Şimdi Ara

Windows 10X internete sızdırıldı: İşte yeni işletim sisteminin arayüzü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
21.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu win 10 dan ayrı bir işletim sistemi mi? yoksa win 10 kullanıcılarına bir güncelleme ile gelecek bir versiyon mu ?

• Windows 95.
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Bi 30 40 yıl sonra belki olur
  • Win7 kullanan arkadaşlar ben çok denedim. Win10 a rahatlıkla geçebilirsiniz.
  • Sadece özel donanımda çalışacak deniyordu, öyle bir şey yok anladığım kadarıyla.

• linux sürümleri gibi olmuş.

• Microsoft'a para lazım.

• Başlat tuşu ortaya yakın diğer simgelerle ortaya toparlanınca MacOS benzeri bir hava yaratmış. Peki Windows ikonuna basınca ne oluyor, başlat menüsü orta da mı açılıyor.

• Güzel bişeye benziyor.
  • Win32 uygulamalar çalışmayacaksa çöp.
  • Windows 93 ne zaman çıkar
  • şakamı bu sen git 20K ya sistem diz gel tablet gibi pc kullan koca ekranda yeminle iq yok bunlarda yazık çok yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 16 Ocak 2021; 3:20:58 >
  • Tarih tekerrür edermiş cidden. Micro hâlâ Apple'a göz kırmaya çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona şu arayüzü getirseler kullanırım Windows phone daki salakliklari yüzünden android ve ios a kaldık

• Güzel duruyor beğendim

• Windows macos taklidini hala görselde arıyor. Yazılımı biraz benzetmeye çalışasalar çok daha fark edecek. Hel bu nasıl görüntü, sanki tablet arayüzü gibi.
  • güzel olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi uygulamaları çalıştırabilecek?

Windows 10X'in başlangıçta Win32 uygulamalarını desteklemesi planlanmıştı, ancak geliştirme sürecinde bu fikir geçici olarak rafa kaldırıldı. İşletim sistemi yayınlandığında sadece Microsoft Store'daki UWP uygulamalarını ve Edge tarayıcısı üzerinden Progressive Web Uygulamalarını çalıştırabilecek.

• gidi G kullanıcısına yanıt
    Celeron vs işlemcili oyun ile işi olmayan günlük office web kullanan kullanıcılar için çok iyi bir düşünce chrome os da bunun için var zaten keşke eski düşük donanımlarıda desteklese
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.