3-inc-p-OTSPCGUAL90

İlk dikkatimi çeken ürün bu oldu. Ancak üründe bip ses uyarısı var mı göremedim. başka marka-model ürün kullanan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Herkese merhaba. 3D printer sahibi olan bir arkadaştan , 125x125x15 mm ebatlarında bir parça için yardım istemek durumundayım. 3d printer sahibi olan arkadaşlardan birisi yardımcı olabilir mi acaba ?
Merhaba. Note 4 kullanan birisi olarak , yakın zamanda bir telefon almayı planlıyorum. Az buçuk araştırmalarımı yaptım ancak , detaylara daha fazla hakim olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim. Önemli kriterlerimi yazayım, onun üzerinden düşünelim ;

1- Pil olarak Lityum iyon pil kullanmalı. ( Örneğin , polimer pil kullanması sebebiyle , one plus 6T tercihimden vazgeçtim )
2- En az Snapdragon 845 ( 855 li telefonlar zaten çok fazla çıkmadı yada çıkmak üzereler ) işlemcisi olmalı.
3- Kendi üzerinde 3.5mm ses çıkışı olmalı. ( Şarj soketini yıpratmamak adına , gerçi telefondan müzik dinlemediğim için jackı bile çok çok nadir kullanmaktayım , mp3 çalar kullanıyorum müzik için ) İphone gibi aparat üzerinden ses aktaran modellere bakmıyorum.
4- Daha çok Plus ( ekran olarak büyük olan) modellere bakıyorum.
5- Kablosuz şarj özelliği olmasa da olur. Ancak Kesinlikle QuickCharge 3.0 destekliyor olmalı.
6- Telefonu Amazon.de üzerinden getirtmeyi planlıyorum. Fiyat bandı olarak 650 Euro ( Takribi 4000 TL ) gibi birşey bakıcam , ( 720 Euro ( 4400 TL )yu aşamam gibime geliyor )
7- Kendi bünyesinde video oynatıcı , file explorer , foto galeri gibi önemli aplikasyonları barındırmayan ve Xiaomi gibi kendi içinde reklam gömülü modelere de kesinlikle bakmıyorum.

Temel olarak olmazsa olmazlarım bu şekilde , yardımcı olup fikir veren herkese şimdiden teşekkürler.
Herkese selamlar.

Dün bir sistem topladık. MSİ h170 gaming m3.. gtx 1060.. intel 7600k.. 8gb ddr4 single.

Kasa ve anakart yaklaşık 1sene oldu alınalı. İşlemci ve vga dün alındı.

Sistemi daha kurmaya geçemedim çünkü görüntü alamıyorum.

Anakart biosları sondan itibaren ;
7879Ca nvme desteği
C9 m2 desteği ve bazı iyileştirmeler.
C8 intel yeni cpu desteği temmuz 2016 da çıkmış.

Sorun şu.. pc den görüntü alamıyorum. Sistem çalışıyor.
Vga yı çıkartıp cpudan görüntü almaya çalıştım o da vermedi. Şimdi işlemci olmadan bios update i yapmak istiyorum ancak nasıl olabilir..

İşlemciyi çıkarıp 1060 kartla görüntü almayı denemedim henüz. Şimdi onu deneyeceğim.

Soru şu ; eski bir işlemci olmadan bios update i nasıl yapabiliriz..

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Selamlar.. dh uygulamasını nereden indirebiliyoruz ? Gplay de bir tane var ama trojen uyarısı veriyor.. sağlıklı bir link varmı acaba ?
Herkese selamlar.. Elimde Phobya Dc 12 400 pompa mevcut. Ancak bozuldu. Bunu tamir ettirebileceğimiz bir yer var mıdır ( İstanbul içi ). Şimdiden teşekkürler..
Herkese merhaba...

Eşimle beraber bir haftasonu yalova'ya gitmek istiyoruz. Gezme , yeme içme vs.. Bunun için otel - mekan tavsiye edebilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum. Hangi otel uygun ve kalınabilirdir ( bir gecelik için 500 TL otel parası vermek gereksiz , ucuz olsun , temiz olsun , wifi , duş olsun vs yeterli )..

"Rezervasyona gerek yok abi ,sen git pansiyon filan dolu ortalık kolundan tutup çekiyorlar zaten" gibi bir durum da vardır diye tahmin ediyorum.. Öyle mi yapmak daha mantıklı , yoksa gitmeden yer ayarlamak mı. Öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Meslek: 3D Modelleme
İlgi Alanları: Fotograf , Teknoloji , Muzik
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
ROG X299 E-GAMING II - i9 7940X - VENGEANCE PRO RGB 4x16 3600 - ROG STRIX 3080 - Sandisk Extreme Pro 500 - SB AE7 - PG348Q - AX1000 Ttn. - Silent Base 802 - CLAYMORE II Wireless - Aquaero CUSTOM Loop
Hakkımda:
---------------------------------------------------------------- Referanslarım ; ..Kendim.. Kötü Referans ; yalnızkral[/center]
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
PAGANI ZONDA
Mobil cihaz
Note 8 Pro 128
Operatör
Vodafone
ISS
Vodafone Net
Oyun Platformu
pc
Takım
Beşiktaş
TV
LG 49NANO816
Ses Sistemi
Yamaha rxv 663
Kulaklık - Amfi
Creative AE-7
İşlemci
Intel i9 7940X
Anakart
Asus X299 E-GAMING II
Sabit Disk
Samsung
Ekran Kartı
Asus ROG 3080
Kombi
Viessman
Modem
Air 5760
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.879
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.196
Konularının görüntülenme sayısı: 136.233 (Bu ay: 1.220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.