B

Teğmen
07 Ekim 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 167 (Bu ay: 0)
Gönderileri
abudik gubidik ne kadar şirket varsa halka arz ediliyor, yüzyılın dahisi nnin yine parlak bir fikri var sanki
sadece çalınmaya Karşı kasko yapılır mı, normal kasko yapsam şuan 1000 1500 aşağı olmaz, şimdiye kadar iki kişinin kaskosuz aracı çalındı tanıdığım bu sebeple bir tedirginlik var bende

150 250 civarında bir fiyat ile sadece çalınmaya Karşı kasko poliçesi yapılıyor mu
iki adet 185 65 14 lastik almam gerekiyordu letgo sahibinden ve lastikçileri dolaşıp durdum, 5 10 senelik çıkma lastiği neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar

iki adet milestone aldım 279 a 50 indirim çeki 10 çip para tane 220 ye geldi

bu ikinci el cilere fırsat vermeyin arkadaşlar, demekki alan m a l varki neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar, üstelik tenezzül bile etmiyorlar

çıkma 2020 lastik takımı 1000 tl istedi lastikci, sıfır eagle sport tanesi 320 tl 4 x 1268 tl ki, dört trendyol hesabı temin edip, tanesini 260 a alma imkanı var
6 7 aydır bakiye yüklememiştim daha sonra iptal olmuş, açılır mı yeniden, maliyeti ne olur, bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi
merhaba, musluğu açıyorum, sıcak suyun gelmesini bekliyorum ve sıcak su geliyor 15 20 saniye sıcak akıp tekrar soğuk su gelmeye başlıyor,, daha sonra düzeliyor,

bu neden oluyor bilen var mı çözümü nedir
25 ocak tan beri 186 ve enerjisa müşteri hizmetleri ve Twitter ayedaş destek ten,, derhal durum tespiti ve raporu tutulmasını talep ediyorum defalarca kayıt oluşturmaktan başka birsey yapamadık 3 gündür,,, bugün polis karakoluna gidip durumu anlattım,, ilk önce verilen cevap biz yetkili veya bununla ilgili bilgi sahibi değiliz dediler,, birde amirime sorayım dedi memur,, amir hemen durum ile ilgili olarak savcıyı arayıp durumu izah etti ve ne yapılması gerektiğini sordu

savcı vatandaşın şikayetinin derhal oluşturulmasını ve ilgili elektrik kurumu ile irtibata gecilip gerekirse ilgili personelin zorla getirilerek durumum tespit edilip tutanak rapor tutulmasını bizzat söyledi ve aksi halde görevini yapmamaktan karakol ve elektrik kurumunun başını ciddi derde sokacağını söyledi

ve şikayet kaydım oluşturuldu elektrik kurumu ile irtibata geçildi karakolda,, ve bundan sonrası için benim bir şey yapmama gerek olmadığı söylendi,,

sayacınızı kontrol edin
gelen faturalar aşağıdaki gibi

313 ocak 2021
274 Aralık 2020
225 Kasım 2020
226 ekim 2020
186 Eylül 2020
184 ağustos 2020
129 temmuz 2020
115 haziran 2020
132 mayıs 2020
169 Nisan 2020
128 mart 2020
159 şubat 2020

video ekledim youtube linki koyuyorum

https://www.youtube.com/watch?v=Ic-q2f1tKcI&feature=youtu.be

aylardır ödediğim yüksek faturalar,, bu en son 313 gelince çıkıp sayacin orayı kontrol ettim, bu durum ile karşılaştım

bağlantılarda extra bağlı kablo var, takip edince yan taraftaki sayacin sigortasının altından bağlantı yapilmi

kaçak olarak benim hattan elektrik mi almışlar,,,,, maalesef ki öyle

elektrik hattıma hattını bağlamış, başıma gelmez demeyin

pano iç kısmına birde note yazmış

elektrik hattıma hattını bağlamış, başıma gelmez demeyin
Türk Telekom internet bağlantım

6 ay sonra başka bir adrese taşındım

yeni adreste boş port yok diye iki ay uğraş sonucu bağlantı yaptıramadım

ve pes edip Vodafone net e başvuru yaptım

Vodafone net Türk Telekom dan port talep etti ve iki gün içinde Türk Telekom teknisyeni gelip bana açamadığı port'u, Vodafone net e benim için açtı

ve ben 200 tl önceki adreste taahhüt süresi boyunca taksitler halinde faturaya yansitilacak olan bağlantı ücretini ödedim

normal de bir defa başka adres e taşımak ücretsiz olması lazım

Türk Telekom un bana açmadığı port u benim için başka saglayiciya 2 gün içinde açması ve

benim mağdur edip boşu boşuna 200 tl bağlantı ücreti ödettirdigi için

hiçbir hakkım yok mu kanunlarda

bağlantı ücreti zaten ödeyeceğim fakat Türk Telekom un bu şekilde yapması ile 6 ay içinde hem Türk Telekom a bağlantı ücreti ödemiş oldum, hem Vodafone net e yeni abonelik için
ne yapmamız gerekiyor,, ayın 17 si taahhüt son günü,, buna göre 16 sında modemi kapatsam,, her hangi bir ücret fatura vs çıkar mı
veya ayın 17 si son gün,,, hat otomatik olarak internet durudurulup hizmet sonlanır mı

yoksa hizmet durdurulmayıp kökleme tarifesine mi geçer

son Fatura haricinde bir kuruş dahi borclanmamak için ne yapmam gerekiyor
kağıt ile iki noktanın birbirine getirilmesi

andromeda galaxsisine gideceğiz, örnekte bahsedilen, iki nokta birbirine getirilecek ise ya bulunduğumuz yer andromeda ya götürülecek yada andromeda yi tutup bulunduğumuz yere getirilecek, yada bulunduğumuz yer ve Andromeda nın kulaklarından tutup ortada bulusturacagiz

, bu imkansız olduğuna göre solucan deliği olayı nedir tam olarak
kumanda, aç kapa vs hiçbir işe yaramıyor,, ne yaparsam yapayım radyo ile açılıyor, hiçbir surette kanal değişmiyor,, sorun ne olabilir mavi renk olan next minix 2000 hd fta
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 835
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 667 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.