Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16385 x64 düştü
  • yaw gncler burda cogumuz 6xxx surumunden beri ha bire format atiyoz.bu hard disklerde bize format atmasin sonra? :))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

yaw gncler burda cogumuz 6xxx surumunden beri ha bire format atiyoz.bu hard disklerde bize format atmasin sonra? :))))))

Format atmak yerine update yapsanız sizin için daha kolay olur
  • upgrade daha uzun sürüyor ve en iyi sonucu almak için temiz kurulum çok önemli.

artık sona geldik zaten. istesek de çıkmayacak artık başka sürüm. finale geldik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

upgrade daha uzun sürüyor ve en iyi sonucu almak için temiz kurulum çok önemli.

artık sona geldik zaten. istesek de çıkmayacak artık başka sürüm. finale geldik...

Bu sözünü yaz bi yere eğer başka bi yeni sürüm çıkarsa ki büyük bi ihtimal çıkacak alıntı yapar rezil ederim seni
    Bu kadar emin konuşmaBence çıkacak bi sürüm daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 17 Temmuz 2009; 0:53:59 >
  • %99 bu son sürüm sadece en versionu.mg versionu cıkıcak sadece ama sürüm numarası değişmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Bu sözünü yaz bi yere eğer başka bi yeni sürüm çıkarsa ki büyük bi ihtimal çıkacak alıntı yapar rezil ederim seni
    Bu kadar emin konuşmaBence çıkacak bi sürüm daha

ben zaten son çıkanı final olarak kabul ettiğim için öyle yazdım. ama eğer o ''very very possible'' final değilse tabiki yenisi (final) çıkmak zorunda. suç bende değil.
  • Bazı arkadaşlar pm atıyorlar " nerdeymiş nerde çıkımış göremedim ben hala, bi link ver bakam " gibi saçma sapan msjlar atamayın isteyen adam doğru düzgün ister onlarda pm'lerini aldı zaten. Noluyor bu yeni nesile bir türlü anlamış değilim
  • Nihayet sızdı x86 & x64. Umarım final budur
  • @x264 sürüm numarası değişmese bile ms'nin multilang. sürümünde değişliklik yapıp yapmayacağını bilemeyiz..Adamlar daha imzalamadık diyor..Şu anki sürümlere güvenmiyorum resmi değil çünkü.. Ben işimi sağlama alıp multilang. sürümünü indireceğim..Hiç olmassa içimde şüphe olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 17 Temmuz 2009; 2:21:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

@x264 sürüm numarası değişmese bile ms'nin multilang. sürümünde değişliklik yapıp yapmayacağını bilemeyiz..Adamlar daha imzalamadık diyor..Şu anki sürümlere güvenmiyorum resmi değil çünkü.. Ben işimi sağlama alıp multilang. sürümünü indireceğim..Hiç olmassa içimde şüphe olmaz

haklısın biraz daha beklemekte yarar var bende çıkan 3 ara sürümde bir yükleme yapıyorum artık bu sürümlerde son olsa da bu rc fırtınası bitse

gene de son x64 versiyonunu çektim multi çıkınca onuda çekerim yarın kurarım herhalde , gözle görülür bir farklılık olmayacağını biliyorum ama gene de çekirdek mimarisi daha stabil olacaktır.

son çıkan rtm leri kuranlardan bilgi alalım, ne gibi farklılık hissettiniz ya da rtm de farklı neler var ?
  • 7600 x64 kullanıyorum birkaç gündür şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Programlarla herhangi bir uyum sorunu yok. Şu anki beta sürücülere dahi gta 4 te xpden birkaç fps daha fazla değer gördüm ama oyunun yükleme süreleri Xp ye göre uzun(sadece gta 4 yükleyebildim birkaç günde). Sanırım yeni sürücülerle bu sorun giderilecektir. Photoshop açılma süresi ise XP ye göre çok daha hızlı diyebilirim, 3 gb hafızanın %30-45 ini kullanıyor boştayken ve açılmasıda gayet hızlı. Şimdilik bu kadar incelemeye devam ediyorum bende işletim sistemini
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazzotti

Nihayet sızdı x86 & x64. Umarım final budur

ne? ne zaman? harbi mi? vay.......!
    eğer multi language ise kesin finaldir
  • multı hafta sonu cıkıcak denılıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

Maalesef vista 64bit sürücülerini de vermemişler. Hatta global sitesinden falan da baktım yok. Samsung gibi bir firma vista 64 bit sürücülerini nasıl olurda hazırlamaz. çok sinir bir durum. Neyse yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Ben sanırım tekrar vistaya döneceğim. Sürücüler hazırlanınca tekrar win 7 yüklerim. Çünkü gerçekten hızlı çalışıyor.

Burası yardımcı olacaktır...
    http://www.n o tebook.gen.tr/modeller/122/Samsung-Q310-Q310-AS02TR.html
  • Evet arakadaşlar nihayetinde bende 64 bit rc kervanına katıldım.

kurulum sırasında hiçbir sorun yaşatmadı tr dil dosyasınıda ekledikten sonra geriye kalan 3 adet driveride sitesinden basit bir şekilde indirerek kurdu.

ve belirgin bir şekilde göze çarpan birkaç şey farkettim.

1. işletim systemi 400 küsür ram kullanıyor ve systemin geriye kalan ram ın bir miktarını hazırda bekletiyor lakin burada dikkat çeken olay systemi 1,5 gb ile başlattığımızda ram kullanımı 600 mb civararında oluyor 4 gb takıp başlattığımızda ise ram kullanım oranı 1300 olarak görünüyor lakin systemde kesinlikle göze çarpan bir hız görülmekte.

2. olarak gözüme çarpan olay ise benim notebook ta undergraund oyununda sorun yaşıyordum xp de oyun başlamadan donuyordu vistada oyuna girerken donuyordu dün sadece meraktan bu oyunu kurdum ve sorunsuz bir şekilde oynadım.

3.olarak önemsiz ama gözüme çarpan olay ise windows update sitesindeki hız oldu.

şimdiye kadar kötü giden herhangi birşey yok ve kesinlikle kullanılmasını tavsiye edebileceğim bir yazılım.

Bunun yanında canımı sıkan bir olay ise hızlı başlat olayını görememiş olmamdır.

Final sürümünü sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Bunların dışında ustatlara bir sorum olacak benim makinede ati 2400 serisi ddr 400 256 mb paylaşımsız ekran kartı mevcut lakin win 7 de bunu 128 mb olarak görmektedir bunun nedeni hakkında fikir sahibi olan bir arkadaşımız varsa cevabını bekliyor olacağım.
    xp de sorun yapmıyor 256 olarak görüyordu bunun yanı sıra vistada da 128 olarak gördüğüne şahit olmuştum. notebook model msi ex 610
  • hızlı başlat için windows 7 hızlı başlat yazabilirsiniz google'a
  • ARKADAŞLAR BU NEDİR BİLEN VARMI ?

--------------------------------------------------------------------------------
    From: Microsoft@newsletters.microsoft.com
    To: gitarxtanbul@msn.com
    Subject: Welcome to Windows 7 RC
    Date: Thu, 16 Jul 2009 14:58:14 -0700

Sign up for newsletters | Update your profile
    Windows 7 Release Candidate

Notice: Downloads will end August 20

Thanks for all your help building Windows 7. We are on our way to the last big milestone: Release to Manufacturing. Starting on October 22, you’ll see it on PCs and store shelves. As we gear up for that, it’s time to wind down the Release Candidate testing program.

If you or a friend needs a download, you’ve got time. We’ll continue to offer the RC download until August 20, 2009. After that, you won’t be able to get the download, but if you have the bits, you can still install the RC and get a key if you need one. (To get a key, just go to the Downloads page and follow the instructions.)

Tell us what you think. If you’re using the Windows 7 Release Candidate, we hope you like what you see. Let us know -- go tohttp://input.microsoft.com and tell us what you think. You’ll be able to give feedback on various aspects of the operating system.

Got the RC and need help? Experts on the Windows 7 Forum can help answer your questions. The forum also gives you a way to share what you’ve learned with other people.

Essential resources

- The Installation Instructions give you the info you need to get started.
    - To get more information about Windows 7, such as feature descriptions, visit the Windows 7 website.
    - Looking for technical help or information? Here are a few sources:

- The Windows 7 online forums are a great place to start.
    - You can keep up to date on news about Windows 7 on the team blog.
    - To get more general information on Windows, make sure you’re subscribed to the Exploring Windows newsletter.
    Thanks again for your investment in Windows 7.

The Windows 7 Team

Resources:

• Download Page
    • Installation Instructions
    • FAQ
    • Windows 7 Forum
    • Get Windows Live
    You are receiving this important message about Windows 7 because you downloaded the Beta or RC from either TechNet, MSDN or the Windows web site.
    Microsoft respects your privacy. Please read our online Privacy Statement.
    Microsoft Corporation
    One Microsoft Way
    Redmond, Washington, USA
    Sign up for newsletters | Update your profile
    © 2009 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 17 Temmuz 2009; 14:25:49 >
  • quote:

7600 16384 x64 update yaparak yukseltım 20 adet program yuklu 8400 intel islemcı 4 gb dual ocz ram ıle 40 dakıka tamamladı
    update yaparak programların bazılarında sorun yasadım tekrar sılıp yukledım duzeldı sadece e2esoft cam wındow medıplayer goruntuyu sanal webcama
    etrelnal source yanı goruntu otamatık aktarma yapmadı daha oncekı surumde sorun yasamamıstım temız kurulum yaklasık 15 20 dakıka daha erken yukluyor Temız kurulum tabıkı daha ıyıdır ama hardısk senede bırkez veya ıkı kez her ıhtımale karsı format atıyorsam wındows 7 yaklasık 10 versıon yukleme yaptım en son versıon 7600 x6416384 version update yaptım artık format atmıyacam tekrar updateyle 7600 16385 64 biti yapıcam versıon aralarında gozle gorulecek fark yok bu yuzden sureklı hardısk format atmak ıyı degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 17 Temmuz 2009; 13:12:47 >
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.