V

Binbaşı
26 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 145 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sony Vaio PCG-71211m laptopuma ram takviyesi yapmak için 2 adet kingston 4GB ram satın aldım.
Ama ramlari takınca windows açılmıyor. Ya windows açılırken mavi ekrana düşüyor yada en baştan açılmaya çalışıyor.
Windows u sıfırdan kurmak istediğimden aynı şeyler oluyor. Bios da 8GB ram olarak görünüyor.
Ram ları tek tek de taksam aynı sorunu yaşıyorum.

Laptop da takılı olan ramlar.
Laptop Yeni Ram Sorunu

Yeni aldığım ramlar.
Laptop Yeni Ram Sorunu
İş yerinde NAS326 server mevcut. Herkes servera giriş yapabiliyor ama 1 pc de dosya gezgini üzerinden \\nas326 yazınca giriş yapamıyorum.
Chrome üzerinden //nas326 yazınca server ın arayüzüne girebiliyorum.
Dosya gezginin den isehttp://ftp://nas326 yazınca dosyaları görebiliyorum. Bu şekilde erişmek işime yaramıyor.

Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim.
Resimde görüldüğü üzere manifolt un altındaki parçada kırık civatayı (saplama) çıkaramıyorum. WD-40 ve fren hidroliği sıktım ama nafile çıkmıyor. Parçayı tornacıya götürmek için sökeyim dedim ama egzoz ile birleştiği yerdeki civatalar kaynamış.

Linkteki ters kılavuz ucu ile sökebilir miyim.
Sizin başka öneriniz var mı?
https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/mannesmann-529-5-s-ters-kilavuz-takimi-5-parca-489681355

Manifolt daki Civatayı Nasıl Çıkarırım
Arkadaşlar laptop Asus N580VD ve usb 3.1 girişi mevcut. 2. büyük monitör kullanmak için usb 3.1 to hdmi çeviri satın aldım ama hdmi çıkışından görüntü alamadım. Çeviricinin usb çıkışında sorun yok çalışıyor. Sizce görüntü almak için ne yapabilirim.

USB 3.1 TO HDMI Sorunu
Otobüsde iken birisi oynarken gördüm. Resimdeki oyunun ismini bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Ayrıca verdiğim youtube linkinde de 50. saniyeden itibaren nasıl oynandığını görebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=Ny_9qjuAkjs

Bu Oyununun İsmi Nedir?
http://www.ebluetimes.com/en/ProductView.asp?ID=205&SortID=195
Elimde bu üründen mevcut. Benzer özelliklerdeki cihazın yazılımını reset düğmesine basılı tutarak yükledim. Ama uyumsuz olduğu için eski yazılımı yüklemek istiyorum ama reset düğmesine basılı tutarak cihazı açıyorum. Ama bir türlü yazılım yükleme menüsü gelmiyor. Cihaz normal olarak açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya yazlım yüklemek için başka yöntem varmı.
Egreat M34A ile http den premium üyelik ile download yapmak istiyorum, ama program bulamadım. Önceleri Download Manager v3.0.7 diye program kullanıyordum, programı aradım ama bulamaım (en son versiyonlarını bile). Elinde download manager programı olan varsa rapid de felan yükleyip paylabilir mi.
Bir de Pyload diye program var, ama nasıl kurulduğunu anlamadım.
Evimde dreambox uydu ve egreat media player var. Bunlar aynı ağa bağlılar. Evdeyken ikisinede FTP ile erişebiliyorum. Ama dışarıdan da erişmek istiyorum. Dreambox a dışarıdan erişim sağlıyorum. Modem de 21 portunu dreambox un ip numarasına yönlerdim. Egreat a da erişmek istiyorum. Bu işlemi nasıl yaparım.
Depolama için kullandığım hdd mi düşürmek sonucunda okuma kafası doğru dürüst çalışmaz hale geldi. İlk başlarda taktığım zaman bir süre bekledikten sonra hdd nin içindeki dosyaları felan görebiliyordum. Ama şimdi windows hdd yi görmüyor. Pc yi açtığım zaman hdd çalışma sesi çıkarıyor ve bir süre sonra sanki kendini kapatmış gibi ses çıkarıyor. Hdd ye dokunduğum zaman hiç bir titreme yapmıyor. Bütün bu işlemler windows altında yapılmakta. Hdd nin içini görmek için başka program varmı veya nasıl görebilirim. Sadece bana lazım olan klasörlerin ve dosyaların ismi.
E-devlet şifresi almak istiyorum, ama çevremdeki ptt şubelerinde bitmiş durumda. Bağcılarda oturuyorum ve Bağcılar, Şirinevler, Bakırköy ptt şubelerinde bitmiş durumda. 1 hafta içinde gelecek deniyor ama benim o kadar zamanım yok. Yurtdışına çıkacağım ve bir dahaki gelişim de uzun sürer. Bağcılar a yakın çevrede misal Sefaköy, Ataköy, Halkalı , Güngören tarafında elinde bulunan ptt şubeleri varmı ve yoğunluk ne durumda. Yakın zamanda alan varmı.

Benim öğrenmek istediğim. Yurtdışında buradaki Türk firması için çalışmaktayım ve SSK mı yatırıyorlarmı. E-devlet şifresi olan birisine ssk numaramı versem öğrenebilirmi. SSK numaramı birine vermemin bana zararı dokunurmu.
Hakkında
İlgi Alanları: sadece bilgisayar
Forum İmzası:
AMD AM2 X2 5000+ COBRA (2,6@3,0 GHZ) / ABIT KN9S NFORCE 550 / 512 MB XPERTVISION HD4850 DDR3 PCI-E / 4x1 GB OCZ+CRUCIAL DDR2 800 / 80 GB SEAGATE SATA2+1 TB SAMSUNG SATA2 / 16X SAMSUNG DL DVD-RW+16X LG DVD-RW / SKYSTAR 2.6D DIGITAL / CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 / THERMALTAKE W0116RE 750 WATT TOUGPOWER PSU / X - WARRIOR MODLU KASA / 22" ASUS VW222S LCD
Forum İkinci El İmzası:
referans : halit61, levent_yavuz, ertungaa,mmccss, demircibu, erdoğan alper (nickini unuttum), sugarcocuk1, vision, yugams, öztin, erencosgun, juti34, veron, Lacrymatoire, iliadin, tupcu_osman, tenahiz(rapid), bormenit, ardasarp, tonymontana3242, fantayapar, SworD1(rapid), TRQX(rapid), sener3e, levent.kirca(rapid), assi (rapid), DigitalWorld, hot_sauce, hksdejavu, Blackrua(rapid), revenger11(rapid), beethoven111(rapid), darkcondor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.330
İkinci El Bölümü Mesajları: 341
Konularının görüntülenme sayısı: 14.339 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.