Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 bit kullanıyorum ve video izlerken bsplayer kullanıyorum. türkçe altyazıyı bir türlü göstermiyor. ingilizce altyazıda bir sorun yok. media player classic de ise herjangi bir sorun yok. bsplayer daha kolay ve her türlü ayarlamayı yapabildiğim için tercih ediyorum. özellikle altyazı boyutunu ve süreyi düzenlemede konusunda. bu sorunu nasıl çözebilirim. acaba kullandığım sürümden olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: SAMASRA

Arkadaşlar win 7'yi satın almak için illa 22 ekimi mi beklememiz lazım?Ben netten iso'yu çekip serial girsem orjinal olmaz mıİnternet üzerinden win 7 yi satın alamıyormuyuz?(Sadece ürün kodunu)

7loader ile orjinal oluyo zaten beklemene gerek yok geç bile kalmışsın

ilaç yapılarak orjinal mi oluyormuş bana ciddi cevap verin lütfen ben hangi ilaç işe yarıyor ya da win 7 yi hangi ilaçla aktifleştiririm demedim win 7 yi 22 ekimden önce yasal olarak satın almak mümkün mü ? Dedim lütfen sorumu iyi okuyunuz

Microsoft TechNET ve MSDN üyesiysen, evet.

Bazı markalar, içinde Windows Vista yüklü olan masaüstü veya dizüstü bilgisayar satın alacaklar için de ücretsiz olarak Windows 7'yi erkenden kargoyla eve getirme uygulaması yapıyordu. (Bunda da Windows 7'nin istediğimiz sürümünü seçme olanağımız var mı, yoksa onların belirlediği sürüm mü gelecek; onların belirlediğiyse Ultimate mi olacak, yoksa daha ast sürümlerden mi olacak, bilmiyorum.) Bu kampanyalar hâlâ sürüyor mu, haberim yok.

Bunlar dışında Windows 7'nin orjinalini yasal olarak erkenden elde etmek için alternatif yol bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Eylül 2009; 19:20:12 >
  • sağolasın
  • 1 - Arkadaşlar Benimde Sorum olacak bu indirdiğimiz win7 ultimate tr x64 boot lumudur kendinden yoksa illa bide xp de uğraştığımız gibi bi bootlu bi dvd mi hazırlıcaz ?

2 . arkadaşın dediği gibi bu vista yüklü gelen bilgisayarlar örneğin Hp ben win 7 istiyorum dediğim zaman kargoyla bana win7 mi yollayacak orayı tam anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbye -- 1 Eylül 2009; 19:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbye

1 - Arkadaşlar Benimde Sorum olacak bu indirdiğimiz win7 ultimate tr x64 boot lumudur kendinden yoksa illa bide xp de uğraştığımız gibi bi bootlu bi dvd mi hazırlıcaz ?

2 . arkadaşın dediği gibi bu vista yüklü gelen bilgisayarlar örneğin Hp ben win 7 istiyorum dediğim zaman kargoyla bana win7 mi yollayacak orayı tam anlamadım

1. internetten indirdiğin .iso dosyasını direk yazdıracaksın dvdye. Zaten bootlu olarak geliyor.

2. 26 hazirandan sonra aldıysan eğer hp nin sitesinden ücretsiz windows7 isteyebilirsin.
  • arkadaşlar kafam iyice karıştı win7 7600 son sürüm rtm x64 tr oem i çıktımı piyasaya
  • oem retail ne fark ederki?Orjinal tr iso çıkmış işte
  • ilaçlarken sorun oluyo realitesi kardeş o yüzden oem
  • Bende Retail versiyon vardı lisansladım fistik gibide oldu
  • oem sürümleri indirdim fakat yapmak istediğim birşey var.nlite benzeri bir programla office,winrar,winamp,sürücüler,vb... programları isoya gömmek istiyorum bunları yapabileceğim bir program var mı? nlite ile win 7 olmuyor sanırım..
  • bu gece itibariyle windows 7ye geçmiş bulunuyorum hiç vista kullanmadım ama win7ye hemen alıştım

xpde i7 işlemci ve gtx260 ile açılmayan!!! prototype müthiş çalışıyor win7de ve xpye geri dönmeyi asla düşünmüyorum

bide indirdiğim win7de bütün32 bit ve 64bit sürmler var nasıl sığdırmışlar anlamadım üstelik hepsi türkçe (4 ayak üstüne düştük resmen)32bit ultimate kurdum şu an ram 2gb yılbaşına kadar 6gb ram alıp 64bit geçeceğim inşallah
  • Anamm.. Bu nedir yav.. Arkadaşlar ; Haftada bir sistem değiştiren birisi olaraktan , bu akşam xp den win7 32 ( aynı zamanda bu akşam indirdim , şu Türkçe ISO olan sürümü ) ye geçiş yaptım tekrar.. Daha önce karşılaşmadığım , " başlat menüsünden program kaldırmak , başlat menüsüne tutturmak v.s. " gibi işlemleri yapamıyorum.. seçenek var ama işlemiyor.. Varmı bu konuda tecrübesi yada fikri olan.. Bir programın kısayolunu başlat menüsüne tutturamıyorum , yada başlat menüsünden bir öğe çıkaramıyorum..

Edit ;

Sorunu buldum herhalde.. Saçma ama buldum.. Sorun ; başlatdaki varsayılan programlarla varsayılmayan ( öyle denir herhalde ) programlar arasında ince bir çizgi var.. çizgiden yukarısı başlat menüsü , aşağısı ise kasımpaşa olarak geçiyor herhalde.. çizginin altındaki nesneleri yukarı kaydırınca , başlat menüsünden kaldır diyebiliyorum.. bullshit this & fakin_ms ayrıca.....!!!

Edit ;

Yok yav.. olmamış hala.. hala o çizgi saçmalığı var.. ayrıca başlat programlar'daki kısayolları tuttur diyemiyorum hala..:S bullshit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 2 Eylül 2009; 8:18:13 >
  • @midasbilisim
    quote:

oem sürümleri indirdim fakat yapmak istediğim birşey var.nlite benzeri bir programla office,winrar,winamp,sürücüler,vb... programları isoya gömmek istiyorum bunları yapabileceğim bir program var mı? nlite ile win 7 olmuyor sanırım..

nLite windows XP içindi hocam o burada çalışmaz. Vista için çıkan vLite ile birşeyler yapabilirsin.
    yalnız okuduklarıma ve kendi tecrübeme göre en azından sürücü gömmek çalışmıyor.
    sanırım bu konuda Vista ile win7 arasında epey değişiklikler olmuş, sürücü modelinde - sen yine de dene istersen.
    benim şu ana kadar vLite (son sürüm 1.2) ile başardığım şey tüm benim için gereksiz dosyaları silip kurulum DVD sini 3,1GB dan 1.8GB a küçültmek.
    genelde portable yazılım kullandığım için dvdye yazılım gömmeye hiç gerek duymadım.
    o yüzden çalışıyor mu bilmiyorum. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: mrbye

1 - Arkadaşlar Benimde Sorum olacak bu indirdiğimiz win7 ultimate tr x64 boot lumudur kendinden yoksa illa bide xp de uğraştığımız gibi bi bootlu bi dvd mi hazırlıcaz ?

1. internetten indirdiğin .iso dosyasını direk yazdıracaksın dvdye. Zaten bootlu olarak geliyor.

2. 26 hazirandan sonra aldıysan eğer hp nin sitesinden ücretsiz windows7 isteyebilirsin.

Teşekkürler direk DVD ye yazıyorum o zaman
    laptop u 29 ağustosta aldım hala elime geçmedi bile kısmetse bugün
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoli1970 -- 2 Eylül 2009; 9:26:10 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Geçen gün itibariyle XP'ye veda edip Windows 7 Enterprise Edition'ı yükledim bilgisayarıma. Sistemimde raid kurulu ve Windows 7 de raidi sürücü istemeden tanıdı. Fakat ne yaparsam yapayım bilgisayar açılırken bootmgr hatasını alıyorum. Bu hata ile ilgili bir kaç çözümü denememe rağmen sonuç alamadım. Bilgisayarı Windows 7 cd si ile başlatıp "startup repair" yaptım, komut ekranında "bootrec /rebuildbcd" ve "bootrec /fixboot" komutlarını çalıştırdım fakat bir çözüm elde edemedim. Acaba sorunum raidden mi kaynaklı? Yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@midasbilisim
    quote:

oem sürümleri indirdim fakat yapmak istediğim birşey var.nlite benzeri bir programla office,winrar,winamp,sürücüler,vb... programları isoya gömmek istiyorum bunları yapabileceğim bir program var mı? nlite ile win 7 olmuyor sanırım..

nLite windows XP içindi hocam o burada çalışmaz. Vista için çıkan vLite ile birşeyler yapabilirsin.
    yalnız okuduklarıma ve kendi tecrübeme göre en azından sürücü gömmek çalışmıyor.
    sanırım bu konuda Vista ile win7 arasında epey değişiklikler olmuş, sürücü modelinde - sen yine de dene istersen.
    benim şu ana kadar vLite (son sürüm 1.2) ile başardığım şey tüm benim için gereksiz dosyaları silip kurulum DVD sini 3,1GB dan 1.8GB a küçültmek.
    genelde portable yazılım kullandığım için dvdye yazılım gömmeye hiç gerek duymadım.
    o yüzden çalışıyor mu bilmiyorum. kolay gelsin.

desene bu iş zahmetli olacak
  • Service Pack 1 ne zaman çıkar acaba ya da çıkar mı? Microsoft'un klasikleri arasına girdi bu Service Pack'ler.
  • ben şuan internetten retail olanını indiriyorum acaba bu Retail i kurarken format atıp mı kursam yoksa win7 nin üstüne mi kursam bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Service Pack 1 ne zaman çıkar acaba ya da çıkar mı? Microsoft'un klasikleri arasına girdi bu Service Pack'ler.

hocam naptın ya adamlar daha win7 nin resmi satışına başlamadılar
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.