Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: combo2009 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.006
Cevap
202
Favori
303.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #43
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında 3. parti tüm uninstaller programlar aynı noktada çuvallayabiliyor hocam. Karşılaştırma deneyimi:
    https://www.reddit.com/r/windows/comments/15ncnwf/i_compared_all_windows_uninstallers_and_the/

O yüzden mümkün mertebe portable programlardan vazgeçmemek lazım, tabi bu benim düsturum, tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döndüm zaten 23h2'deyim. Zaten gerekli ayarlamaları yapınca 24h2'deki performansa yakın çıkıyor. Defender'ı, o, bu, şu kapatınca. Birkaç 24h2 güncellemesi daha çıktıktan sonra, düzeltmeler olursa geçerim.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Kurarken yerel kuruyorum zaten.

Bir yerlerde illa ms hesabı aç demesine uyuz oluyorum.

• Arkadaşlar 2023 model Asus Rog Strix G16 kullanıyorum. i7 13650hx işlemci ve RTX 4060 ekran kartlı bir laptop. Ama bana 24h2 güncellemesi gelmiyor bir türlü. Bilgisayarımın bu güncellemeyi desteklememe ihtimali var mı ?

notebook piyasası ÇİN fason üreticilere bakıyor sadece TÜRKİYE'de öyle değil... pegatron çok populer olmuştu...

• Psikotrex kullanıcısına yanıt

Zannetmiyorum hocam. Bana da gelmedi. Şu şekilde bir çözüm buldum. O şekilde yükledim. Temiz kurulum niyetiniz yoksa sizde deneyebilir siniz.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
    Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

• gardaşlar birşeyi merak ettim , Microsoft bundan sonra işletim sistemi çıkarmayacakmış , ne olacak bundan sonra ..Windows 11 desteğini de keser bu adamlar ..herkesi iosa mı zırlayacaklar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet tavuk çifliğinde akıllı yumurta üreteceklermiş

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Kim dedi onu yahuWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  tekel bayii mi bu müşteri yok kapatalım gidelimWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Ekim 2024; 0:53:42 >
  • çoktan beri arch linuxdeyim pek win derdim kalmadı oyunla işi olmayan yaşı ilerde eski tarz pc kullanan,win le pc yi boşuna öldürmesin hiç gerek yok yada system d bootla dual bootlada kullanabilir.

hızı geçtim hele ms düşük pipewire kristal ses yapısı çıkışı beni benden alıyor.

cachyos yada endeavouros tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ekim 2024; 1:0:34 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Üstad Çoğu kişi windowsu bile kullanamıyor zor geliyor Android MArket Gibi herşey hazır olsun kurayım yükleyeyim sileyim kolayca mantığında artık Linuxda hiç yapamazlar.

Oyunlar için kurulmuş linux dağıtımları var ChimeraOS BazziteOS Bunlar gibi yada Ubuntu'ya bile bu şekil altyapı yapabilirsin standart bir kullanıcı çözebilir az çok uğraş istiyor

• tunc@y kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler.

• Türkçe arayüz desteği otomatik geçiyor.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]www.marticliment.com
    UniGetUI - Martí Climent
    https://www.marticliment.com/unigetui/
  • Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

Beyler merhaba nasılsınız. yukarıdaki 16gb ram bulunan premium bilgisayara sahibim Allah sizlere daha iyisini versin. Bu windows 11 denen naneyi en az 30 kere yükledim yok temiz kurulum yok yükseltme yok şu yok bu. bilgisayar bir süre sonra yavaşlıyor takılıyor windows 10 daki akıcılık asla yok.dosya yöneticisi açılırken bilgisayar kasar mı.windows 11 de kasıyor işte çunki ne yapacaklarına tam olarak karar veremiyorlar sürekli yeni özellik ekleyip kaldırıp bozuyorlar. şuan windows 10 kullanıyorum mis gibi herşey akıcı ve sorunsuz. görüyorum üzülüyorum boşuna çile çekiyorsunuz yükleyin windows 10 destek süresi bitene kadar keyfinize bakın. windows 11 de ne yapıyorlarsa neyi deniyorlarsa sonradan yükseltme yapılan bilgisayarlarda stabil çalışmıyor. bir gün ya windows 11 e yada windows 12 ye tabiki geçeceğiz ama o zamana kadar bu adamların sizi kobay olarak kullanmasına izin vermeyin. keşke şu huawei nin işletim sistemi laptoplara yüklense de kurtulsak windows denen rezaletten.

madem öyle burada napıyorsun diyebilirsiniz. arada sırada konuya bakıyorum bir düzelme varmı diye yok ram sızıntısı. güncelleme sonrası sapıtma vs görüyorumki hep bir şekilde sorun devam ediyor. size tavsiyem windows 10 yükleyin keyfinize bakın 1 yıldır kafam rahat.

kimsede yanlış anlamasın kararsızlık yaşayanlar için yazdım bu yazıyı. selamlar.

• plesk P kullanıcısına yanıt

Deme öyle şimdi ms avukatları saldırır burada sana pc dandik pc kurmayı bilmiyorsun w11 e moh atıyorsun deyipWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Bir ara Asus kullanırdım sorun olmazdı. Geçenlerde ben de ASUS un ultrabook una geçtim . UX5406SA-PZ287W

Intel için bu sefer en sorunsuzu deniliyor vs ..

Asus gibi özellikle notebook lar Ultrabook lar vs bunlar masaüstü olmadığı sürece kendi sitesindeki resmi güncel sürücüleri tercih edin. Bazı sürücüler Intel ve veya Nvidia dakiler OEM yani markaların kendi özelleştirilmiş test edilmiş sürücüleri dışında da GENEL sürücüler yüklenebilir ama uyarı da verirler . Bu uyarıyı dikkate alın.

Burada suçlu olsa olsa Microsoft değil Asus gibi firmalar veya donanım bileşenleri üreten firmaların sürücülerin kendisinden veya resmi de olabilir ama sorunlu da olabilir ...

Ekstra takılan değişen bileşenler RAM veya ekstradan SSD filan takılması veya wifi/ bluetooth modülünü değiştirmek ile cihazdaki güç adaptörü yetersiz de kalıyor olabilir yani daha da yüksek Watt lısına da geçilmesi gerekiyor olabilir ...

Bir de notebook lara takılan harici usb aygıtlar da güç tüketir... Güç yetersizliğinden de kendi başına böyle olabilir...

Esasında bir sorundan bahsedilirken rutin kullanım senaryolarınızı donanım değişiklikleri ve sürücü resmi olanlar mıdır bunlardan bahsedilmeden direk Microsoft tek suçludur demek de doğru olmaz sanırım...

1997 den beri notebook kullanan biri olarak deneyimlerim ve tavsiyelerim özetçe böyledir.

hocam dışardan driver yüklemiyorumki Asus un kendi programı var MyAsus üzerinden kendisi güncelliyor driverları. Bence sorun microsoft dan kaynaklanıyor.40 yıl önceki işletim sistemini yamalı bohça gibi yamaya yamaya bu güne getirdiler. neymiş geriye dönük uyumlulukmuş. bence yeni bir bakış açısı ve yeni bir çekirdeğe geçmeden windows asla adam olmaz. bu windows yüzünden elimizdeki donanımların %50 sini anca kullanabiliyoruz.Bu zaten son windows bilgisayarım iyice eskisin apple tarafı hızla gelişiyor her anlamda önümüzdeki yıllarda Macbook air alıp keyfime bakacağım.

Darbe filan almış olabilir dışarıdan sağlam kasalı durabilir ama içinde yamulma çökme filan kaynaklı da olabilir. İçinde toz olabilir. Termal macun sürülen bileşenlerin macunları yenilenmesi gerekebilir.

Donanımsal herhangi bir şey de olmuyorsa o zaman ilk çıktığı orijinal yazılıma bir süre takılın ama güncellemesini de almasın.

Bakalım sorun o halde de devam etmezse evet Microsoft suçlu denilebilir.

• Biraz konu dışı olacak ama fikirlerinizi alayım dedim arkadaşlar.

Nvdia sürücüleri çok sık güncelleniyor ve bu güncellemelerde hep şu oyuna destek v.s. gibi şeyler yazıyor. Sizce her çıkan sürücü yüklenmeli mi, yoksa o oyunlar oynanmıyor ise sürekli güncellemeye gerek yok mu acaba?

Windows 11 hususunda ve özellikle kobaylık konusunda (kibar adı Insider program) tamamen haklısın.

Windows 10'da matah bir OS değil, 7'ye kıyasla bir yığın kusuru var (SpyOS karakterine bürünmesi itibari ile) ve görsellik açısından, kontrolsüzlük, dayatmalar vs. açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Kasım 2024; 15:31:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.