Just a moment... https://www.elevenforum.com/t/kb5046746-windows-11-insider-dev-build-26120-2222-24h2-nov-8.30391Select language for Windows 11 Insider Preview 10.0.26120.2222 (ge_release_upr) amd64 https://uupdump.net/selectlang.php?id=225273b5-a721-4584-a7f5-fc534cae8da7 |
Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (301. sayfa)

-
-
26120 nin insider olmayanı var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Burdada cevap veren olmadı
vivetool.exe /disable /id:51960011
vivetool.exe li klasörde cmd yönetici modundan yapılır. Bilgisayar yeniden başlatılır ve sorun çözülür.
-
Hangi sorunu çözeceğim vivetool ile nasıl?
-
Yukarı açılan 3 nokta ... menüsü artık normale dönüyor.
Test ettim çalışıyor. Düzeltilmiş oldu.
-
Olaya tam vakıf değilim ama belki de her gün değişmesi gerekmiyor olabilir mi ?
İstediğiniz gibi olmayışı rutininizi vs bir şeye engel teşkil ediyor mu ?
-
Nasıl yapacağım açıklama da olsaydı.
Bilgisayarım 2023 Asus Rog Strix ancak windows 24h2 hala gelmedi bana arkadaşlar?
-
Birkaç sayfa önce pro icin guncelleme alır hale getirme yöntemi vardı. Onu yapabilirsiniz.
Yada ms sitesinden guncelleyebilirsiniz.
Bir tane yabancı ps1 dosyası vardı. Gerekli programları hızlıca indiriyordu. Ayrıca ayarlar da yapıyordu. İsmini unuttum.
Ognitorenks benzeriydi.
-
Otomatik gelmeyecek mi hocam güncelleme? Windows update üzerinden?
Ne hikmetse bazı kullanıcılara gelmemiş.
Size de gelecek olsaydi gelirdi şimdiye kadar.
Artık millet 25H bekliyorlar
Yoo hergün değişiyor. Sanki bende windows 10 da bi sıkıntı varmış gibi yada bi ayarı varda ben mi kapattım hissi veriyor
Merhaba, ISO indirmek konusunda Reddit'te tavsiye olarak şunu yazmış birisi: https://os.clickos.click
Baya güzel tasarımlı bir site, bilen var mıdır? Baktım ve güzel duruyor ve iniyor da normal ISO.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Kasım 2024; 0:2:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 dolar istiyor
-
Kaç yıldır windows kullanıyorsunuz? bunlar çok normal şeyler ara ara böyle bazı özellikler bozulur, eskisi gibi çalışmaz vs. olur yani windows bu alışmanız lazım buna. SFC /SCANNOW yöntemini deneyin maksat sistem dosyalarını default konuma getirmek bazen kurtarabiliyor. Kimbilir hangi dosya, hangi ayarı kendi kendine bozuldu. :)
-
Yok direkt iniyor son aşamada dosya adına tıkladığınızda. O dediğiniz buy me a coffee tamamen gönüllülük esaslı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Kasım 2024; 12:16:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X