Service Pack 1 ne zaman çıkar acaba ya da çıkar mı? Microsoft'un klasikleri arasına girdi bu Service Pack'ler.
hocam naptın ya adamlar daha win7 nin resmi satışına başlamadılar
Windows 8'in Pre-Alpha çalışmalarına başladığı iddia edilen Microsoft, Windows 7 Service Pack 1'i bile düşünmüştür şimdiden.
service pack 2010 yılının ıkıncı yarısında service pack 2 ıse 2011 de cıkacagını zaten microsoft acıklamıstı gecmıs sayfalarda bu bılgıler mevcut..
Orijinalden alıntı: emrahcoo
Arkadaşlar bende orjinal türkçe oem Win7 var şimdi bu rtm çıktı içerik olarak farklı mı?Format atıp rtm yi yüklememe gerek varmı acaba?
Sizde RC versiyon kurulu ise RTM'den sonra çıkan güncellemeleri update üzerinden veya başka bir yolla alamazsınız. Mutlaka RTM versiyonu yüklemelisiniz
Ayrıca RC ile RTM arasında gözle görülür farklılıklar olmasada kaput altında yani sistemin çekirdeğinde mutlaka değişiklikler yapılmıştır.
Rc değil 7600 16385 sürümü var ama oem orjinal türkçe şuanda da rtm çıktı en son bunların arasında bir fark var mı tekrar rtm yi yüklemem gerekir mi diye soruyorum.
@midasbilisim
quote:
desene bu iş zahmetli olacak
en azından vLite ile evet, malesef. ayrıca geliştiricinin şimdilik vLite'ın win7 versiyonu çıkarmayı iş yoğunluğundan dolayı düşünmediğini okumuştum.
ama geçenlerde ilginç birşey buldum, kendim denemedim ama belki işine yarayabilir.
Windows 7 RTM Build 7600.16385 OEM PREINSTALLATION KIT diye bir yazılım var. bununla Microsoft'un OEM partnerleri satacakları bilgisayarla kurmadan önce Win7'yi kendi ihtiyaçlarına göre değiştirebilyor. sürücü ve yazılım entegre edebiliyor, otomatik olarak yazılım kurulumu başlatabiliyor vs. sanırım sana bu tür birşey lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
@midasbilisim
quote:
desene bu iş zahmetli olacak
en azından vLite ile evet, malesef. ayrıca geliştiricinin şimdilik vLite'ın win7 versiyonu çıkarmayı iş yoğunluğundan dolayı düşünmediğini okumuştum.
ama geçenlerde ilginç birşey buldum, kendim denemedim ama belki işine yarayabilir.
Windows 7 RTM Build 7600.16385 OEM PREINSTALLATION KIT diye bir yazılım var. bununla Microsoft'un OEM partnerleri satacakları bilgisayarla kurmadan önce Win7'yi kendi ihtiyaçlarına göre değiştirebilyor. sürücü ve yazılım entegre edebiliyor, otomatik olarak yazılım kurulumu başlatabiliyor vs. sanırım sana bu tür birşey lazım...
bir deneyelim bakalım aradığım şey bu olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Amato
ilaçlarken sorun oluyo realitesi kardeş o yüzden oem
hmm bende retaili niye aktive edemedim diyodumbenim hemen oem win 7 bulmam lazım
Sanal sürücü oluşturmak için hangi programı kullanıyorsunuz 64 bit için (RTM)
yaw arkadaşlar bilgisayarımda asus maximus formula ana kart var. x38 chipsetli bir model.iki LAN girişi mevcut. bilgisayarı her açtığımda sağ alt köedeki internet durum göstergesinde ünlem işareti oluyor.ve ağ bağdaştırıcıyı bir kere devredışı bırakıp tekrar etkin hale getirmedikçe internet düzelmiyor. acaba bu sorun windows7 den midir yoksa anakarttan mıdır?bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar Yeni aldığım hp ürünün hp sitesinden windows 7 yükseltmesini istedim fakat beni arvato denen bi siteye yönlendirdi ve siteye seri no falan girince 44$ para istedi hani ücretsizdi bu ? yoksa bu 44$sadece kargo ücreti falanmı?
quote:
Orijinalden alıntı: visualize
Sanal sürücü oluşturmak için hangi programı kullanıyorsunuz 64 bit için (RTM)
Daemon tools iyidir
alcohal 120 wın7 de calışan en ıyı sanal surucu.deamn ıcın sorun yasayabılırsınız..(ilaç vs)
Beyler belki alakası yok gibi ama var allah rızası için sizden yardım istiyorum
şimdi resimdeki gibi 4 tane ben I ile sürücü K birleştirmek istiyorum nasıl yapıcam I veri yok K çok az nasıl yapacaz?
birde disk yönetimi açılmıyor?
Resim nerde? Bahsettiğin konu disk bölümlerini birleştirmek ise Acronis Disk Director ile yapabilirsin..
64 bit sürümünü kurucam bende fakat dfi 'ın siteden baktımda driver filan yok görünürde.Elbet bi çözümü yazılmıştır burda ama şimdi 158 sayfa aramayalım Bu driverları nasıl yapıcaz. Vista 64 driverlarıyla mı çözücez işi ?
arkadaşlar geçen gün bi arkadaş foruma linkler verdi Windows 7 DVD Turkish diye hemen silindi tabi mesajı o linkler doğrumuydu acaba
Arkadaşlar bende 3 tane bölüm C D E
C:XP D:DEPO E:WİN7
açılışta hangisi açılsın diye soruyor fakat win7 silmek istiyorum nasıl yaparım elle silsem sorun hallormu?
sıfırdan kurulum yaparken c'ye ve e'ye format atabilirsin
yok şuan xp kullacam kasımda felan geçicemde başka yolu yokmu formatsız?
quote:
Orijinalden alıntı: spike_lee
yok şuan xp kullacam kasımda felan geçicemde başka yolu yokmu formatsız?
Windows XP'den aç.
Bilgisayarım'dan E sürücüsüne sağ tıkla ve "Biçimlendir..." öğesine tıkla. (E'nin içinde Windows 7 dışında önemli verilerinin olmadığını düşünüyorum. Varsa, D'ye yedekle tabii.)