Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı sürümlerde İnternet Explorer 8 olmayacaktı. Bu Avrupa birliği üyesi ülkeler içinmi geçerliydi, ya da tüm Avrupa ülkeleri içinmi arkadaşlar?
  • 2010 da Windows 8 geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw
  • quote:

Orijinalden alıntı: raverss

2010 da Windows 8 geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw

gerçeği yansıtmıyor :)
  • Soldaki 32 bit sağdaki 64 bit 2 side hemen kurulum sonrası alınan ekran görüntüleri 64 bit in yazı karakterlerine dikkat edin çok daha belirgin kalın gibi neden acaba?

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raverss

Soldaki 32 bit sağdaki 64 bit 2 side hemen kurulum sonrası alınan ekran görüntüleri 64 bit in yazı karakterlerine dikkat edin çok daha belirgin kalın gibi neden acaba?

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Denetim masası, Yazı Tipleri altında "ClearType metnini ayarla" seçeneğini seç. Adımları gözüne hoş gelecek şekilde uygula. düzelir.
  • --------------------------------------------------------------------------------

Windows 7 x64 kullanıyorum, (XP ve Vistadan sonra yeni geçtim)

Dvd-BR-Hd- Ripleri media player classic sorunsuz bir şekilde açarken BSplayer Pro son sürümü açmıyor, ses geliyor ama görüntü yok...

BSplayer farklı bir codec kullanmaya çalışıp görüntüyü gösteremiyor mu acaba, anlamadım gitti...

Sorunu nasıl düzeltebilirim...

K-lite son sürümünü kullanıyorum codec olarak da....
  • Arkadaşlar bende 7600 rtm yi indiriyorum suan yalnız formata gerek varmı bunu kurmak için dvd ye felan cekmek gerekiyormu ilk defa kurcam da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Arkadaşlar bende 7600 rtm yi indiriyorum suan yalnız formata gerek varmı bunu kurmak için dvd ye felan cekmek gerekiyormu ilk defa kurcam da?

Ben Daemon Tools ile kurmuştum. Dvd çekmene gerek yok yani. Kurulumu da sıfırdan yapsan daha iyi.
  • Saol hocam bi insin de sorunla karşılaşırsam yazarım buraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Arkadaşlar bende 7600 rtm yi indiriyorum suan yalnız formata gerek varmı bunu kurmak için dvd ye felan cekmek gerekiyormu ilk defa kurcam da?

Eğer sıfırdan kurmak istiyorsan, evet, indirdiğim ISO dosyasını bir boş DVD'ye çekmen lazım.

Eğer önceki işletim sistemini kaldırıp sıfırdan ve sadece Windows 7 Build 7600'ü kurmak istiyorsan, format şart. O da basit zaten. Sabit disk bölümleri listesi çıkacak. Format atmak istediğin bölümü (C, D, E...) seçip alttaki silgi simgeli "Format" tuşuna tıklayıp bekle. Sonra devam et, Windows yüklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Eylül 2009; 13:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!
    Ben Daemon Tools ile kurmuştum. Dvd çekmene gerek yok yani. Kurulumu da sıfırdan yapsan daha iyi.

Daemon Tools ile nasıl kurdunuz format atarak mı? Yoksa yülkseltme mi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Daemon Tools ile nasıl kurdunuz format atarak mı? Yoksa yülkseltme mi yaptınız?

Daemon Tools ile format atarak kurmak zaten mümkün değil. Çünkü Daemon Tools, bir işletim sisteminin altında çalışan bir program.

Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, önceki sürümlerinin (Alpha, Beta, RC) biri olan Windows 7 gibi bir işletim sisteminin altında çalışan bir programdan Windows 7 Build 7600 ISO'sunu açıp, çalıştırıp, 'format atarak' sıfırdan yeni bir işletim sistemi kurmak mümkün değil, çalışmakta olan bir işletim sistemini kaldıramayacağımız için. Çünkü bu işlemleri Daemon Tools yaptırıyor, Daemon Tools'u da o an kullandığımız işletim sistemi çalıştırıyor.

Daemon Tools ile açıp kurarken ancak yükseltme yapabiliriz. Sıfırdan kurmak istiyorsak indirdiğimiz ISO'yu boş bir DVD'ye çekip, bilgisayarın Boot ayarlarını DVD-R sürücüsüne ayarlayıp, kurulumu oradan (çektiğimiz DVD'den) açmak ve format atarak yüklemek şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Eylül 2009; 13:30:37 >
  • Arkadaşlar bende orjinal türkçe oem Win7 var şimdi bu rtm çıktı içerik olarak farklı mı?Format atıp rtm yi yüklememe gerek varmı acaba?
  • Açıklama için teşekkürler @:AlacaKaranlık:. Şuan elimde Windows 7 x64 ingilizce x64 & x86 türkçe versiyonları var ama gidip DVD alıp format atmaya üşeniyorum

quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaşlar bende orjinal türkçe oem Win7 var şimdi bu rtm çıktı içerik olarak farklı mı?Format atıp rtm yi yüklememe gerek varmı acaba?

Sizde RC versiyon kurulu ise RTM'den sonra çıkan güncellemeleri update üzerinden veya başka bir yolla alamazsınız. Mutlaka RTM versiyonu yüklemelisiniz

Ayrıca RC ile RTM arasında gözle görülür farklılıklar olmasada kaput altında yani sistemin çekirdeğinde mutlaka değişiklikler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 1 Eylül 2009; 13:40:14 >
  • kullandığımız sürüme nereden bakacağız
  • Win 7 de 720p 1080p HD Filmlerin Performansi nasil, Madem Konu Kapanmis..

VLC Player da Sorunlar Olusuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koxp94

kullandığımız sürüme nereden bakacağız

Windows'un Not Defteri, Paint, Hesap Makinesi gibi programlarından birini aç. "Yardım" menüsünde "... Hakkında" öğesine tıkla. Çıkan pencerede Windows'un sürümü yazacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Win 7 de 720p 1080p HD Filmlerin Performansi nasil, Madem Konu Kapanmis..

VLC Player da Sorunlar Olusuyor mu ?

Gom Player ile 720p Film izledim hiç sorun yaşamadım. Filimlerle ilgili benimde bir sorum olucak.

19" LG 1440*900 çözünürlüğünde bir monitörüm var ben bu monitör ile 1080p filim izleyebilirmiyim?

Eğer ki izleyebilirsem 1080p filimler 1440*900 pikselde mi açılır?

Yoksa orjinal çözünürlüğünde açılırda ben filimin bir kısmını göremezmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 1 Eylül 2009; 13:47:49 >
  • Merhaba arkadaşlar;

Ben Vista SP2 kullanıcısıyım. Bu akşam Win7'ye geçmeyi düşünüyorum. Vista üstüne mi kurulum yapsam yoksa temiz kurulum mu yapsam karar veremedim. Avantajları-dezavantajları nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kharia

Merhaba arkadaşlar;

Ben Vista SP2 kullanıcısıyım. Bu akşam Win7'ye geçmeyi düşünüyorum. Vista üstüne mi kurulum yapsam yoksa temiz kurulum mu yapsam karar veremedim. Avantajları-dezavantajları nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Onu Dusunuyorum fakat ben sp1
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.